Grundvibrationer og tarotkort 1-9

Grundvibrationer og tarotkort 1-9

Alle mennesker har en grundvibration. Det er den dato hvorpå man er født. Den dato hænger sammen med en planet og giver en nogle helt grundlæggende karakteristika. I hvor høj grad de karakteristika kommer til udtryk afhænger af, hvorvidt ens navne understøtter eller modarbejder dem.

Er du født den 3. i en måned, så kig under tallet 3. Hvis du er født den 7., læs under tallet 7 osv. Måned og år har ligeledes indflydelse på ens grundlæggende personlighed – hvis du f. eks er født den 8. oktober, så kig under tallene 8 og 10 (fordi oktober er den 10. måned). Det er to af dine grundlæggende tal – som regel er det let at genkende sig selv i dem. Hvis ens navne ikke understøtter, er det ubalanceret og så bliver man f eks misforstået eller opfattes anderledes. F.eks kan en mild og blød 2´er med meget hårde tal kan være forvirret over sig selv og forvirrende for omverdenen.

Årstalsværdi spiller også ind, og her bliver det lidt mere komplekst – med de informationer kan jeg  udregne dit overordnede livsformål samt underliggende livsformål. Ens livsformål er som regel noget, man godt selv ved – ofte det, man har drømt om som barn. Med et rent og integreret numeroskop kan man kun udleve sit livsformål, det er ikke længere muligt at have et job, man hader fordi man “jo skal tjene penge”, man kan ikke være i det forkerte ægteskab, hænge ud med folk eller andet, der ikke gør noget godt for en. Et rent numeroskop gør, at man tiltrækker den partner, man hører sammen med, får sin passion som “job” osv. Lige tiltrækker lige, så vibrerer man ”lavt”, tiltrækker man ”lave” vibrationer og omvendt tiltrække “høje” vibrationer selvfølgelig også andre “høje” vibrationer.

Bemærk, at nedenstående på ingen måde kan erstatte en individuel numerologisk analyse, som er langt mere omfattende og præcis.

Se tallene fra 10-20 HER

Se tallene fra 21-31 HER

Bemærk, at der ikke er navne-eksempler på tallene fra 1-9. Dette skyldes, at man bruger en anden formel for at udregne disse talværdiers betydning i forhold til grundvibrationen, hvorfor det at hedde Mia eller Lars kan betyde noget forskelligt for forskellige personer.

Man er repræsenteret af 1-tallet hvis man er født den 1. i en måned eller hvis man er født i januar. Derudover kan man have den i sit numeroskop

1: Solens tal, den feminine ledervibration. Handler om positivitet, optimisme, perfektionisme, håb og vindermentalitet. 1-tallet søger altid den ultimative frihed, det er Apollons tal. Han kørte hver dag over himlen i sin stridsvogn, hvor solen var spændt fast på – en 1´er skal være fri til at kunne rejse “Jorden rundt” og skinne sit healende sollys på alle. En 1´er vil være nummer 1, kan ikke tåle at være nummer 2 i nogen sammenhænge, det vil gøre en 1´er ulykkelig. Minder meget om 3-tallet, som dog er den maskuline ledervibration og mere voldsom. 1-tallet bryder sig ikke om for megen modgang, tingene skal køre let og komme let til en. 1´eren gør tingene ordentligt og forventer det samme af andre, der er ikke plads til fejltrin hvis man skal være nummer 1. En ubalanceret 1´er ser ned på sjusk og uprofessionalisme, f. eks dårlig service eller sproglige fejl. 1´eren kan i ubalanceret form være arrogant og se ned på andre. I balanceret form – altså når navnene understøtter talværdien – kan en 1´er være en storslået leder, som er god til at uddelegere arbejdet bedst muligt. Er som regel en meget festlig og sjov leder. Et ofte overset aspekt hos 1´eren er, at de er særdeles kreative, og det er kreativitet med et formål. Formålet er oftest, at det skal føre til success, skal kunne sælges etc (det er en modsætning til 2´eren, som vil være kreativ fordi det er sjovt og fordi det er deres natur). En meget ubalanceret 1´er kan dog være så perfektionistisk, at projektet bliver fluekneppet ihjel og derfor aldrig kommer ud af døren.

