Grundvibrationer og tarotkort 10-20

Grundvibrationer og tarotkort 10-20

Alle mennesker har en grundvibration. Det er den dato hvorpå man er født. Den dato hænger sammen med en planet og giver en nogle helt grundlæggende karakteristika. I hvor høj grad de karakteristika kommer til udtryk afhænger af, hvorvidt ens navne understøtter eller modarbejder dem.

Er du født den 15. i en måned, så kig under tallet 15. Hvis du er født den 19., læs under tallet 19 osv. Måned og år har ligeledes indflydelse på ens grundlæggende personlighed – hvis du f. eks er født den 16. december, så kig under tallene 16 og 12 (fordi december er den 12. måned). Det er to af dine grundlæggende tal – som regel er det let at genkende sig selv i dem. Hvis ens navne ikke understøtter, er det ubalanceret og så bliver man f eks misforstået eller opfattes anderledes. F.eks kan en mild og blød 2´er med meget hårde tal være forvirret over sig selv og forvirrende for omverdenen.

Årstalsværdi spiller også ind, og her bliver det lidt mere komplekst – med de informationer kan jeg  udregne dit overordnede livsformål samt underliggende livsformål. Ens livsformål er som regel noget, man godt selv ved – ofte det, man har drømt om som barn. Med et rent og integreret numeroskop kan man kun udleve sit livsformål, det er ikke længere muligt at have et job, man hader fordi man “jo skal tjene penge”, man kan ikke være i det forkerte ægteskab, hænge ud med folk eller andet, der ikke gør noget godt for en. Et rent numeroskop gør, at man tiltrækker den partner, man hører sammen med, får sin passion som “job” osv. Lige tiltrækker lige, så vibrerer man ”lavt”, tiltrækker man ”lave” vibrationer og omvendt tiltrække “høje” vibrationer selvfølgelig også andre “høje” vibrationer.

Bemærk, at nedenstående på ingen måde kan erstatte en individuel numerologisk analyse, som er langt mere omfattende og præcis.

Tallene fra 1-9 finder du HER

Tallene fra 21-31 finder du HER

Man er repræsenteret af tallet 10, hvis man er født den 10. i en måned og/eller i oktober måned samt hvis man har den i sit numeroskop (hvis man f. eks hedder Pia, Lina, Dan, Erik og Brix. Du kan altid se dine navnes talværdier i navne-beregneren.)

 10 er en nuance af 1-tallet (fordi 1+0 = 1, derfor skriver man 10/1). 1 er Solens tal, den feminine ledervibration. 1-tallet handler om positivitet, optimisme, perfektionisme, håb og vindermentalitet. Når man har 0´et med sig, er der en nuance. 10 er også kaldet Lykkehjulet (”Wheel of Fortune”). Hjulet kan dreje mod det gode eller mod det dårlige alt afhængig af, hvilken retning ens navne trækker det i. 10 er en talværdi for ære, storhed, selvtillid, men også storheds fald eller rejsning. Ubalanceret kan man godt være elsket eller hadet fordi man har nemt ved at gennemføre tingene, så er der nogle der bliver misundelige. Det har også med at gøre, at 1 er det eneste tal, der går op i alle andre tal og derfor kan folk blive lidt sure over at få projiceret sig selv, om man så må sige – man virker som et spejl på andre.  På grund af 0´et har man den her store tillid til kosmos, så har man også automatisk en masse selvtillid og det er ikke noget alle bryder sig om. 0 har ingen ende eller begyndelse, det er evigheden, tallet for kosmos og alt der hænger sammen, så man er tunet ind på alt hvad der er, derfor har man store clairvoyante evner, og forstår at være i et med det hele. Derfor bliver man med 10 pga 0´et eet med alle, universet, alle dyr og mennesker. Tallet kan hjælpe med at få kosmisk bevidsthed, vi ser alle andre skabninger som celler i en stor krop. Vi føler at alle er uundværlige, vi er alle på denne rejse sammen. Ubalanceret handler ofte om at man er spontan på en uforsigtig måde og kaster sig hovedløst ud i tingene (dvs at man har for meget tillid til kosmos).Billedresultat for wheel of fortune radiant

I tarotkortene er Lykkehjulet (“Wheel of Fortune”) repræsenteret af et hjul med symboler, og rundt om det er en engel,  forskellige dyr (en ørn, en tyr og en løve) samt Anubis (en egyptisk gud), der klamrer sig til hjulet. Øverst er en sfinks som symboliserer, at vi har en dyb livsindsigt og forstår livslektioner på et dybt plan. Bogstaverne på hjulet er T-A-R-O, som betyder ”Kosmos”. Man har guderne, visdom og klogskab med sig. Englen og dyrene læser bøger og symboliserer, at man med 10-tallet har en stor klogskab. Kosmos hjælper os med at skabe lette resultater. Englen repræsenterer stjernetegnet  Vandmanden, ørnen repræsenterer stjernetegnet Skorpionen. Tyren repræsenterer stjernetegnet Tyren og Løven repræsenterer stjernetegnet Løven. Symbolerne på hjulet er for grundstofferne vand, salt, kviksølv og svovl, som var den gamle opskrift for alkymi (alkymi hænger tæt sammen med numerologien og astrologien. Afprøvning af opskriften er på eget ansvar :D). Derfor har vi, når 10 står balanceret, guddommelig hjælp og støtte til at alt vi rører ved bliver til guld. Vi har altså let ved at skabe succes. Slangen til venstre symboliserer kundalinien, altså energiflowet i vores chakraer. Når 10 er balanceret er der balance i alle vores chakraer og derved optimal energetisk tilstand i kroppen.

