Grundvibrationer og tarotkort 21-31

Grundvibrationer og tarotkort 21-31

Alle mennesker har en grundvibration. Det er den dato hvorpå man er født. Den dato hænger sammen med en planet og giver en nogle helt grundlæggende karakteristika. I hvor høj grad de karakteristika kommer til udtryk afhænger af, hvorvidt ens navne understøtter eller modarbejder dem.

Er du født den 23. i en måned, så kig under tallet 23. Hvis du er født den 31., læs under tallet 31 osv. Måned og år har ligeledes indflydelse på ens grundlæggende personlighed – hvis du f. eks er født den 21. juli, så kig under tallene 21 og 7 (fordi juli er den 7. måned). Det er to af dine grundlæggende tal – som regel er det let at genkende sig selv i dem. Hvis ens navne ikke understøtter, er det ubalanceret og så bliver man f eks misforstået eller opfattes anderledes.

Årstalsværdi spiller også ind, og her bliver det lidt mere komplekst – med de informationer kan jeg  udregne dit overordnede livsformål samt underliggende livsformål. Ens livsformål er som regel noget, man godt selv ved – ofte det, man har drømt om som barn. Med et rent og integreret numeroskop kan man kun udleve sit livsformål, det er ikke længere muligt at have et job, man hader fordi man “jo skal tjene penge”, man kan ikke være i det forkerte ægteskab, hænge ud med folk eller andet, der ikke gør noget godt for en. Et rent numeroskop gør, at man tiltrækker den partner, man hører sammen med, får sin passion som “job” osv. Lige tiltrækker lige, så vibrerer man ”lavt”, tiltrækker man ”lave” vibrationer og omvendt tiltrække “høje” vibrationer selvfølgelig også andre “høje” vibrationer.

Bemærk, at nedenstående på ingen måde kan erstatte en individuel numerologisk analyse, som er langt mere omfattende og præcis.

Tallene fra 1-9 finder du HER

Tallene fra 10-20 finder du HER

 

Man er repræsenteret af tallet 21, hvis man er født den 21. i en måned samt hvis man har den i sit numeroskop (hvis man f. eks hedder Hanne, Bente,  Cecilie, Conny, Ursula, Nicolai, Andreas, Bertel, Helge, Terkel, Bruun eller Karlsen. Du kan altid se dine navnes talværdier i navne-beregneren).

21 er en nuance af 3-tallet (fordi 2+1 = 3, derfor skriver man 21/3). 3-tallet er Jupiters tal, og det står for retfærdighed, strategi, klogskab, held, humor, teoretisk lærdom, slagkraft, kløgt, perfektionisme og ikke mindst vindermentalitet. Her er 3-tallet så nuanceret af 2-tallet, Månens tal (kreativitet, æstetik og indlevelsesevne) og 1-tallet, Solen (optimisme, håb og vindermentalitet), så det er i balanceret form en talværdi med mange muligheder. Et tal for fremgang, vækst, ære og rejsning til altomspændende succes. Det betyder sejr efter lang forberedelse og grundige overvejelser. 21/3 handler om at man finder vejen til den ultimative succes, når det er balanceret, det er meget ofte gennem kreativitet eller at man opfinder noget til gavn for hele menneskeheden. Talværdien 21/3 er også kendt som ”Magikerens Krone”, den handler om at være oplyst. At man får den ultimative succes og forstår at lave den let. I ubalanceret form kan den betyde, at livet føles som en lang tunnel af lærdom og at man hele tiden ryger tilbage til tegnebrættet. Med et ubalanceret numeroskop skal succes´en nok komme, men først meget sent i livet. 21/3 er anderledes end 12/3 på grund af tallenes placering. 2-tallet handler om forberedelse modsat bare at kaste sig hovedløst ud i noget, så man er godt forberedt, men så sker der noget og man ryger tilbage til start. Det føles som en fiasko og det er noget 3-tallet har det meget, meget dårligt med. 3-tallet gør også, at man tager ejerskab og tager ansvar på sig på godt og ondt. Er eller har man være barn med 21/3 kan f. eks godt føle, at legetøjet er kedeligt, at man skal tage ansvar for sine yngre søskende eller andet der gør, at man ikke helt føler man har fået lov til at være barn.

