Flavour of the month: Undervibrationer

Flavour of the month: Undervibrationer

Jeg får en del spørgsmål om undervibrationer i navne. Det er åbenbart meget oppe i tiden. Undervibrationer kaldes vist også skyggetal og hvad der ellers er kommet af kreative input i et forsøg på at få ældgammel viden til at ligne noget, man selv har opdaget via sine ekstraordinære tal-skills.

Undervibrationer handler om konsonanter og vokalers samspil i navne. Og det er svært at svare præcist på, hvor stor en indvirkning, de har i det større billede. Et numeroskop og et menneskeliv er meget, meget komplekst og multifacetteret, så det er svært at vide præcis hvad der er det ene og hvad der er det andet, når vi er nede i detaljer. Den højere viden af numerologien er først kommet frem igen de senere år, og i min optik mangler vi empiri når vi taler undervibrationer. Der er endnu for få mennesker, der har rene, integrerede numeroskoper.

Det har dog en indvirkning. Så meget er jeg sikker på. Der er bare ingen der kan sige hvor meget på dette tidspunkt. Af samme grund har jeg for længst renset mine egne navnelister således at der kun er navne der er helt i top og navne der er lige under helt i top. Navne med katastrofetal i undervibrationer er fjernet.

Navne med top-undervibrationer står med fed skrift i mine navnelister og vil man kun have creme de la topcreme, så vælger man selvfølgelig kun de fede navne. Er man forelsket i eller flere af de navne, der står med tynd skrift (altså almindelig), så er de også ok, så længe man ikke får for mange af dem.

Ligesom med flødeboller, ik.

Louise

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.