 

Man er repræsenteret af tallet 11, hvis man er født den 11. i en måned og/eller i november måned samt hvis man har den i sit numeroskop (hvis man f. eks hedder Tina, Ann, Karin, Brian eller Stig. Du kan altid se dine navnes talværdier i navne-beregneren.)

 11 er en nuance af 2-tallet (fordi 1+1 = 2, derfor skriver man 11/2). 2 er Månens tal. Det er planeten for kreativitet, æstetik, livsglæde, livsglæde, mildhed og blidhed. Det er også i høj grad et tal for at være en, der gerne vil have det godt, sjovt og nyde livet, hvilket er tilfældet når det står balanceret. I ubalanceret form kan 11-tallet medføre meget forvirring og tankemylder (dybest set fordi der er to 1-taller, der vil ”hver sin vej”). Derfor har man det med at leve rigtigt meget for andre og glemme sig selv når det er ubalanceret. Det er et tal der betyder, at man er et godt menneske der vil det bedste for andre, men så glemmer man selv at have det godt. Derfor kan man være behagesyg, altså en pleaser, og tænke meget over om man gør det godt nok, om man er god nok. Det kan føre til, at man forsøger at ”fylde sig op” med kærlighed indefra, hvilket igen kan føre til afhængigheder (rygning, overspisning, stoffer, alkohol, gambling, sex osv). Man har ubalanceret svært ved at sige fra på en naturlig måde og kan derfor sige fra som et vulkanudbrud når ens grænser for længst er overskredet. Hvor ubalanceret det er afhænger af, hvor meget ens navne understøtter ens grundlæggende talværdier.  11/2 i balanceret form, altså når ens navne understøtter vibrationen, giver langt større leder-evner, positivtet og vindermentalitet i forhold til sin kreativitet. Derfor kan man have et mål med kreativiteten, f. eks at sælge sit maleri, at give noget til menneskeheden etc Billedresultat for 11 green number

Tallet 11 har ikke noget tarotkort. Man mener at det er gået tabt da Alexander af Makedonien invaderede det persiske rige og bl. a brændte de steder, hvor numerologisk og okkult viden blev opbevaret. En del af den numerologiske viden blev bevaret, men har siden dengang været holdt i lukkede kredse af præster og magikere.

 

 

 

 

Man er repræsenteret af tallet 12, hvis man er født den 12. i en måned og/eller i december måned samt hvis man har den i sit numeroskop (hvis man f. eks Rikke, Anna, Karina, Mads eller Ken. Du kan altid se dine navnes talværdier i navne-beregneren.)

 

12 er en nuance af 3-tallet (fordi 1+2 = 3, derfor skriver man 12/3). 3-tallet er Jupiters tal, og det står for retfærdighed, strategi, klogskab, held, teoretisk lærdom, slagkraft, kløgt, perfektionisme og ikke mindst vindermentalitet. Her er den så nuanceret af 1-tallet, Solen (optimisme, håb og vindermentalitet) og 2-tallet, Månen (kreativitet, æstetik og indlevelsesevne), så det er i balanceret form et meget alsidigt tal. Indenfor numerologien er 12/3 oftest kendt som ”offer-tal”, det vil sige, at man bliver offer for sine omstændigheder. Dette er kun i ubalanceret form, man kan nemt være en der bliver mobbet eller på anden måde bliver offer for andres planer og intriger. 1+2 ubalanceret (når ens navne ikke understøtter talværdien på en god måde) gør, at man føler at succesen er lige om hjørnet og så sker der noget, så man ryger tilbage til tegnebrættet. Det er en almindelig cyklus med den talværdi. Derfor følger en stor del drama og tab ofte med denne nuance af 3-tallet. Det handler også om, at 3-tallet står for klogskab og at det derfor er naturligt for personen med 12/3 at forsøge at finde en forklaring og selv tage ansvar (det er også en almindelig talværdi at have via sine navne i sit numeroskop). Den forklaring kan man så søge ved at gå til coach, i selvudviklingsbøger, selvhjælpskurser, iværksætteruddannelse osv osv hvorefter man prøver at placere et ansvar. Det ansvar kan igen medføre, at man ser spøgelser alle vegne og så giver andre skylden. Lidt en type, der i selskab med andre overanalyserer hvem der kigger på hvem og hvorfor og så pisker en stemning op fordi man er så klog, at man fejlfortolker og misforstår/bliver misforstået – og så har vi dramaet. I et rent numeroskop får man som sagt det bedste fra flere verdener, man får positivitet, held, optimisme og udtalt kreativitet, æstetik og livsnydelse (som ikke ligger i 3´eren som grundvibration).

Bemærk, at 6+6=12/3. 6-tallet er Venus, det er kvindens tal. Det er derfor, at der blandt kvinder opstår drama, intriger, misforståelser, knive i ryggen, indirekte tale og alt hvad der går under “kvindefnidder”. Det er 6-tallerne i samspil (læs mere om mænd sammen under 18/9 længere nede)

Billedresultat for the hanged man radiant

12/3 i tarotkortene er Den Hængte Mand (”The Hanged Man”). På kortet ses en mand, der hænger med hovedet nedad med hænderne bundet på ryggen. Han er altså udstillet som et offer for livet og for dem, der har hængt ham til skue. Hans blå bluse handler om kommunikation (hvis farve er blå) og at man vender op og ned på det, andre siger og at der bliver vendt op og ned på det, han selv siger. Han har power og handlekraft (det har 3´eren), men siger altså ofte fra over for de forkerte ting. Heri kan også ligge en tendens til selv at tage offerrollen, hvis man ikke kan få sin vilje (auraen omkring hovedet symboliserer, at man prøver at få sympati fra andre, at de skal synes det er synd for en). De røde bukser symboliserer handlekraft, man er altså god til at sige fra og til. Hans gule sko symboliserer høje ambitioner – og han ser sine ambitioner blive indfriet for en stund indtil det igen går galt og han påtager sig offerrollen. Himlen er violet hvilket betyder, at han er offer for sin spiritualitet (som ligger i 2-tallet).

