At finde den rette numerolog

At finde den rette numerolog

Det mest naturlige er vel som regel at bruge sin intuition og mærke efter om numerologen tiltaler en. Jeg synes dog, at man skal tage med i sine overvejelser, at numerologien ikke er som coaching, clairvoyance eller lignende – numerologien er hardcore naturlov, den virker uanset om man tror på det eller ej. Det handler om frekvenser. Derfor er det ikke nok bare at have et “godt forhold” til sin numerolog, man må altså også sikre sig, at numerologen ved hvad han/hun taler om (!) og ved hvad de gør, for numerologien virker og den er ekstremt kraftfuld. Den kan bringe megen lykke og den kan bringe megen ulykke.

Vi er i en lidt mærkelig tid, hvad numerologien angår. Den er jo ikke ny i DK omend den har et ret dårligt ry. Det er der flere grunde til – en af dem er, at man har haft begrænset viden og statistik samt heller ikke gennem årene delt erfaringer mellem sig, har flere af de “gamle” fortalt. Derfor har numeroskoperne været ujævne, det har været tilfældigt om de virkede, om de virkede lidt eller om de gjorde tingene endnu værre for kunden. De tidlige numerologer taler generelt om, at numerologien “nogle gange ikke virker”. Det passer simpelthen ikke – i så fald er det numerologen, der ikke kan sit kram.  Ligesom tyngdeloven altid er i funktion er numerologien det også.

Derfor er jeg en af dem, der sætter tingene på spidsen og lover pengene igen hvis man ikke er fuldt ud tilfreds med sit numeroskop efter transformationsprocessen. Jeg ved hvad jeg gør og jeg ved hvad numerologien kan – det er min måde at vise min professionalisme og troværdighed.

Jeg er uddannet hos den bedste og jeg skræddersyr altid mine sessioner til den enkelte kunde (generelt vil jeg ikke anbefale, at man vælger nogle, der autogenererer tolkninger af numeroskoper og årstalsrækker på computer. En persons talværdier, livsformål, kombinationer og nuancer er alt, alt for komplekse og individuelle til, at man kan få essensen af kunden med ved lige at hjemmestrikke et par algoritmer. Det er en ren pengemaskine). Derudover vil jeg heller ikke anbefale nogle, der har lavet deres egen numerologi-form med det “bedste fra flere systemer”. Det giver nok sig selv, men en advarsel må vist være på sin plads da flere og flere naturligt nok popper op efterhånden som numerologien udbreder sig og det kan ikke siges nok, at numerologien ikke er noget man må tage let på. Hvis nogle føler sig stødt, må de jo blive det – men jeg mener ikke, at en numerologs eget ego må overskygge kundens behov.

Uanset hvad du vælger, vil jeg altid anbefale at man beder om at få tilfredshedsgaranti på skrift, så man kan få pengene igen hvis numeroskopet ikke virker eller bare er halvgodt. En numerolog, der nægter dette, er nok ikke værd at bruge megen tid på.

Man er ikke i tvivl hvis man har et optimalt numeroskop – så spiller livet max på alle områder, man er fri, glad, i balance, tingene kommer let, man er bare sig selv og udlever det, man er kommet til Jorden for at udleve. Man kan godt have et semi-rent numeroskop, hvor det hele lidt føles som om det er bedre end før man skiftede (især hvis man har haft katastrofetal), men at man ikke rigtigt kommer ud med hele sit potentiale. Det er som at træde speederen i bund uden at sætte bilen i gear først. En kunde, der efter mange år med et halv-rent numeroskop fik optimeret sit hos mig, udtrykte det som at “det var som at løbe i vand hele tiden”. Han havde haft lidt succes, men kom ikke rigtigt ud over stepperne og var meget frustreret.

Endelig vil jeg spørge: Er det en der tilbyder at holde linjen åben efter du har skiftet navn eller er det bare betaling ved kasse 1 og så wam-bam-thank-you-mam-afsted-med-dig? Enhver, der skifter navn (numerologisk såvel som i andre henseender) gennemgår en transformationsproces, der kan være mere eller mindre heftig. Det kan være nødvendigt at kunne komme i kontakt med din numerolog, som måske kan kaste lys på de af og til bizarre oplevelser, man kan få. Læs mere om den karmiske transformationsproces

Selv blev jeg efter flere års intense studier og praktisk erfaring uddannet i 2016 hos August Darius Danielsson som er den eneste numerologiske mester, jeg har mødt, der virkeligt forstår numerologien i dybden og bruger den med respekt for kunden og den viden, han har.

Dette indlæg har 2 kommentarer

 1. Mette

  Udarbejder du et numeroskop på samme måde som August?

 2. LouiseF

  Hej Mette,
  Jeg laver analysen på en lidt anden måde, da jeg bruger tarotkortene til at illustrere og understrege samt væsentlige astrologiske aspekter – meget kan ses her, det er vigtigt med selvforståelse inden man går i transformationsproces. Herudover lægger jeg numeroskop for det højeste selv (sjælsniveau), højere selv (sjælskontrakt) og det menneskelige selv.

  Jeg er uddannet hos August, vi bruger de samme former, ja. Det vigtigste er, at de virker.

  Jeg håber, at det var svar nok ellers er du velkommen til at skrive igen.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.