En kunde mere siger..

En kunde mere siger..

  • Post author:
  • Post category:Session

Jeg fik denne sþde mail idag, tusind tak for det 🙂

 

“Hej Louise

 

Lidt tekst til reklame for dit arbejde…

 

Da du sendte mig analysen af mit navn ramte du mere prĂŠcist end du aner – jeg havde med vilje ikke givet tilkende hvorfor jeg Ăžnskede at fĂ„ undersĂžgt mine talvĂŠrdier…. Du havde mig lige pĂ„ kornet – det eneste jeg manglede var blodpropperne og dem tĂŠnkte jeg at jeg godt kunne undvĂŠre – sĂ„  jeg gav mig selv et nyt navn i fĂždselsdagsgave og meddelte ĂŠndringen pĂ„ FB pĂ„ min 49 Ă„rs fĂždselsdag 😊

 

Jeg har blandt andet gĂ„et ned med stress 2 gange og har vĂŠret igennem 2 hegnssyn og en voldgiftssag…skilsmisse og sĂ„ har jeg sat mig selv til side og levet for mine bĂžrn og job, hvor jeg er endt som den man bare kunne tromle.

Med venlig hilsen

Nynne”