I tarotkortene er 1-tallet repræsenteret af Kejserinden (“The Empress”). Den dyrt klædte kejserinde sidder på en luksuriøs trone ude i naturen. Der er altså økonomi i overflod og frihed til at gøre hvad man vil når man vil og med hvem man vil. Denne ultimative frihedstrang er stærkt gennemgående hos folk repræsenteret af 1-tallet. Den hvide kjole symboliserer rene tanker, gode ord og handlinger – et rent sind. Hun er dygtig til at lede og fordele arbejde, som scepteret i hendes højre hånd repræsenterer. Der er en ro over hende, hun vil gerne have at tingene kommer let til hende. Den røde puder symboliserer handlekraft. Kvindesymbolet nederst betyder kærlig udstråling. Vandet ved hendes side symboliserer følelser, her er klarhed og balance.

 

 

Man er repræsenteret af 2-tallet hvis man er født den 2. i en måned og/eller hvis man er født i februar. Derudover kan man have den i sit numeroskop

2: Månens tal. Månen er planeten for ”bløde værdier” så som kreativitet, æstetik, livsglæde, livsglæde, mildhed og blidhed. Det er også i høj grad et tal for at være en, der gerne vil have det godt, sjovt og nyde livet. En 2´er kan mærke andres følelser og sindsstemninger meget tydeligt og kan have svært ved at ”ryste dem af sig”. Dette gør dem eksempelvis dygtige indenfor erhverv, hvor man skal lytte, vise omsorg og omgås mennesker helt tæt på – fx indenfor terapi eller som ansat indenfor sygehusvæsenet. ”Sjove” brancher som underholdningsbranchen, rejsebranchen, reklamebranchen restaurationsbranchen og at være i kreative stillinger er kan være gode omgivelser for en 2´er.  2´erens meget stærke intuition og kreativitet gør dem til fremragende kunstnere omend en ubalanceret 2´er kan miste jordforbindelsen og bo i en fantasiverden, hvor de glemmer alt om jordiske pligter såsom aftaler og kedelige regninger og istedet bliver oppe hele natten i kreativt medfør. 2´ere er særligt sensitive og følsomme og tager det meget nært, hvis andre taler grimt eller hårdt til dem. De er også langt mere påvirkede af Månens faser (især fuldmåne), hvilket måske er naturligt nok. I balanceret form kan især en fuldmåne bruges til at højne den medfødte kreativitet.

 

2´eren er i tarotkortene repræsenteret af Ypperstepræstinden (The High Priestess). Hendes kjole, som er viklet ind i Billedresultat for the high priestess radiantnymånen, symboliserer, at hun mestrer intuitionen, kreativiteten, og med dette har en stor indflydelse på andre mennesker gennem sin visdom. Intuitionen viser hende vejen, og lærer hende at mestre livets gådefulde sider. Månen handler også om hedonisme, velbehag/livsnydelse, og at tingene skal være behagelige. Dette er også et symbol på indflydelse på mennesker, da Månen har en stor indflydelse på alt i vores verden, f. eks tidevand, og fuldmånen, der kan påvirke mennekser og alt levende. Hendes kjole er indigo-blå, som er et symbol på Tredje Øje-chakraet, som handler om vores intuition, hvor der på hendes mavebånd fremgår ordet ”TORA”, som betyder ”Kosmos” eller ”Gud” på sanskrit. Man er altså forbundet med Kosmos, og den første og sidste evighed, som viser os vejen, og som 2´eren kan kanalisere bl.a. gennem kunst og æstetik. Den hvide og den sorte søjle repræsenterer livets dualisme, kontrasterne. Nat og dag er begge lige gode, og vi betragter dem som, de er uden at dømme dem. Vi forstår, at alt har sin plads, og at der skal være plads til forskellighed. B på den sorte søjle står for Boaz, der på sanskrit betyder “at skabe”. J på den hvide søjle står for ordet Jachin, som på sanskrit betyder “styrke”.  Man skaber altså med styrke. På hendes kjole ses solkrydset, hvilket ofte forveksles med et kors. Dette tarotkort eksisterede lang tid inden, kristendommen opstod, og symbolikken er i stedet sammensmeltningen mellem det maskuline og det feminine – altså at man også har en stor tiltrækning og magnetisme på det modsatte køn. Det betyder også, at 2´eren generelt tiltrækker mange mennesker i vores liv, som ønsker at lære af os. I baggrunden ses et træ med granatæbler, der symboliserer frodighed, vækst og frugtbarhed. Altså, at vores kærlighedsliv er godt, og vi har overflod – eller et ønske af overflod af ressourcer i vores tilværelse.