 

 

 

13: Man er repræsenteret af tallet 13, hvis man er født den 13. i en måned samt hvis man har den i sit numeroskop (hvis man f. eks hedder Marie, Lykke, Allan, Jakob, Emil, Dahl og Kragh. Du kan altid se dine navnes talværdier i navne-beregneren.)

 

13/4 er en nuance af 4-tallet (fordi 1+3=4, derfor skriver man 13/4). Det er Uranus´ tal og står for innovation, nytænkning, nysgerrighed og forandring. At man er god til at tænke ud af boksen og elsker at være anderledes (4-tallet). Det står her med vindermentalitet og optimisme (1-tallet) samt styrke og klogskab (3-tallet), så det er rigtigt godt i balanceret form – man ved hvad man laver, så man ikke eksperimenterer med hovedet under armen og sprænger laboratoriet i luften. I balanceret form betyder 13/4, at man er en stor healer da man har fokus på at forandre noget dysfunktionelt til noget funktionelt. Det er ofte særdeles geniale og unikke opfindelser, man bliver husket for. Det er ofte en rigtig Ole Opfinder-type som finder på nye ting og hele tiden eksperimenterer. I ubalanceret form kan man være typen der er på tværs for at være på tværs – delvist fordi man med sit 4-tal sætter en ære i at være anderledes og delvist pga nysgerrighed (man skal lige se, hvad der sker når man er modsat alle andre, f. eks at mene det modsatte af andre bare for at prøve det). En ubalanceret  4´er er ofte misforstået og har det svært socialt ligesom man kan have svært ved at vide, hvilke af ens mange ideer man skal gå med. 13/4 er et af de mest ukontrollerbare tal. Det kan være særdeles god og særdeles dårlig pga Uranus.

Billedresultat for death radiant

13/4 i tarokortet er Døden (”Death”). Døden er ofte et misforstået fænomen. Døden handler om reinkarnation. Det dysfunktionelle udskiftes med det funktionelle – når en person har udlevet sit livsformål på Jorden, tager man til over på den anden side og en ny sættes ind (ja ja, der er flere nuancer – bare lige for at sætte det på spidsen). Døden er utilregnelig. Det er 4-tallet, det er Uranus´ uforudsigelighed. På tarotkortet ses Døden, der rider ind i en by. Ved hestens fod ligger den gamle konge død. Hans sorte rustning betyder, at han står for det okkulte og hans hvide hest at han har rene hensigter. Den døde konge repræsenterer gamle traditioner og koncepter som skal fjernes og reformeres. Døden kommer derfor og fjerner det gamle for at sætte noget nyt, moderne og velfungerende ind istedet. På kortet ses en lille pige, der er skræmt af Døden – det symboliserer, at mange mennesker har det svært med forandring og at blive tvunget ud af sin tryghedszone. Den lille dreng byder nysgerrigt forandringen velkommen, han symboliserer dem, der stadig er fascinerede af nye ideer og innovation. Skibene, der i baggrunden sættes i søen symboliserer den gode synergi mellem 1, 3 og 4 – altså det her med, at man har sin teori i orden og vindermentalitet nok til at skabe succes med sine innovative projekter. De to tårne i baggrunden symboliserer landegrænser – vores opfindelser kan nå ud til alle nationer (ligesom Solen, som 1-tallet repræsenterer). 13/4 minder derfor lidt om 17/8 i forhold til udødelighed (se længere nede).

 

 

14: Man er repræsenteret af tallet 14, hvis man er født den 14. i en måned samt hvis man har den i sit numeroskop (hvis man f. eks hedder Linda, Birte, Britta, Ulrik, Jens, Keld og Ravn. Du kan altid se dine navnes talværdier i navne-beregneren.)

 

14 er en nuance af 5-tallet (fordi 1+4= 5, derfor skriver man 14/5). 5 er Merkurs tal, det handler om kommunikation, business, penge, bevægelse og relationer. Hvor det ”rene” 5-tal mest handler om det sociale – det her med at kunne med alle (se tallene fra 1-9 HER), så har 14/5 nogle interessante og lidt mere skæve nuancer. Her er mere vindermentalitet (pga 1-tallet, som er Solens tal og 5´eren er i forvejen temmelig perfektionistisk), men også 4-tallet som er Uranus´ tal for forandring, innovation og nytænkning. Derfor kan 14/5 handle om, at man opfinder noget og/eller er innovativ. At man måske finder en ny måde at gøre noget på og så bruger sit 5-tal til f. eks at skrive en bog, en blog, holde foredrag om det etc. Det er en typisk kombination i balanceret form. I ubalanceret form – altså når ens navne ikke understøtter talværdien – kan den som 5-tallet handle om, at man ikke er god til hverken penge eller mennesker.  Er man ikke fuldt beskyttet, kan der være større risiko for at ”komme til skade” med sine penge pga andres dumhed. Er i den grad et tal for at kunne tjene mange penge, når det står balanceret.

