En kunde mere siger..

En kunde mere siger..

Jeg fik denne søde mail idag, tusind tak for det 🙂

 

“Hej Louise

 

Lidt tekst til reklame for dit arbejde…

 

Da du sendte mig analysen af mit navn ramte du mere præcist end du aner – jeg havde med vilje ikke givet tilkende hvorfor jeg ønskede at fĂĄ undersøgt mine talværdier…. Du havde mig lige pĂĄ kornet – det eneste jeg manglede var blodpropperne og dem tænkte jeg at jeg godt kunne undvære – sĂĄ  jeg gav mig selv et nyt navn i fødselsdagsgave og meddelte ændringen pĂĄ FB pĂĄ min 49 ĂĄrs fødselsdag 😊

 

Jeg har blandt andet gĂĄet ned med stress 2 gange og har været igennem 2 hegnssyn og en voldgiftssag…skilsmisse og sĂĄ har jeg sat mig selv til side og levet for mine børn og job, hvor jeg er endt som den man bare kunne tromle.

Med venlig hilsen

Nynne”

Luk menu
Ă—

Kurv

Universal Goals