 

Man er repræsenteret af 3-tallet hvis man er født den 3. i en måned og/eller hvis man er født i marts. Derudover kan man have den i sit numeroskop

3: 3-tallet er Jupiters tal, og det står for retfærdighed, strategi, klogskab, held, teoretisk lærdom, slagkraft, kløgt, perfektionisme og ikke mindst vindermentalitet. Det kalder også ”direktør-tallet” da man kan have tendens til at være en ret slagkraftig og ærlig leder. Kun det bedste er godt nok. Er oftest meget jordbunden og glad for den fysiske tilstedeværelse. 3´ere og 6´ere er ofte komikere og kan tendere til sort humor og selvironi.  Jupiter er den største planet i vort solsystem, den ”forstørrer” alt og 3´eren har af natur også altid fokus på succes, ekspansion og vækst.  En rigtig “yes-we-can”-vibration, der har det ekstremt dårligt med at lide nederlag (eller det, 3´eren selv anser for at være nederlag eller fiasko). Det er også tallet for humor og at være  familiemenneske. 3 er første del af power-triaden 3-6-9 og er tallet for nogle af de ældste sjæle i verden. Det betyder overordnet, at 3´eren ikke er kommet til Jorden for at lære en masse, men for at lære fra sig. Det betyder også, at 3´eren derfor kan være lidt selektiv med sin omgangskreds, for når man er en gammel sjæl, så har man set og hørt det hele tusind gange før og kan derfor godt opfatte folk som lidt barnlige, kedelige eller banale. En ubalanceret 3´er kan derfor blive ret ensom og misforstået, da han/hun ikke gider hænge ud med ”klaphatte”. Kan være meget firkantet, arrogant og snævertsynet. Er ærlig over for andre mennesker, og taler direkte til folk ud af kærlighed, hvilket kan opfattes som hård tale. En balanceret 3´er kan opnå større mål end de fleste.Billedresultat for the emperor radiant

3-tallet er i tarotkortene repræsenteret af Kejseren (”The Emperor”). Kejseren troner i sin røde dragt på sin hvide trone, han har langt hvidt skæg og rustning på fødderne. Skægget indikerer, at han er en gammel sjæl og dermed en stærk og viis leder. Den hvide trone symboliserer renhed, han tænker gode tanker og udfører gode handlinger med et rent hjerte.  Rustningen på fødderne betyder, at kejseren godt nok slapper af på sin fede trone, men er klar til at stå op for sin ret og øjeblikkeligt gå i kamp hvis det er nødvendigt. Man skal altså stå tidligt op for at slå en 3´er ligesom man bedst scorer en 3´er gennem strategisk planlægning, da 3´eren elsker at være mange skridt foran. Med en 3´er er det “alt eller intet”. Cæsar var f. eks 3´er og gik i kamp med en lille legion mod en stor hær for om ikke andet ville de “falde med ære”. En 3´er minder meget om 1´eren i forhold til personlighed og lederskab, en væsentlig forskel er at 3´eren aldrig giver op mens 1´eren ikke bryder sig om modstand og hurtigt lægger sig ned. 3´eren kommer igen, bare bedre og mere grundigt forberedt. Kan i ubalanceret form være diktatorisk. Kronen på hovedet symboliserer stærkt lederskab og rigdom, kejseren er god til at tjene penge.