Billedresultat for the world tarot

 

21/3 i tarotkortene kaldes Verden (”The World”). Her ses hovederne af de samme fire dyr som i Lykkehjulet (10/1) og inde i midten af en laurbærkrans er en nøgen danserinde med lilla sejrsbånd omkring kroppen og stave i begge hænder. Hun har sit ene ben krydset ligesom Den Hængte Mand (12/3) og i modsætning til ham, står hun op istedet for at hænge omvendt. Hun er en modsætning til ham, hun er udadvendt hvor han er indadvendt. Det er atter pga tallenes placering – når man regner i de dybere lag, har hun 5-tallet udadtil (5-tallet handler om at være social, god til at kommunikere og vellidt af alle). Hendes stave symboliserer forbindelse med Kosmos, som hun kanaliserer ned i jorden. Det indikerer, at hun har intuitionen i orden, men også har jordforbindelse. 3-tallet handler netop om teoretisk viden og logik, hvor 2-tallet handler om følelser og intuition. Hendes nøgenhed symboliserer ærlighed og at hun er sig selv. Laurbærkransen omkring hende er symbol på sejr på “slagmarken”. Stjernetegnene er med til at skabe stabilitet og harmoni i billedet, så vores succes kører som en velsmurt motor. Stjernetegnene kommer ud af skyerne, det er altså drømme og visioner vi med klogskab kan realisere. Kransen symboliserer også den ultimative visdom og klogskab, der i Magikerens Krone får vores succes til at køre på skinner. Magikere var i oldtidens persiske imperium kendt for at være overmenneskeligt kloge og have dyb indsigt i okkult og metafysisk viden. Den blå himmel symboliserer sorgløshed og en problemfri tilværelse, hvor alt er godt.

 

Man er repræsenteret af tallet 22, hvis man er født den 22. i en måned samt hvis man har den i sit numeroskop (hvis man f. eks hedder Kirsten, Mette, Dorte, Søren, Michael, Casper og Jessen. Du kan altid se dine navnes talværdier i navne-beregneren)

22 er en nuance af 4-tallet (fordi 2+2=4, derfor skriver man 22/4). Det er Uranus´ tal og står for innovation, nytænkning, nysgerrighed og forandring. At man er god til at tænke ud af boksen og elsker at være anderledes (4-tallet). I dette tilfælde er 4-tallet skabt af to 2-taller, hvilket tilfører ønsket om et let og godt liv samt kreativitet og æstetisk sans til det innovative 4-tal. 22/4 i ubalanceret form kan dog betyde, at man har nemt ved at blive forblændet af andre – at man er lidt godtroende og for naiv. Man kan tendere mod at være en drømmer, der først vågner når man er omringet af farer, hvorfor der i talværdien også ligger, at man ikke er en særligt god menneskekender og/eller har en god realitetssans. 2 og 4 er ligesom 4 og 8 også lidt ”allergiske” over for hinanden, omend det er mindre udtalt end ved skæbnetallene 4 og 8. Det betyder, at man med 22/4 er et virkelig godt menneske, der ønsker det bedste for andre, men at det så bliver udnyttet af andre. Talværdien er symboliseret ved en mand, der bærer en sæk på ryggen og den er fyldt med ”fejl”, fordi man træffer de forkerte beslutninger. I balanceret form er det som nævnt et yderst innovativt tal, her kan man virkeligt tænke ud af boksen og se muligheder i forskellige situationer.Billedresultat for green number 22

22/4  har ikke noget tarotkort. Man mener at mange kort er gået tabt da Alexander af Makedonien invaderede det persiske rige og bl. a brændte de steder, hvor numerologisk og okkult viden blev opbevaret. En del af den numerologiske viden blev bevaret, men har siden dengang været holdt i lukkede kredse af præster og magikere.

