Byer og lande at besøge ud fra sit stjernetegn

Byer og lande at besøge ud fra sit stjernetegn

(Bemærk, at artiklen er for guldmedlemmer. For 89 DKK/måned kan du få adgang til den stadigt voksende database med dybdegående materiale om numerologi og astrologi)

Hvis du har læst mine tidligere indlæg og måske endda fået en Astrogeografisk rapport, så ved du, at alle byer og lande i verden er repræsenteret af et stjernetegn. De har også et numeroskop, sjælskontrakt og sjælsniveau, men det numerologiske hører et andet indlæg til. Idag handler det om astrologi.

Jeg har tidligere skrevet en freebie-artikel med de overordnede aspekter for sommerferien 2018, hvor især Mars i retrograd fra 26.6 – 27.8 vil lægge en dæmper på alt arbejde, der foretages i den periode. Med andre ord er det et enormt godt tidspunkt at holde fri eller arbejde på hyggeprojekter.

I dette indlæg kan du læse om byer og lande, der er repræsenteret af de enkelte stjernetegn. Hvis du ønsker at kende dine specifikke Astrogeografiske linjer – altså hvor er det godt eller ikke så godt for dig specielt at holde ferie – så kan du købe det i shoppen her.

Et fødselshoroskop (og numeroskop) bliver kreeret for et sted, når det er grundlagt eller etableret. Englands ”fødselsdag” er f. eks den 25. december 1066, hvilket gør England til Stenbuk.

Skotland er Krebs – kardinaltegnet for familie – og Skotland er da også kendt for sine klaner, for sine stammer af familier.

This content is for Guldmedlem members only.
Log In Register