December 2019 – daglig energivejrudsigt

December 2019 – daglig energivejrudsigt

December 2019 er præget af Jupiter, der skifter tegn samt en eklipse-sæson der starter endnu en fase. Begge i Stenbukkens tegn, begge raketter der antændes for at blive fyret af i 2020. De raketter, vi har forsøgt at konstruere med bind for øjnene det meste af 2019. 2021 bliver så året, hvor vi kommer til at nyde fyrværkeriet på himlen.

Årets temaer – kvalitet, autenticitet og ikke mindst langtidsholdbarhed – bliver nu til deciderede principper det kommende år. Man kunne næsten kalde det regler. Med så meget jord-energi vi får i 2020 handler det om at få tingene gjort. Konkretiseret. Manifesteret. Og som så ofte nævnt er det spild af tid at forsøge at bygge et hus af kort. Her skal der mursten til.

I nogle tilfælde er det, der er startet i det små allerede i 2008 der konkretiseres i 2020. December 2019 kommer med overvældende support for store planer (som vi visualiserede med store armbevægelser i 2018-2019 og stadig har Skytte-energi til at gøre i december 2019) der sætter kursen for de næste mange, mange år. Samtidig har vi den sidste fri retrograd-periode i lang tid (se i indlægget hvornår den starter og derfor hvornår det er bedst at lancere, udgive, registrere eller iværksætte noget).

Til trods for, at det ikke er normen at tænke så meget arbejde og projekt i en måned, der handler om hygge, tingeltangel og juletamtam, så er det ikke desto mindre de energier, der bryder stærkest igennem. Nok snak, nok planlægning, nok visualisering. I 2020 skal der handles.

Indlægget er for Guldmedlemmer.

This content is for Guldmedlem members only.
Log In Register