 

 

Man er repræsenteret af tallet 23, hvis man er født den 23. i en måned samt hvis man har den i sit numeroskop (hvis man f. eks hedder Dennis, Carsten, Gregers, Alfred, Lotte, Helen, Kirstine og Olsen. Du kan altid se dine navnes talværdier i navne-beregneren).

23 er en nuance af 5-tallet (fordi 2+3 = 5, derfor skriver man 23/5) – også kendt som Løvens kongelige stjerne. 23/5 er den højeste vibration i universet, så det er en særdeles god dag at være født på. Den betyder fuld beskyttelse af universet ud fra teorien om, at man har optjent god karma i et tidligere liv. 23/5 giver fuld beskyttelse af alle jordens fem elementer (jord, ild, vand, luft og ånd) som dermed betyder, at vi er fuldstændigt tunet ind med alle jordens elementer sådan at ingen alvorlige ting kan ramme os. 5-tallet er Merkur´s tal, 5 står for kommunikation, business, penge, bevægelse og relationer. 23/5 er det største pengetal da det i sine dybere lag har penge-kombinationen 3-5-8. Det betyder, at man virkeligt kan skovle penge ind og har ekstremt let ved business og karriere. Folk med 23/5 får ofte hjælp fra folk af højere rang til at skabe deres succes. I de dybere lag ses ligeledes tal for klarsyn, intuition og stor social magnetisme. At man af omverdenen opfattes som en der besidder en stor visdom, som tiltrækker mange mennesker fordi man er dygtig til at kommunikere den ud til verden. Selv i ubalanceret form, altså når ens navne ikke understøtter grundvibrationen, vil tingene stadig ikke gå så galt, at man oplever worst case scenario. Fuldt balanceret betyder det, at verden bare ligger for ens fødder, at alt er muligt og alle elementer er med en og hjælper en med at udføre ens livsformål, planer og drømme. Mennesker med 23/5 er ofte meget charmerende og har et særligt glimt i øjet.


23/5 i tarotkortene hedder Mønternes Es (”Ace of Pentacles”). På kortet ses en hånd, der kommer ud af en sky og holder en guldmønt. I møntet ses pentakelsymbolet med en ring omkring. Himlen er blå og (næsten) skyfri. Nederst ses roser og en hæk med en åbning, der fører ud mod nogle bjerge. ”Himlens hånd” symboliserer med mønten, at man får karmisk belønning. Pentakelsymbolet repræsenterer elementerne jord, vand, luft, ild og sjælen. Man er altså forbundet med alle fem elementer som holder hånden over os. Ubehageligheder kommer ikke inden for cirklen. Elementerne kan vi bruge til at skabe det, vi ønsker os (ligesom ”Magikeren”, nummer 5). I modsætning til Djævlen (15/6) vender pentakelsymbolet opad, så her er vi eet med elementerne uden at dominere dem. Derfor er der ikke elementer af sort magi, som 15/6 kan have i samspil med andre talværdier. Guldmønten er ”grebet” af hånden som symbol på, at vi er fuldt beskyttede hvad penge angår (alt afhængig af, hvor balanceret 23/5 står i numeroskopet). I balanceret form ”regner pengene ned fra himlen”. 5-tallet giver forførende kommunikation, som drager folk fordi man taler til deres sjæl. I balanceret form bruger man kun den gave til gode formål. Hitler havde f. eks 23/5 og han brugte den til sin egen version af et godt formål. Blomsterhaven med fredsliljer er et symbol på gode venskaber og at man skaber fred mellem folk. At man har fred i sindet og hviler i sig selv. Man er charmerende og har et glimt i øjet. Stien symboliserer, at verden ligger for vores fødder og at vi kan bestige de højeste bjerge. Den blå himmel er symbolet på knivskarp kommunikation. Til sammenligning med et andet stort pengetal, nemlig 14/5 (se tallene mellem 10-20 HER) er forskellen, at 14/5 i højere grad er fact-baseret, hvor 23/5 snarere er forførende og smuk.

