Januar 2020 – daglig energivejrudsigt

Januar 2020 – daglig energivejrudsigt

Januar 2020 er ikke alene starten på et helt nyt årti (hvilket også giver ”renere” tal vibrationsmæssigt), det er også den måned der har mest potentiale for at danne grundlaget for resten af året. Når vi først er ovre på den anden side af januar 2020 er det hårdeste arbejde for det år gjort.

Det er en af de sidste måneder før vi også går ind i en sand mur af planeter i retrograd, der varer det meste af året. Retrograd kan være god til rigtige mange ting, men ikke til at lancere de større eller nyere ting. Saturn nærmer sig allerede innovative Vandmandens tegn fra marts 2020 og det kan mærkes. Det handler om hvordan vi transformerer eksisterende og traditionsrige strukturer til noget der passer til nu- og fremtiden. Tradition/fortid       møder innovation/fremtid i stor stil det kommende år.

Som skrevet flere gange, så er det en af de store år hvis man vil gøre et seriøst stykke arbejde og skabe det liv og den succes, man ønsker for sig selv. Med så mange planeter i Stenbukken er det især business, projekter, økonomi, karriere, succes og langtidsplanlægning i det hele taget, der er de fremherskende begreber. Med den Nordlige Måneknude i Krebsen frem til maj 2020 bliver vi også stadig trukket i retning af hjem og familie, hvorfor det er op til at os at finde en solid balance der kan holde i mange år frem. Kravene fra begge sider kan være høje, men kan – udover at give stor succes – også lære os noget om, hvordan vi bruger vores tid, energi og ressourcer så nøjagtigt som muligt.

Januar 2020 er tidspunktet at handle på. Der skal ske noget rent konkret. Der skal være handling med tanke på manifestation.

Gør det. Nu.

This content is for Guldmedlem members only.
Log In Register