14/5 er i tarotkortene kaldet Mådehold (”Temperance”). På billedet ses en engel/hermafrodit (søn af AfroditeBilledresultat for temperance radiant

(6-tallet) og Hermes (5-tallet, Guden for købmandsskab), der holder to guldbægre. Imellem dem flyder vand opad, altså imod tyngdekraften. Englens røde vinger symboliserer handlekraft, som 14/5 har mere af end de andre 5-er nuancer.  Man er god til at sige fra og til, men kan ubalanceret derfor være lidt hård over for sine nærmeste. Vandet, der løber opad mellem bægrene symboliserer tankerne der flyder fra underbevidstheden op til det bevidste sind. Det er altså innovationen/ideerne der gør, at vi kan tjene penge (guldbægrene symboliserer den velstand, der kan komme herudaf). Den lyseblå kjole handler om ren kommunikation. 14/5 har styr på sine facts og derfor skudsikker kommunikation. Firkanten med en trekant i midten betyder, at vores Højere Selv er forenet med det Menneskelige Selv, som er det numerologien helt grundlæggende handler om. Læs mere om det HER. Blomstermarken i venstre side er et symbol på, at tingene omkring personen blomstrer. At man har gode relationer, et godt kærlighedsliv, stærk karisma og social magnetisme. Det modsatte gør sig ofte gældende med et urent numeroskop, altså at man går ind og ud af forhold, har drama i sine tætte relationer og svært ved at få jordforbindelse og hvile i sig selv. 14/5 i balanceret form er det bedste af at have en fod på land og en på jord, som hun har på billedet. At man altid er på udkig efter nye muligheder og projekter, men sørger for at forberede sig, analysere, undersøge etc for derefter at slå til på det rette tidspunkt (man “stikker en fod i vandet”). I ubalanceret form har man ikke den tålmodighed, hvorfor man kan ødelægge sin egen succes og indtjeningsmuligheder ved at slå til på det forkerte tidspunkt. Uagtet om man vil det eller ej, handler 14/5 i høj grad om penge og det fylder ofte meget i bevidstheden hos en, der er repræsenteret af dette tal. Man kan komme let til mange penge eller man kan have økonomiske vanskeligheder alt afhængig af, hvor balanceret ens numeroskop er (altså om ens navne understøtter talværdien).  Mange af de rigeste folk i verden har 14/5 i deres numeroskoper.

 

15: Man er repræsenteret af tallet 15, hvis man er født den 15. i en måned samt hvis man har den i sit numeroskop (hvis man f.eks hedder Sabrina, Annika, Karen, Amalie, Birger, Klaus, Boris, Claes og Boss. Du kan altid se dine navnes talværdier i navne-beregneren.)

15/6 er en nuance af 6-tallet (fordi 1+5 = 6, derfor skriver man 15/6). 6 er Venus´ tal for kærlighed, omsorg, tradition, sammenhold og familie. Det er dog ikke altid den højere vibrerende del af kærlighed, den repræsenterer. 15/6 er også et tal for okkultisme og magi. Personer med 15/6 i deres numeroskop kan være alt fra healende til dybt manipulerende, alt afhængig af hvor balancerede navnene er. Det er ofte tal for mystiske sygdomme angst, depression og/eller stor, kunsterisk begavelse. I balanceret form kommer healingen af, at 15/6 kan lyse ind i folks mørke sider og hjælpe dem op i lyset. I ubalanceret form (afhængig af, om ens navne understøtter talværdi samt de tal, der står omkring) kan den evne misbruges, så personen repræsenteret af 15/6 ikke skyr nogle midler for at få sin vilje. Kaldes også ”skuespiller-tallet” – delvist fordi man kan være dygtig til at mestre scenen og spotlightet og delvist fordi man er god til at holde en maske op foran sig og skjule sine følelser. Personer repræsenteret af 15/6 er som regel vildt charmerende, smukke og/eller karismatiske og kan tryllebinde folk.

 

Billedresultat for the devil radiant

15/6 i tarotkortene er repræsenteret af Djævlen (”The Devil”). På kortet ses Djævlen med et omvendt pentakelsymbol i panden. Hans højre hånd peger mod himlen og den venstre har en fakkel, der peger mod jorden. Han er halvt dyr, halvt menneske. Nederst ses to nøgne mennesker lænket med kæder om halsen. De er begyndt at få haler og horn i panden ligesom Djævlen. Det symboliserer den enorme indflydelse han har på andre. Det er almindeligt, at andre i nærheden af 15/6-personen begynder at adoptere vedkommendes personlighedstræk og kommer til at ligne dem mere og mere. Djævlen kan både manipulere og dominere, men også være opløftende og en positiv indflydelse. De lænker, kæresteparret har om halsen er så store, at de sagtens kan tage dem af. De vælger frivilligt at blive fordi de godt kan lide Djævlens selskab. Langt de fleste psykopater har 15/6 i deres numeroskop, det forklarer hvorfor nogle kvinder bliver så tiltrukket af dem. Pentakelsymbolet, som repræsenterer Jordens 5 elementer, peger nedad som symbol på, at personen med 15/6 tager kontrol over elementerne og bruger dem i eget favør (i ubalanceret form handler det om at ville dominere). Symbolet indikerer også det her med, at man kan leve sig ind i andre menneskers følelser, hvilket kan gøre en til både en stor healer og en stor kunstner. Mange store kunstnere har 15/6, det kommer til kreativt udtryk inden for skuespil, sang, musik, digte, kunst, forfatterskab etc. At Djævlen er halvt menneske, halvt dyr betyder at man står ved sine dyriske lyster og ur-instinkter og følger dem uden at holde tilbage.

