Mini-vejrudsigt 22. – 28. juni 2021. Halløj i rundkørslen.

Mini-vejrudsigt 22. – 28. juni 2021. Halløj i rundkørslen.

Vi har 3 stationeringer på himlen i denne uge og energierne derfor mere udprægede. To planeter går tilbage og én går fremad hvilket skaber en pænt kaotisk rundkørsel. Frem og tilbage op og ned venstre og højre. Sådan kan man meget vel have det i sit liv også. Så skal vi herhen, så skal vi herhen, nej mente du ikke det eller sagde han ikke det osv.

Merkur går direkte i aften den 22. juni klokken 22:46. Det skaber forvirring og misforståelser, især med Merkur på hjemmebane i et lufttegn.

Neptun går retrograd fredag den 25. juni kl 11:53 – giver også uklarhed og forvirring,

Jupiter gik retrograd søndag eftermiddag – og det forstørret alt det her ”indvendigt”.

De to sidstnævnte stationerer i vandtegn, Solen er gået i Krebsen og vi har en vand-trigon. Der kan ikke bare være glat i den der kaotiske rundkørsel (!), vi er også ekstra emotionelle. Beslutninger tages på passioner.

Public service råd til dig fra planeterne: Skal du tage en beslutning i denne uge, så hold lige døren på klem, hav en bagdør at komme ud af når/hvis det viser sig, at der var misforståelser eller manglende information. Risikoen er væsentligt højnet.

Alle går lidt rundt i deres egen tågede verden, så er der en der kører op i røven på dig i rundkørslen er det endnu dummere end ellers at flejne ud og flyve ud af bilen for at øh skrive et dramatisk opslag på Facebook (for Krebsen er ikke rigtigt til det der konfront-noget, vel). Vi kan også med fordel huske, at med Den Nordlige Måneknude i Tvillingerne handler det om at være nysgerrig på den anden/de andre og ikke at tage tingene personligt.

Det er en rigtigt god uge for at flyde med, musik, dans, bare følge bevægelserne – ikke nødvendigvis koreograferet og det gælder også i overført betydning, så underviser man i noget teoretisk er det måske bedre med noget flydende i praksis-undervisning etc. I denne uge kan man sagtens fare vild og så alligevel ende i den smukkeste lysning i skoven osv, det er Nepptun, så der er også meget magi i luften.

Der kan være fejldoseringer eller fejlmeldinger omkring vand, hav, ebbe, flod, væske, medicin, alkohol etc og ”eventyr”, f .eks flyrejser, men er det sådan noget med at man ikke kan finde sit kørekort (Neptun Merkur) og må tage bussen eller gå (NM i Tvillingerne), så møder noget fantastisk og måske skæbnebestemt på vejen (Neptun). Selv om man kører rundt og rundt i den der vandkarrusel, mister noget, farer vild, misforstår etc, så kan det også være lidt af et Tivoli, et eventyr. Som den flyvende kuffert i Tivoli. Bare sjov.

Print PIR rapport hjemmefra for din kuffert ender i Singafuckingpore. Hav tålmodighed og humor med i lommen, så har du det mest nødvendige til din kuffert kommer tilbage. Det er sådan noget med at flyet skifter info, tid, retning etc, man bliver fejlinformeret fra bureauet etc. Frem og tilbage, frem og tilbage. Alene det her indlæg har kostet computer freeze og breakdown at skrive haha. Som lovet i energivejrudsigten for juni 2021 har det været en klassisk Merkur retrograd som var det taget ud af en teoribog.

Uanset hvad er det godt at Merkur nu går direkte, vi har fundet ud af ting vi skal have med videre og energien går fremad igen. Jupiter retrograd betyder mest at der er lidt ro på i forhold til at der ikke kommer ting ind hele tiden, så har man haft det som en vaskebold i en vaskemaskine her første halvdel af 2021, så er den vask færdig for nu. Der er ro på, vi kan arbejde med det der er.

Det er en modig uge at rejse i, især omkring midten af ugen hvor alt det her er på sit højeste. Derfor gør jeg det selvfølgelig selv, jeg er på yoga retreat fra torsdag og ugen ud så der er ikke møj liv på kontoret.

Jeg håber, at vi ses til månedsvejrudsigt for juli 2021 på søndag den 27. juni! Det er LIVE og det er direkte fra Facebook (tilmeld dig begivenheden gratis HER) og det er med en udstrukket Louise samt lodtrækning af månedens vinder af en gratis session!

Hav en god uge 🙂

Louise

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.