Chiron på den sidste, kritiske grad frem til 18. februar: dyb healing og ny kærlighed

Chiron på den sidste, kritiske grad frem til 18. februar: dyb healing og ny kærlighed

Chiron er nu gået ind i den sidste grad af Fiskenes tegn og vil ikke komme tilbage til dette tegn i adskillige årtier.

På globalt plan har denne transit, der startede i 2009, lært os noget om de ødelagte forbindelser mennesker imellem og tilskyndet brobyggeri fra menneske til menneske.


På individuelt plan har vi lært at håndtere tab, at heale i stedet for at ty til eskapisme og at frigøre ubevidst smerte, der kom op til overfladen. Måske fra dette eller tidligere liv. Alle har gennemgået et løft. Nogle drømme skulle ikke være og dem må vi give slip på nu.

Den lange rejse er næsten ovre og kommer der mere til overfladen, er nøglen her at acceptere. Tingenes tilstand, den du er blevet. Livet kan efterlade ar, men smerte er også en stor læremester. Græd hvis du skal, men uden at forsvinde i tårerne. Det er kun is, der smelter. Det, der har været fastfrosset i meget lang tid. Og det, der skal afsluttes den gang for alle kan flyde med de tårer ud fra dig.

Det er en smuk og meget spirituel tid for healing, renselse og nye drømme. Ny kærlighed, nye måder at elske og relatere på. Måder, vi aldrig har kendt til.

Chiron står på den sidste, kritiske grad af Fiskene indtil den 18. februar 2019 og går herefter i Vædderen de næste mange år.

Louise

Dette indlæg har 4 kommentarer

 1. Chanett Edden

  Smukt indlæg…

 2. Anne Leonora

  Det synes jeg også – smukt

 3. Anonym

  Smukt, ærligt indlæg tak

 4. Anneke

  Dejligt – kan godt lide sætningen ” Det er kun is der smelter” det er jo fuldkommen rigtigt 🙂

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.