Djævlen er en mandling pendant til Ishtar/Isis/Venus som kunne manipulere folk gennem sin charme, kunne få folk til at gøre ting mod deres vilje. Er som regel ikke god på navnelinjen, man kan være altid fra særdeles opfarende og destruktiv til at tendere mod afhængighed til at være berømt og være den, alle vender sig om efter når man kommer ind i et rum til at være udsat for okkulte begivenheder og mærkelige sygdomme, dvs sygdomme der ikke altid kan diagnosticeres. 15/6 er den fødte spindoktor, politiker, massemorder og/eller skuespiller. Hvordan det udspiller sig afhænger delvist af, hvad man vælger og delvist af, hvad den spinder med. Står de f. eks 12/3 omkring den, bliver man busted for at være manipulerede, man kan få angst, høre stemmer, blive voldsomt uvenner med folk, være afsindigt kreativ etc. 15/6 er svær at forudsige og svær at sætte i bås. Fælles for folk med 15/6 i deres numeroskop er dog, at de holder en maske op, de skjuler som regel en hel del (hvilket der dog kan være flere grunde til, det behøver ikke kun at være negativt).

 

 

16: Man er repræsenteret af tallet 16, hvis man er født den 16. i en måned samt hvis man har den i sit numeroskop (hvis man f. eks hedder Anne, Julie, Heidi, Ingrid, Else, Camilla, David, Oscar, Bjarne og Claus. Du kan altid se dine navnes talværdier i navne-beregneren.)

16 er en nuance af 7-tallet (fordi 1+6=7). 7-tallet er Neptuns tal, det står for spiritualitet, clairvoyance, intuition og drømme. 16/7 er et okkult tal. Er overfladisk kendt som ”mistetallet”, men fortjener en mere detaljeret forklaring da det er et meget komplekst tal. I ubalanceret form kan man i højere grad opleve dødsfald i sine nære relationer, men det handler også om at knokle og være en fighter. De tre hovedtal er 1, 6 og 7, henholdsvis Solen (håb, optimisme, vindermentalitet), Venus (kærlighed, familie, sammenhold) og Neptun (åbne spirituelle kanaler). I ubalanceret form mister man meget, det gør ondt og derfor kan man med tiden lukke ned for sig selv for ikke at mærke smerten. 16/7 kommer derfor ofte med en vis portion fornægtelse. Man kan godt få succes, men det er ved knokleri og hård kamp og man har det som regel ikke godt mens man har succesen. En person med 16/7 vil sjældent indrømme, at de har det hårdt og bliver istedet overpositive på en ”min kæreste har kun slået mig 3 gange i denne uge – sidste uge var det 5 gange”-måden. 7-tallet er også kendt som Himlens Stridsvogn (se tallene fra 1+9 HER), ens nære relationer (6-tallet) går altså bort og kommer i himlens stridsvogn. Man bliver meget bange for at miste folk og det kan medføre, at man ikke lukker andre helt ind for så gør det ikke så ondt, når de forsvinder igen. Mange modeller har 16/7 med sig, man har ofte et specielt udseende og de her spirituelle kanaler, som i ubalanceret form dog er lavt vibrerende (så man typisk tiltrækker lavere astrale entiteter, f. eks poltergeists, spøgelser osv. Det er ikke engle og højt vibrerende guider, man tiltrækker). Fordi 16/7 er så hård, kan man godt være typen der siger ting som, at der ”ikke er mørke uden lys” , at livet skal være hårdt, at “man må lide for skønheden” etc hvis den står ubalanceret. Man bliver ofte meget regelret, sød og flink på grænsende til det kedelige fordi man ikke tør andet af frygt for at andre bliver sure og forlader en og derfor er det bedre at ”følge flokken”. I balanceret form, altså med et rent numeroskop, har man virkeligt gode strenge at spille på med de tre tal. Intuitionen og de clairvoyante indsigter giver en særdeles god mulighed for at være der, hvor pengene og mulighederne er, det er en typisk millionærtalværdi (og med et rent numeroskop nyder man livet). 6-tallet står for stor kærlighed og harmonisk familie- og arbejdsliv. 1-tallet, at man er positiv og spreder glæde omkring sig og får virkeligt gennemført sine mål og projekter med glæde, kærlighed og stærk intuition. Jeg har selv haft 16/7 i mit numeroskop en stor del af mit liv før jeg fik et rent numeroskop, og det gode ved 16/7 er (retrospektivt set), at man bliver en rigtig fighter. Den giver altså noget kampgejst og på bizar vis nogle iværksætter-evner fordi man får meget erfaring i at bygget noget op, som ender med at falde fra hinanden hvorefter man kan starte forfra.

Relateret billede

 

16/7 i tarotkortene er kendt som Tårnet (”The Tower”). Det er et kort med en heftig symbolik. Man ser et tårn, der bliver ramt af lyn, så ”kronen” falder af og tårnet bryder i brand. En mand og en kvinde er hoppet ud af vinduerne og styrter mod afgrunden. Tårnet er bygget på et frossent isbjerg. Tårnet symboliserer drømme, der er bygget på falske grundlag og lynet er den klarhed eller sandhed, der smadrer illusionen. De tårne, man bygger, falder fra hinanden fordi de ikke skulle være bygget til at begynde med. De har ingen eksistensberettigelse i universet. Med 16/7 ubalanceret er det almindeligt at man f. eks ikke er gift med sit livs kærlighed, ikke følger sin inderste drøm eller har sin passion som karriere for hvis den crasher, har man mistet sin største drøm. Så hellere bygge et middelmådigt liv op med noget, man egentlig ikke drømmer om, for så gør det ikke så ondt når det forsvinder. Så hellere blive advokat og følge nogle normer end at blive omrejsende akrobat, som man altid har drømt om. Isbjerget, tårnet er bygget på, symboliserer hårdhed og at man har lukket ned for at mærke sig selv og sine drømme – man er is. 6-tallet er stædighed og at man er vedholdende, så i ubalanceret form bygger man bare et nyt, lignende tårn som senere bliver smadret igen – som regel efter meget lang tid, det er ikke overnight fordi ”the bigger they are, the harder they fall”.