 

 

 

Man er repræsenteret af 4-tallet hvis man er født den 4. i en måned og/eller hvis man er født i april. Derudover kan man have den i sit numeroskop

4: Planeten Uranus’ tal. 4 står for innovation, nysgerrighed, nytænkning, originalitet og at skabe forandring. Det er derfor ofte et politiker-tal da man har et ønske om at forandre verden. 4-tallet er ligeledes et tal for at eksperimentere og at lære gennem erfaring. Det er et intellektuelt tal, som handler om at man skaber nye geniale ting ved at prøve en masse af. Denne anderledes tilgang til ting og livet generelt medfører at personerne repræsenteret af 4-tallet ofte er nogle originaler, som skiller sig ud. Ofte er det individer, der går klædt på en helt særlig måde, lytter til noget helt særligt musik, og har nogle helt særlige hobbyer. Grundet 4´erens måde at være anderledes, kan de få en del modgang i livet, da mange konservative mennesker har en tendens til at se skævt til dem fordi de ikke forstår deres opfindsomhed og innovation. 4-tallet er det, man kalder et skæbnetal, som betyder, at personer repræsenteret af dette tal kommer til at levere store forandringer til verden. En ubalanceret 4´er opfattes ofte som ”Rasmus Modsat” – altså at man er anderledes eller på tværs bare for at være det (hvilket der også kan være en vis sandhed i, det kommer pga nysgerrigheden..4´eren skal liiige se hvad der sker, hvis han/hun siger eller gør det modsatte af alle andre). Af samme grund har en ubalanceret 4´er det ofte svært socialt og kan nemt føle sig udenfor. Mange nørder og genier er 4´ere, det er et stærkt repræsenteret tal inden for IT, teknik, programmering etc. 4 har det som regel ikke godt med 8-tallet, de to tal tåler ikke hinanden særligt godt.  Da 4-tallet er et skæbnetal vil personer repræsenteret af 4-tallet i balanceret form ofte levere store positive forandringer til verden.

Billedresultat for number 4

Tallet 4 har ikke et tarotkort. Man mener at det er gået tabt da Alexander af Makedonien invaderede det persiske rige og bl. a brændte de steder, hvor numerologisk og okkult viden blev opbevaret. En del af den numerologiske viden blev bevaret, men har siden dengang været holdt i lukkede kredse af præster og magikere.

 

 

Man er repræsenteret af 5-tallet hvis man er født den 5. i en måned og/eller hvis man er født i maj. Derudover kan man have den i sit numeroskop

5: Talværdien 5 er Merkurs tal, som repræsenterer talegaver, formidling, undervisning, kommunikation, venskaber, handlekraft og penge. 5-tallet er i en talrække af tallene 3, 5 og 8, som alle tre er pengetal. 5-tallet repræsenterer penge gennem god kommunikation, netværk og handlekraft til at få projekter gennemført. 5-tallet er det midterste tal i talrækken 1-9, og derfor er personer repræsenteret af 5-tallet nogle individer, som er vellidte og som kan med alle typer mennesker. Gennem god formidling kan de komme godt ud af det med alle såfremt 5-tallets talværdi er bare nogenlunde balanceret. Personer repræsenteret af 5-tallet er udadvendte og taler meget. Når 5-tallet står ubalanceret man også være en der taler for meget, så folk bliver irriteret eller det stik modsatte – at man er meget stille. Når 5-tallet står balanceret værdsættes indholdet af deres kommunikation. 5´ere er ofte meget livlige og i ubalanceret form kan de have gang i så mange ting, at de ikke kan overskue tingenes tilstand. Når personer repræsenteret af 5-tallet har et balanceret numeroskop, er de strukturerede i deres handlinger, som fører til stor økonomisk velstand og høj popularitet. Når en 5´er har et ubalanceret numeroskop, kan man være flyvsk og ustruktureret og have en tendens til at glemme aftaler fordi man har for mange ting om ørene. 5´ere er ofte sælgere, lærere eller arbejder med kommunikation af en art.

