En kunde mere siger..

En kunde mere siger..

  • Post author:
  • Post category:Session

Jeg fik denne s√łde mail idag, tusind tak for det ūüôā

 

“Hej Louise

 

Lidt tekst til reklame for dit arbejde…

 

Da du sendte mig analysen af mit navn ramte du mere pr√¶cist end du aner ‚Äď jeg havde med vilje ikke givet tilkende hvorfor jeg √łnskede at f√• unders√łgt mine talv√¶rdier…. Du havde mig lige p√• kornet ‚Äď det eneste jeg manglede var blodpropperne og dem t√¶nkte jeg at jeg godt kunne undv√¶re ‚Äď s√• ¬†jeg gav mig selv et nyt navn i f√łdselsdagsgave og meddelte √¶ndringen p√• FB p√• min 49 √•rs f√łdselsdag 😊

 

Jeg har blandt andet g√•et ned med stress 2 gange og har v√¶ret igennem 2 hegnssyn og en voldgiftssag…skilsmisse og s√• har jeg sat mig selv til side og levet for mine b√łrn og job, hvor jeg er endt som den man bare kunne tromle.

Med venlig hilsen

Nynne”