Du får nu 10% rabat på et helt forløb :)

Du får nu 10% rabat på et helt forløb :)

Selv om vores julen-varer-lige-til-påske-kampagne er udløbet har vi valgt at give 10% rabat til dig, der køber et udviklingsforløb hos os 🙂

Der kan være mange grunde til, at man ikke opnår sit fulde potentiale i det her liv eller man måske bliver ved med at føle sig afsporet fra sin egentlige skæbnevej. Det kan være alt fra manglende viden til, hvordan man manifesterer til grundlæggende temaer omkring skyld, ikke at have tilladelse til eller føle sig god nok til det gode liv, at sætte grænser, selvværd og meget andet. Vi har mange kunder i proces, og det er ofte de temaer der er forklædt i en eller anden form i livet, og som forhindrer i at gå den højeste vej. I at skabe succes for sig selv.

Hvis du er klar til at modtage indsigter og værktøjer og arbejde sammen med os, kan vi rykke dig meget langt på bare 4 sessioner. Det har vi gjort mange gange før, så har du mod på at kende til din skæbne og dit højeste potentiale (som Louise analyserer i energifeltet) samt hvor du er “i vejen” for dig selv (som Nian analyserer i samtalen), så kom i et forløb hos os.

Det foregår på den måde, at du enten starter med at booke en session (det gør du her: https://universalgoals.dk/shop/personlig-session-universal-goals/) og så ses vi og får åbnet alle kasserne, og så kan du enten booke sessoner med 2-3 ugers mellemrum selv hvorefter du får 10% refunderet når du er færdig med forløbet (som er 4 sessioner) eller også kan du købe hele forløbet fra starten med de 10% rabat inkluderet og så booker vi sessionerne manuelt over mail. Det produkt køber du her: https://universalgoals.dk/produkt/individuelt-forloeb/

Du er velkommen ude hos os i sessionslokalerne Hvidovre (se vejviser på første link) eller også mødes vi online.

Det er ligemeget om det er karriere, kærlighed, venner, vægttab, selvværd eller hvad der måtte være problemet, så hjælper vi dig med det. Samme tema kan manifestere sig på forskellige områder af ens liv og uanset hvem du er, så har du lige så meget ret til at få det allerbedste liv som alle andre på jorden har.

Kontakt os HER hvis du har spørgsmål – og ellers glæder vi os bare rigtigt meget til at hjælpe dig 🙂

Kærlig hilsen

Louise & Nian

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.