Billedresultat for the magician radiant

Tarotkortet for 5´eren er Magikeren (”The Magician”). Magikere var i det Persiske imperium kendt som ekstremt kloge præster, der også mestrede det okkulte. Evighedssymbolet over hans hoved er tegnet på, at han er magiker. Den løftede hånd med staven, der peger op symboliserer kanalisering af universal, kosmisk visdom ned til Jorden, som han peger på med den anden hånd. Den spirituelle visdom formår han at skabe stor, jordisk succes af. Blomsterne symboliserer smukke og gode relationer. Den hvide kappe igen et symbol for renhed og den røde ydre kappe er rodchakraet – handlekraft og at man kan stå op for sig selv. Den gule farve handler også om handlekraft (solar plexus). Bæltet symboliserer kundalini – en evig, uudtømmelig kraft, alle chakraer er balancerede og energien flyder frit i kroppen. På arbejdsbordet ligger elementerne (ild/stokken, jord/pentaklen), luft/sværdet og vand/bægeret), han arbejder med alle elementerne.

 

Man er repræsenteret af 6-tallet hvis man er født den 6. i en måned og/eller hvis man er født i juni. Derudover kan man have den i sit numeroskop

6: Talværdien 6 er Venus’tal, som repræsenterer femininitet, sammenhold, familie, kærlighed, romance, sex, tradition og tætte venskaber. 6-tallet er det andet tal af talrækken power-triaden, som består af tallene 3, 6 og 9, som er talværdierne for verdens ældste sjæle. Personer repræsenteret af 6-tallet er individer med en stærk social magnetisme, men kan dog i ubalanceret form have en masse drama i de romantiske relationer. Dette skyldes, at 6´ere kan blive yderst stædige og temperamentsfulde og dermed skabe drama med folk. Derfor kan personer repræsenteret af 6-tallet i ubalanceret form være individer, der går ud og ind af mange parforhold. Personer repræsenteret af 6-tallet i balanceret form er yderst karismatiske, og har let ved at få hjælp fra folk i højere positioner, som med glæde vil hjælpe dem til toppen grundet deres stærke karisma. Balancerede 6´ere har ekstremt positive romancer, formår at holde på samme partner hele livet uden drama, og stædigheden neutraliseres, så parterne kan tale om tingene på en konstruktiv måde i stedet for en dramatisk måde, som i den ubalancerede form. Personer repræsenteret af 6-tallet i balanceret form skaber sammenhold alle steder, og er dygtige ledere, da de kan få alle medarbejdere til at føle sig som en del af familien, så de er villige til at gå til verdens ende for lederen og projektet. Personer repræsenteret af 6-tallet i balanceret form er hyggemennesker, og har en god sans for humor, de spreder glæde og velbehag til alle omkring dem. På samme måde, som tidligere beskrevet om personer repræsenteret af 3-tallet i ubalanceret form, har 6´erne et ønske om selv at vælge deres venner, og at deres venner skal være dem værdige. Når 6´ere har talværdier, der balancerer 6-tallets egenskaber, har man let ved at tiltrække de relationer, der giver mening for personen repræsenteret af 6-tallet i balanceret form. Heraf inspirerende mennesker, der forstår personen repræsenteret af 6-tallet i balanceret forms avancerede tankegang og livssyn. Det er her, at personen repræsenteret af 6-tallet i balanceret form, får livsglæde og udfolder sig, og bliver udadvendt, da lige børn leger bedst, og personens relationer er ligeværdige.  Kvinder er sjældent interesserede i mænd uden 6-taller, da de mangler den karisma og de forførelsesevner der virker på kvinder.

Billedresultat for the lovers radiant

 

6 i tarotkortene svarer til De Elskende (”The Lovers”). De elskende er nøgne som symbol på, at de kan være sig selv. De forsøger ikke at være noget, de ikke er og der er ingen facader. Man er ærlig og står ved den, man er. Igen ser vi slangen, som symboliserer kundalinien – alle vore chakraer er balancerede og vi har naturligt balanceret energiflow og sexlyst. Kundalini-slangen er dog giftig og farlig, når 6-tallet er ubalanceret. Appelsinerne på træet symboliserer frugtbarhed, vi kan altså reproducere og vi værner om vores reproduktion – vi er familiemennesker. Det betyder også, at vores kærlighedsrelationer bærer frugt og at vi har en stor tiltrækning på det modsatte køn. Oliventræet ved manden symboliserer fred, at vi har fred i sindet og skaber fred omkring os i alt vi siger og gør. Bjerget i baggrunden er vores høje ambitioner, vi kan bestige bjerget og verden ligger for vores fødder.