 

17: Man er repræsenteret af tallet 17, hvis man er født den 17. i en måned samt hvis man har den i sit numeroskop (hvis man f. eks hedder Signe, Gitte, Trine, Leif, Albert, Rene, Jonas, Niels, Mikkel, Meyer og Munk. Du kan altid se dine navnes talværdier i navne-beregneren.)

 17 er en nuance af 8-tallet (fordi 1+7=8, derfor skriver man 17/8). Et ekstremt kraftigt og højspirituelt tal. Ligesom det ”rene” 8-tal er det repræsenteret af den hårde læremester Saturn. 8´ere har det generelt med at leve med ekstrem succes, velstand og store bedrifter eller at få nogle meget hårde lektioner i livet, nedture og følelsen af at blive ”banket” tilbage og skulle starte forfra igen og igen. En del 8´ere lever midt imellem de to i forskellige perioder og kan være helt på toppen, hvorefter der sker noget der trækker tæppet væk og de så ryger ned igen for derefter at klatre op påny. 8-tallet kan være særdeles hårdt, men bliver her blødt lidt op af 1- og 7 tallet. 17/8 er kendt som ”Udødelighedens Tal”. Det hedder den fordi man i balanceret form ofte efterlader noget stort til menneskeheden, noget man vil være kendt for og der vil blive talt om længe efter ens død. Det er også et tal for skønhed og karisma, man forstår virkeligt at mestre scenen fordi man er så vant til, at der er spotlight på en. Man er en, folk kender og kan huske. Man kan også godt få et had-kærlighedsforhold til spotlightet, fordi man nogle gange gerne vil undgå opmærksomhed (f. eks som barn, hvis man har lavet noget ballade eller hvis man har dummet sig osv). Det er også en talværdi for, at man har et meget stort ønske om at skabe verdensfred og ultimativ harmoni i verden, at gøre en forskel, at gøre noget godt for andre mennesker, ja for hele kosmos. Folk med 17/8 kan mestre en scene uanset om de har rent numeroskop eller ej, forskellen her er at man med rent numeroskop er hævet over problemer og ikke dummer sig i spotlightet. Et godt eksempel er Justin Bieber, som har 17/8 med sig hele 3 gange i sit numeroskop – det betyder ekstrem opmærksomhed, ofte på den ufede måde hvor hver en lille ting, man gør eller siger bliver vendt på global skala og det må man sige, at han har været offer for flere gange. Ubalanceret har man som regel mange problemer og skal rundt og slukke ildebrande hele tiden.

 

 

Billedresultat for the star tarot

17/8 i tarotkortene kaldes Magikerens Stjerne (”The Star”). På kortet ses gudinden Venus, som har en kande vand i hver hånd, hvorfra hun hælder vand ud på henholdsvis græsset og i søen. Der er 8 stjerner på himlen. De er 8-takkede, som er symbol på fred og kærlighed. De 7 mindre stjerner symboliserer vore chakraer og den ottende, store stjerne symboliserer sjælen. Eftersom alle stjernerne har 8 takker betyder det, at alle vores chakraer er forbundet med hinanden og med sjælen. 17/8 i balanceret form, altså når man har et rent numeroskop, betyder at vore chakraer er i harmoni og at vi derfor har det perfekte helbred, en balanceret spiritualitet, intuition, talegaver, kærlighedsliv, vigør, seksualitet og jordbundenhed. Omvendt kan 17/8 ubalanceret føre til sygdomme og dårligt helbred fordi chakraerne ikke er balancerede. I balanceret form er der tale om hvid magi (fordi 7-tallet påvirker positivt) – at man er en stor healer, og i ubalanceret form om sort magi – man bliver husket for noget ondt. Stalin havde f. eks den med sig. På et dybere plan går 15/6 igen to gange i dette tal (læs om 15/6 ovenfor), derfor kan man som nævnt være en meget stor healer ligesom man virkeligt for alvor kan tryllebinde folk, så de ikke glemmer en og man er husket længe efter sin død. Venus symboliserer dette ved at det vand, hun hælder ud, forgrener sig i mange retninger. Vandet symboliserer følelser. Man rammer altså sit publikum dybt gennem sin kunst, musik, poesi, skuespil eller hvad man laver. Man får folk til at blomstre. Justin Bieber er igen et godt eksempel: han laver en sang, der hedder “Love yourself” og så får den kæmpe opmærksomhed verden over, man snakker med sin nabo og kolleger og venner etc om det budskab, som så pludseligt er det nye hotte. Venus er nøgen, det symboliserer at hun er ærlig, hun har intet at skjule. 17/8 er også et tal for godt udseende, der stråler på en scene. Bjerget i baggrunden symboliserer international karriere – man kan komme over alle bjerge og få sit gennembrud.

 

18: Man er repræsenteret af tallet 18, hvis man er født den 18. i en måned samt hvis man har den i sit numeroskop (hvis man f. eks hedder Gry, Majken, Andrea, Thor, Frank, Tobias og Ove. Du kan altid se dine navnes talværdier i navne-beregneren.)

