VI HAR FÅET EN NY PLATFORM FOR GULDMEDLEMMER PR. 28. DECEMBER 2020 – TILMELD DIG HER. DU ER VELKOMMEN TIL AT VÆRE PÅ DENNE ELLER PÅ DEN NYE PLATFORM, DET ER HELT DE SAMME ARTIKLER DER LIGGER TIL GULDMEDLEMMER BEGGE STEDER.

Guld-medlem (149 DKK/md):

Du får ubegrænset adgang til databasen i Guldmedlemsområdet, hvor du kan blive klog på numerologi, astrologi m.m. Databasen bliver ofte fyldt med det, der lige rører sig for dig og ude i verden samt brugbare værktøjer til din hverdag.

Som Guldmedlem får du altid følgende:

  • Daglige energivejrudsigter for alle dage året rundt, så du kan navigere optimalt i hverdagen
  • De bedste datoer for det kommende kvartal, så du kan langtidsplanlægge i dit liv, din virksomhed etc. De indlæg kommer i december for 1. kvartal af det kommende år, marts for 2. kvartal, juni for 3. kvartal og september for 4. kvartal.
  • Adgang til en database der har brugbare værktøjer til at finde det optimale husnummer, de flerårige transitter og hvordan de har indflydelse i din dagligdag samt spændende nyheder eller evergreens fra især numerologien og astrologien.
  • Dit månedlige horoskop, der altid kommer på skrift. Cirka 1 gang i kvartalet udgives de offentligt som videoer istedet.

Al materiale er lavet personligt af Louise Falkenberg.

Der er ingen binding, du kan selvfølgelig til enhver tid melde dig af igen. Se handelsbetingelser HER.

Du kan betale med Visa/Dankort, American Express eller Mastercard. Dit medlemsskab bliver automatisk fornyet efter 30 dage.

Alle betalinger hos Universal Goals håndteres af Stripe, som er et af verdens førende inden for online betalingssystemer. Læs mere HER.

 

Bliv Guldmedlem HER (åbner i et nyt vindue)