 

Man er repræsenteret af 7-tallet hvis man er født den 7. i en måned og/eller hvis man er født i juli. Derudover kan man have den i sit numeroskop

7: Talværdien 7 er Neptuns tal, og det repræsenterer visdom, intuition, klarsyn, healing og en stærk social magnetisme, der gennem sin visdom tiltrækker mange mennesker, der ønsker at blive inspireret. Talværdien handler også om at være i tæt kontakt med sine følelser, og at kunne mærke sig selv og livet i dets dybere lag. Derfor har personer repræsenteret af 7-tallet i balanceret form en dybere forståelse for livet og dets dybere aspekter. 7´ere besidder evnen til at kunne se alle begivenheder i livet fra et højere perspektiv, og at kunne se mening i alt. Deraf har man evnen til at betragte begivenhederne uden at dømme dem som gode eller dårlige, men bare at se det objektivt, og med en forståelse for, at alt og alle har deres plads i det store Kosmos. Med dette har 7´ere også forståelsen for, at alt hænger sammen, og vi alle er som celler i en stor krop, hvor alt, der udføres i nuet, har en konsekvens et andet sted i Universet på godt og ondt. Det betyder også en forståelse for, at alt har deres plads i Kosmos, og med dette, har 7´ere evnen til at føle et ligeværd med andre mennesker, da de forstår, at alle på hver deres måde bidrager til Universets sammenhæng. Et eksempel kan være at 7´eren forstår, at fejedrengen er ligeså vigtig som den administrerende direktør fordi uden ham vil direktøren ikke kunne få sin virksomhed til at fungere, og uden direktøren ville fejedrengen ikke have arbejde. Når man er 7´er i ubalanceret form (altså ikke har fået balanceret sit numeroskop, så ens navne understøtter 7-talle) kan man godt være enten-eller. Enten meget spirituel og har så åbne kanaler, at man tiltrækker afdøde, spøgelser etc og de ikke vil lade en være i fred og man ikke kan lukke ned. Dette kan i stærkere grad medføre angst og skizofreni, i mildere grad mareridt og drømme, hvor man kan forudsige hændelser. Neptun er også planeten for drømme. En 7´er besidder en meget stor visdom, og i ubalanceret form kan den visdom og indsigt i andre mennesker også bruges til at manipulere med. Nogle 7´ere kan endda hypnotisere folk.

 

7 i tarotkortene er Himlens Stridsvogn (”The Chariot”). 7 er ikke er blidt og oversensitivt tal, hvilket er en udbredt Billedresultat for the chariot radiantmisforståelse blandt nogle numerologer. Der er en hardcore kriger gemt i 7´eren. På kortet ses en prins i en stridsvogn iført en rustning. Hans stridsvogn har hjul af guld og den er trukket af en sort og en hvid egyptisk sfinks. De repræsenterer livets gådefulde sider og livets kontraster – dualismen – sort og hvid – nat og dag som 7´eren ser og forstår uden at dømme. Sfinkserne er også 7´erens stærke intuition som leder en gennem livet, det samme gør stjernegardinet bag ham. Det symboliserer den kosmisk centrale bevidsthed, som viser ham vejen. Rustningen viser, at han er en kriger, der er klar til kamp. Scepteret i hånden symboliserer hans stærke lederskab. Guldhjulene betyder, at vi gennem vores intuition formår at være på rette tid og sted og derved hvor mulighederne og pengene er. Vi bliver ledt til de rette forretningsmuligheder og tiltrækker de rette mennesker eller samarbejdspartnere. Den stærke intuition gør også 7´eren til en god menneskekender, han/hun kan se lige igennem løgne, styrker, svage sider etc. Har på samme måde som 6-tallet meget stærk social magnetisme omend det her er på grund af 7´erens visdom og mere okkulte udstråling. 7-tallet kommer ligeledes med store healingsevner og da 7´ere også er fremragende vejledere, fordi de i balanceret form har rene, stærke kanaler til Kosmos, er de ofte store ledere som intuitivt ved, hvilke beslutninger der er de rette at tage.