18/9 er en nuance af 9-tallet (fordi 1+8 = 9). 9 er Mars´ tal, det står for repræsenterer maskulinitet, lederskab, autoritet, ærlighed, styrke, gennemslagskraft og retfærdighed. I ubalanceret form – altså når ens navne ikke er balancerede – kan retfærdighed let blive til selvretfærdighed, det guddommelige kan være lukket ned således at man nærmest forsager alt spirituelt og bliver meget materialistisk. I ekstrem grad kan man være en der går i krig eller tjener penge på krig og andres folks lidelser. Folk med 18/9 har ofte mange stridigheder i familien og bliver forrådt af deres nærmeste. Det er et ekstremt hårdt tal, der handler om aggressivitet og her er det fordi der nu er tre tal i spil, nemlig 1, 8 og 9. Altså 1-tallet, Solens tal, som handler om vindermentalitet og at ville være den bedste, være nummer 1, være lederen, 8 som er Saturn og handler om progressivitet, handlekraft og at man bare vil fremad og så 9-tallet, der står for power, autoritet og styrke. Fordi 9-tallet her er påvirket af nogle hårde tal bliver man med 18/9 meget rå, hævngerrig, dominerende og vred. Man er god til at sige fra, men det er på en hård måde. Nogle vender den her hårdhed og vrede indad, hvilket på sigt kan føre til helbredsmæssige problemer. Man kan også blive morder, terrorist etc hvis den er meget ubalanceret. Da 9-tallet, som nævnt i indlægget om 9, er tallet for gamle sjæle kan der for folk med 18/9 ofte være et ønske om at åbne op og leve spirituelt, men så lukker man ned igen eller lytter ikke til sin intuition. Det er derfor også et af de store benægtelses-tal. I balanceret form er der til gengæld nærmest ikke noget man ikke kan opnå eller overkomme, der er ekstremt meget power i det tal.

Bemærk, at 9+9=18/9. 9-tallet er krigsguden Mars, det er mandens tal. Det er derfor, at der blandt mænd opstår slåskampe, aggressivitet og krig. Måske at måle på materialisme (største bunke penge, største bil eller andet der kan konkurreres om i forhold til størrelse). Det, vi kalder “mandehørm”. Det er 9-tallerne i samspil (læs mere om kvinder i samspil under 12/3)

Billedresultat for the moon tarot

18/9 er i tarotkortene kendt som Månen (”The Moon”). En hund og en ulv hyler mod månen og forsøger at drikke dens blod. Fuldmånen symboliserer slagkraft og styrke. Den tiltagende måne symboliserer bedrag – at vi bliver forrådt af andre og selv forråder folk. Den sorte nattehimmel symboliserer vores okkulte evner og sans for mystik. Folk med 18/9 kan være fuldstændigt skruppelløse når det kommer til at manipulere for at opnå noget for egen vindings skyld. Intet kan stå i vejen for at man når sine mål. Ulven, hunden og krebsen symboliserer, at man er oppe at slås med sine konkurrenter om den samme gevinst. Krebsen som stjernetegn er også følsom over for Månen, som bl.a symboliserer en utilregnelig natur af folk med 18/9. Man får krigermentalitet fordi man konstant skal slås med konkurrenterne og man gør det nødvendige for at overleve – uanset hvad der skal til. Det er socialdarwinisme. Vandet på kortet er meget uroligt, det er et symbol på uro i vores følelser som er stærke, men baseret på vrede og aggressioner. Man har meget indestængt vrede med 18/9, men det er som regel ikke noget den almene omverden opdager. Det er kun de nærmeste relationer, der oplever den. Mange folk med 18/9 kan være superflinke indtil man lige gør en lille ting forkert og/eller man lærer dem nærmere at kende, så ser man en helt anden side. I balanceret form kan 18/9 være ekstremt progressiv, man kan virkeligt komme ud over stepperne med sine drømme og projekter (som stien, der fører ud i verdenen på kortet). Det er et ekstremt udholdende tal med stort drive, så selvom man får setbacks, rejser man sig alligevel op igen og er klar.

 

19: Man er repræsenteret af tallet 19, hvis man er født den 19. i en måned samt hvis man har den i sit numeroskop (hvis man f. eks hedder Sanne, Jette, Birthe, Rasmus, Kristian, Daniel og Holm. Du kan altid se dine navnes talværdier i navne-beregneren.)

19 er en nuance af 1-tallet (fordi 1+9 = 10 og 1+0 = 1). Tallet 1 er Solens tal, det er den feminine ledervibration. 1-tallet handler om positivitet, optimisme, perfektionisme, håb og vindermentalitet. 19/1 er et ekstremt heldigt tal, når det står balanceret. Det giver løfter om succes, lykke, selvværd og ære. Løfter om, at ens planer bliver en succes. 19/1 er et tal for virkeligt meget optimisme fordi der udover 1 tallet, som er optimisme og vindermentalitet, også er et dybereliggende 2-tal, som står for kreativitet, livsnyderi og æstetik. Derfor har man med 19/1 rene intentioner og vil helt oprigtigt gøre gode ting ligesom man har gode forventninger til fremtiden – og de positive forventninger fører en til succes.  Den store positivitet og forventningerne til trods, så har man med 19/1 stadig jordforbindelse – man er ikke naiv eller flyvsk og det er pga 9-tallet, som er Mars´ tal. 9 står for organisation, struktur, power, orden m.m. 1 tallet er begyndelsen og 9-tallet er slutningen, så  med 19/1 gennemfører man det, man kaster sig ud i. I de gamle skrifter står der, at 19/1 er tallet for at alt man rører ved bliver til guld, at ens optimisme skaber livsglæde og får ting til at blomstre omkring sig. 19/1 kaldes her Himlens Prins. 19/1 ubalanceret er et tal, hvor man altid at se lyset for enden af tunnelen uanset hvor dårligt det går. Man holder modet oppe. Det kan i mere ekstremt tilfælde betyder,  at man ligefrem negligerer modgang og foregiver, at tingene går bedre end de gør, så man bliver lidt overpositiv og siger f. eks ”nåh jeg mistede måske en arm, men hey – jeg har da stadig en tilbage” . Man siger, at ”det hele nok skal gå” og ”alt bliver ok” og så videre og det er jo en god ting, at man er det opløftende element i selskabet og samfundet, men ikke så godt hvis man nægter at anerkende, at tingene står forfærdeligt til.

