Jordskælv, tsunamier og oprydning: En større transformation af Jorden 2017-2020

Jordskælv, tsunamier og oprydning: En større transformation af Jorden 2017-2020

Igår var der undervands-jordskælv på Bali. Langtfra det første og som skrevet før sikkert også langt fra det sidste. De energimæssige kombinationer vi har i disse år lægger op til en større transformation af Jorden selv.

Dette skyldes flere ting. Jorden selv har Saturn som planethersker. Stenbukkens planet. Og Saturn er på meget, meget stærk hjemmebane fra 2017-2020, hvoraf klimax er sommer og efterår 2019.

Nymånen i Krebsen den 2. juli 2019 udløste flere jordskælv i Krebselandet USA. Nymånen var i sekstil til Uranus i Tyren, en transit der heldigvis generelt udspiller sig som en Moder Jord, der er ved at kaste op (derfor alle de her oprydnings-challenges. Nogle gange kan hipstere og trends bruges til noget positivt). Tyren af styret af Venus, som er sekundær planethersker for Jorden. Som nævnt da transitten startede sidste år, så er Uranus der hersker over nervesystemet skolebogseksemplet på jordskælv når den er i Tyrens tegn.

En tredje planet der forbindes med jordskælv er Pluto. Som er i retrograd, men i konjunktion til fuldmåne-eklipse den 16. juli 2019. Det er transformation og restrukturering af Jorden.

Med fare for at være fatalistisk spåkone, så kan det her være store jordskælv, tsunamier eller anden forandring af Jorden, der er på vej. Især på vej mod og omkring januar 2020.

Jeg håber mest på, at det er forandring af menneskenes måde at behandle Jorden på, der er på vej og det ser heldigvis ud til at gå i den rigtige retning.

Louise

Dette indlæg har 4 kommentarer

 1. Anonym

  TAck för denna informationern tack Solsickan

 2. Berit.Scheibel

  Jeg må sige at jeg glædes dagligt af dine skriv – som er spændende, sjove og underholdende – men også dybe og lærerige og føles lidt som om du beskytter os – tak for det – kort og godt jeg syntes jeg får guf for skillingerne
  Beit Scheibel Palet

 3. Sofia

  Jeg elsker at følge dine updates, jordnær og humoristisk

 4. Lunah Wiese

  Jeg høre meget blandt andre mennesker hvilke udfordringer de står i og mange gange oplever de at de er de eneste i verden som har det på den måde. Så fortæller jeg om din fortolkning af planters placering, deres energi aftryk og hvordan vi mennesker kan forholde os til det i hverdagen. Det giver os mulighed for at reflektere over hvordan det lever i vores, venner og arbejdsplads liv ig man kan tage nogle forhånds regler for at skåne sig selv mest muligt.
  Det er meget inspirerer
  K❤️H Lunah

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.