 

Man er repræsenteret af 8-tallet hvis man er født den 8. i en måned og/eller hvis man er født i august. Derudover kan man have den i sit numeroskop

8-tallet er det, vi kalder Det Store Skæbnetal, det er folk der ofte gennemgår mere end ”almindelige” mennesker i livet. Det kan være et lidt hårdt tal og 8´ere kan da også virke lukkede og hårde udadtil, fordi de har det meget svært ved at blive såret eller forrådt. 8´eren har et kæmpe hjerte der brænder for alle uskyldige væsner og et oprigtigt ønske om at gøre verden til at bedre sted at være. Derfor giver 8´eren også meget af sig selv og kan blive meget skuffet hvis folk så er illoyale og kan være meget lang tid om at tilgive. Mange 8´ere vender vreden indad hvilket er usundt og på sigt kan føre til sygdomme, så der er en naturlig lektion omkring at tilgive, give slip og komme videre for alle 8´ere.

Tallet er forbundet med skæbneplaneten Saturn og 8´ere har det med at leve med ekstrem succes, velstand og store bedrifter eller at få nogle meget hårde lektioner i livet, nedture og følelsen af at blive ”banket” tilbage og skulle starte forfra igen og igen. En del 8´ere lever midt imellem de to i forskellige perioder og kan være helt på toppen, hvorefter der sker noget der trækker tæppet væk og de så ryger ned igen for derefter at klatre op påny. 8´ere kan i ubalanceret form enten leve som meget højspirituelle, der næsten lever i en fantasiverden til at leve i den materielle del og afsky alt det ”spirituelle” – altså enten at lukke ned for den ene eller den anden del af 8-tallet, som ellers som det eneste tal rummer hele universet. 8´ere er afsindigt godt begavede og kan suge viden til sig som svampe. 8-tallet er et stærkt kontrol-tal i ubalanceret form fordi de har det med at blive ”ramt” af uforudsigelige hændelser, der kan få det hele til at ramle og prøver derfor at opretholde illusionen af at kunne kontrollere sine omgivelser.

 

I tarotkortene svarer 8-tallet til Styrke (”Strength”). På billedet ses en hvidklædt kvinde kæle med en tam løve. Billedresultat for the strength radiant8-tallet over hendes hoved symboliserer ”Himlen” (ens drømme, mål, visioner) og ”Jorden” (den fysiske realitet, vi lever i, virkelighedens verden, det jordnære), der mødes. Det er også uendelighedstegnet, når man lægger det ned, det er symbol på at denne cyklus aldrig ender. Det betyder ligeledes, at hun er magiker og derved har stor visdom og stærk intuition. Kvinden har tæmmet den vilde løve, ikke med kontrol, men med ubetinget kærlighed. De to verdener (”Himlen” og ”Jorden” – tankerne og virkeligheden) kan altså mødes og sammen skabe storslået succes. Når numeroskopet er balanceret, kan kvinden og løven lave et meget stærkt samarbejde. Kvinden har visionerne, målene og drømmene og løven har handlekraften og progressiviteten til at udføre dem hvilket giver en 8´er i balanceret form en ekstremt stor skaberkraft. Blomsterne omkring kvinden symboliserer venskaber og at hun er vellidt. En 8´er er pålidelig, troværdig og loyal. Man ved hvad man får og man kan regne med en 8´er. Hendes hvide kjole symboliserer renhed i tanke og handling, den gule farve handlekraft og det grønne græs symboliserer håb og held i at nå vores drømme. Vi har hjertet på det rette sted og har hjertet med i alt, vi foretager os.