Billedresultat for the sun tarot

19/1 i tarotkortene er Solen (”The Sun”). På kortet ses en sol med et ansigt og forskellige stråler. Himlen er blå og skyfri. En lille, nøgen dreng rider på en hvid hest, bag ham ses solsikker i fuldt flor på en hvid mur. Drengen holder en rød fane i hånden. De bølgede stråler fra solen symboliserer optimisme, velbehag, glæde, sol og sommer. Solens lige stråler symboliserer tørke og mangeltilstand. Det skyldes, at 19/1 har 10/1 to gange (læs om 10/1 ovenfor) og det kan være ”for meget sol” når den er ubalanceret. På samme måde som solen kan give liv og frodighed, kan den også give tørke. Solsikkerne symboliserer velstand, gode relationer og vækst. Det betyder, at vores liv blomstrer og at gode ting kommer til os. Muren er bygget af mursten, hvilket symboliserer at vi bygger vores succes op sten for sten – skridt for skridt. Det gør vi med gode tanker og rene handlinger og derfor er den hvid. Drengen på hesten er så Himlens Prins, han symboliserer livsglæde og optimisme – men selvom han er glad, er han ikke naiv. Han holder også den røde fane, som symboliserer lederskab, styrke og autoritet hvilket også er i 3-tallet, som ligger dybere i 19/1. Han er nøgen, dvs ærlig og har modet til at stå ved sig selv (9-tallet) og han er stolt af at være den, han er. Han gør alt med stor livsglæde, godt humør og optimisme. I ubalanceret form bliver man ”brændt” af Solen og får stort set intet udført, hvilket kan give alvorlig stress.

 

20: Man er repræsenteret af tallet 20, hvis man er født den 20. i en måned samt hvis man har den i sit numeroskop (hvis man f.eks hedder Bette, Jasmine, Kristel, Petra, Henrik, Anders, Tommy, Nikolaj, Lassen og Søgård. Du kan altid se dine navnes talværdier i navne-beregneren.)

20 er en nuance af 2-tallet (fordi 2+0 = 2, derfor skriver man 20/2). 2 er Månens tal, det står for kreativitet, æstetik, indlevelsesevne og at man er en livsnyder. Når man er født den 20., har man nullet med sig, så man ud over den enorme kreativitet også har et stort livsformål og, at man kender sin vej. Tallet 0 er tallet for kosmos, man er altså tunet ind på universet som guider og leder en i den rigtige retning. I ubalanceret form, altså når ens navne ikke støtter op om vibrationen/talværdien, kan man have så meget tillid til kosmos, at man har det med at kaste sig hovedløst ud i skiftende passioner og ikke helt kan høre hvad de kosmiske guider prøver at fortælle. 20/2 ubalanceret handler også som forsinkelser og forhindrede planer, så når man hele tiden venter på at ens mål er lige om hjørnet og der ikke helt sker det, man forventer, kan man blive ekstremt manisk og fokusere på en bestemt ting, f. eks. Derfor kan man med 20/2 være enormt passioneret omkring en ting (projekt, parforhold etc), som man tror er det helt store, men så oplever omgivelserne at vedkommende pludseligt har en ny, stor passion og har skiftet det hele ud. Det er dog også det ”værste”, man kan sige om 20/2 – det er som regel folk, der er enormt fede at hænge ud med, er ekstremt kunstneriske og elsker at nyde livet. Det er i høj grad et tal for at efterlade noget stort til menneskeheden, ofte noget humanitært.

Billedresultat for judgement tarot

20/2 i tarotkortene kaldes Dommen (”Judgement”). På kortet ses ærkeenglen Gabriel spille på trompet. På trompeten er et rødt kors på hvid baggrund (det har ikke noget med kristendom at gøre, dette kom længe før). Himlen er indigoblå og der er en aura omkring hans hoved. Nederst på billedet ser man døde mennesker rejse sig fra deres gravkister med hænderne i vejret. Symbolikken er, at Gabriel vækker de døde op til dåd, et symbol på at de højere magter i universet guider os. Vi rejser os også ”fra de døde” for endelig at udføre vores livsformål, for at komme ud og give et stort, flot bidrag til menneskeheden (kortet kaldes iblandt også ”Opvågning/The Awakening”). Ofte har folk med 20/2 et stort ønske om at forandre noget til det bedre, at heale. Man er innovativ med et oprigtigt kærligt formål. Flaget på trompeten symboliserer forbindelsen mellem det maskuline og det feminine – de har altså en stærk social magnetisme, en stærk tiltrækning på det modsatte køn. De har via 2-tallet indflydelse på andre mennesker med vores kreativitet fordi vi inspirerer. I vandet er der stærke dønninger – man er altså dybt emotionel, følger sine følelser og sine sanser. Folk med 20/2 er styret af deres følelser snarere end rationalitet. Derfor bliver sorgen så meget større når tingene ikke lykkes ligesom de kan give intens glæde og passion. De isbelagte bjerge symboliserer en dybt avanceret spiritualitet og at de er på højt, spirituelt udviklingsniveau. Den blå himmel symboliserer Det Tredje Øje-chakraet, som handler om stærk intuition, indsigt og visdom i det, man beskæftiger sig med. Derfor er folk med 20/2 også særdeles gode menneskekendere fordi de forstår og mestrer følelser og dermed kan sætte os i andres sted. De er empatiske og har gode intentioner.

 

Beskrivelser af tallene 21 – 31 er HER. Følg med på min Facebook-side for at blive opdateret.