Foredrag om numerologi samt mini-sessioner

Foredrag om numerologi samt mini-sessioner

  • Post author:
  • Post category:Session

 

Foredrag om numerologi for alle interesserede

Lørdag den 23. september 2017 fra 11.00 – 12.00 Hasle Medborgerhus, Storegade 64, Hasle Torv på Bornholm.

Pris for foredrag: 100 kr (betales på MobilePay 26156789 eller i indgangen)

Foredragsholder: Louise Falkenberg fra Universal Goals Numerology (universalgoals.dk).

Det er muligt at bestille individuelle mini-sessioner mod betaling efterfølgende. Læs mere forneden.

Numerologisk viden dateres tilbage til mange tidligere samfund, hvor det har været alment kendt, at de vibrationer, der sendes ud via vore navne, har en afgørende indflydelse på centrale områder i ens liv, som f. eks kærlighed, job, karriere, helbred, selvværd, intimliv, økonomi, socialt liv, energi, familie, styrker/svagheder, holdninger, udstråling, afhængigheder, temperament, “tilfældige” hændelser o.a. Dette ses bl.a forhold til ens fødselsdato.

Målet med numerologien er at balancere sine navne, så der understøtter ens sjælskontrakt – altså det, vi er kommet til jorden for at opnå.

Numerologien er meget præcis og effektiv. Ved foredraget kan du blive klogere på numerologiens virkning på dig og din hverdag.

Louise har til daglig sin virksomhed i København og er kun på besøg i Hasle denne weekend, så gå ikke glip af denne enestående chance!

Der er et begrænset antal pladser. Betaling via MobilePay 26156789 før kurset giver førsteprioritet efter først-til-mølle-princippet. Husk at skrive dit navn.

Der afholdes minisessioner fra 12.30 – 15.30. Booking på dagen eller inden 23.9 via louise@universalgoals.dk. Pris: 200 kr for en individuel session (ca 20 minutter). Ved booking og betaling inden er man garanteret en session. Minisessionen indeholder fortolkning af din sjælskontrakt og vi ser på, om dine navne understøtter dig i at opnå dit livsformål og fulde potentiale. Mini-sessionen inkluderer ikke navneskifte.