 

Man er repræsenteret af 9-tallet hvis man er født den 9. i en måned og/eller hvis man er født i september. Derudover kan man have den i sit numeroskop

9: Talværdien 9 er planeten Mars’ tal og repræsenterer maskulinitet, lederskab, autoritet, ærlighed, styrke, gennemslagskraft og retfærdighed. Talværdien 9 er det højeste tal og det tredje og sidste tal af power-triaden 3, 6 og 9. Talværdien 9 anses som det guddommelige tal. Det er så slagkraftigt og guddommeligt et tal, at intet bogstav er værdigt til at kunne repræsentere 9-tallet. Derfor går det åndssproglige alfabet kun op til 8. Talværdien 9 afslutter cirklen, hvor 1 er begyndelsen og 9 er slutningen. Da tallene kører i ring, er nabotallene til 9 både 8 og 1. Talværdien 9 er repræsenteret af de ældste sjæle, der er inkarneret i denne verden. Personer repræsenteret af talværdien 9 er kommet udelukkende for at lære fra sig og ikke selv at lære. 9´ere siges at være karmaens forlængede arm. Det skal forstås som at alt, man giver til personer repræsenteret af talværdien 9, sendes 9 gange tilbage til modtageren på godt og ondt. Personer, der er repræsenteret af talværdien 9 er yderst loyale mod mennesker, der gør dem godt, og dem er de klar til at gå til verdens ende for om nødvendigt. Omvendt slår de hårdt ned på folk, der forråder dem og er villige til at straffe hårdt for deres forræderi.

Personer repræsenteret af talværdien 9 har en autoritativ personlighed, og er gode til at sige fra overfor uretfærdighed. Retfærdighed er en af de vigtigste værdier for personer repræsenteret af talværdien 9. De siger fra hvis de selv bliver udsat for retfærdighed, men siger også fra på andres vegne hvis de ser andre blive udsat for uretfærdighed. Da retfærdighed er yderst vigtigt for personer repræsenteret af talværdien 9, har de også en dømmende personlighed på godt og ondt. Retfærdighed og ærlighed går hånd i hånd for personer repræsenteret af talværdien 9, og derfor hader de folk, der lyver, da de selv holder ord og aftaler. Ligeledes forventer de det samme af andre. Derfor er en aftale en aftale med personer repræsenteret af talværdien 9. Folk, der ikke overholder deres aftaler overfor folk repræsenteret af talværdien 9, får oftest først en reprimande, og fortsætter det får det som regel en konsekvens. En 9´er straffer som regel folk, der med vilje begår dem uret, meget meget hårdt. Mange store generaler og ledere i verdenshistorien har været 9´ere. En ubalanceret 9´er kan være selvretfærdig istedet for objektivt retfærdig og ikke kunne tåle sin egen medicin. Ligeledes kan en ubalanceret 9´er sige tingene unødvendigt hårdt og ovenikøbet have svært ved at være ærlig. Det er frustrerende for en 9´er, der fundamentalt set føler sig nødsaget til altid at sige sandheden. Et 9´er barn med ubalanceret numeroskop kan ofte opleve barndommen som værende hård fordi de siger, hvad de tænker og det andre ikke siger højt.

 

I tarotkortene er 9-tallet repræsenteret af Eneboeren (”The Hermit”). Eneboeren holder en stok og en lanterne, der lyser op. Han er gammel (viis) og har langt hvidt skæg. Lanternen symboliserer det spirituelle lys, en 9´er holder til hele menneskeheden og viser vejen med. Hvor 7´eren f. eks er naturligt clairvoyant ud fra sit eget livssyn, så er 9 eren mere objektiv og kan bruge sin visdom i det store billede). 9´eren er til gengæld oftest mere lukket spirituelt indtil de bliver “åbnet op” på et givent tidspunkt i deres liv. Himlens indigo-blå farve symboliserer den stærke intuition, der leder 9´eren.  Isen under eneboerens fødder indikerer, at han er nået meget højt op spirituelt og har dyb indsigt i livets gåder og mysterier.

 

 

 

 

 

Tallene fra 10 – 31  og 21-31 er nuancer af ovenstående.