 

Man er repræsenteret af tallet 24, hvis man er født den 24. i en måned samt hvis man har den i sit numeroskop (hvis man f. eks hedder Sofie, Marianne, Angelina, Johnny, Thomas, Peter, Jesper, Oliver, Jensen og Hansen. Du kan altid se dine navnes talværdier i navne-beregneren).

24 er en nuance af 6-tallet (fordi 2+4 = 6, derfor skriver man 24/6). 6 er Venus´ tal for kærlighed, omsorg, tradition, sammenhold og familie. Den er et løfte om assistance og samarbejde med folk af højere rang og positioner som hjælper en med at udføre sine planer. Det giver kærlighed og tiltrækning af det modsatte køn. Et yderst heldigt tal. Folk med 24/6 har meget stor social tiltrækning på andre mennesker, derfor har man let ved at få hjælp fra folk af f. eks højere rang, fordi man er særdeles god til at networke. Når folk med 24/6 stiller sig op og taler, så lytter folk og de synes at det man siger er fantastisk, de bliver inspirerede og tryllebundede. Det er pga 6 tallet som tværsum, altså Venus´ tal – kærlighed, social magnetisme etc. 24/6 er også et tal hvor man har et virkeligt godt kærlighedsliv, hvor man er elsket i sine relationer, man har en kæmpe stor stærk tiltrækning på det modsatte køn og har let ved at finde kærligheden. I 24/6 er der også tallet 10/1 (Lykkehjulet) som ligger dybere og det skruer op for 6 tallet. Den består også at af 4-tal, som er planeten Uranus´ tal. 4 handler om innovation, nye ideer, at man opfinder den dybe tallerken og tænker ud af boksen. Man kan derfor komme med nye tiltag og nye ideer, man kan skabe noget nyt og originalt. 4-tallet er også tal for healing, man kan heale sig selv og andre. Derfor er 24/6 også et healende tal hvor man gennem sin sociale magnetisme har den her healende udstråling som gør at folk får en meget stærk healing af at være i vores nærvær. Den består endvidere af et 2tal, det er Månens tal for kreativitet, æstetik og blidhed. Derfor har folk med 24/6 også kunstneriske evner, det er ofte musikalske evner.  Når 24/6 står ubalanceret kan man opleve Venus med modsat fortegn, altså at den her kærlighed man sender ud og vores tiltrækning på det modsatte køn kan komme til at handle om mange forliste parforhold og at man går ind og ud af mange romancer, som ender galt, ender i drama. Det er ydermere fordi 6-tallet i ubalanceret form også kan handle om stædighed, så man ikke lytter til andre. Man bliver egocentreret, meget my way or the high way og det er noget der kan få rigtigt mange parforhold og andre relationer til at gå i stykker. 24/6 har et dybereliggende 9-tal, det handler om lederskab, autoritet, styrke, men 9 tallet ubalanceret kan gøre, at man kan blive ret dominerende. Derfor kan 24/6 ubalanceret handle om forliste parforhold og balanceret er det rigtigt mange gode parforhold, meget stærk social magnetisme. 24/6 giver held i business fordi man er karismatisk. Der er mange musikere der har det her tal, netop fordi det handler om forliste parforhold og kærlighed som musik ofte handler om. 24/6 er et af de mest udbredte tal inden for numeroskoper når man lægger dem op. Lady Gaga, Rasmus Seebach og mange andre. Det svarer også til at hedde Hansen, Peter, Thomas og Jensen. Du kan altid tjekke dine navnes talværdier HER.

Billedresultat for tarot queen of wands

24/6 i tarotkortene hedder Stokkenes Dronning (”Queen of Wands”). På kortet ses en dronning på sin trone. Hun har gul kjole på, en solsikkeblomst i sin venstre hånd og en regentstok i sin højre. Ryglænet på hendes trone er dekoreret med en tegning af to løver, der sammen holder en solsikkeblomst. På siderne af tronen ses løver udhugget af sten. Foran sig har hun en sort kat og til højre for hendes ses Egyptens pyramider. Løverne symboliserer den råstyrke, lederskab og kongelighed der ligger dybt i tallet. Solsikken repræsenterer de bløde og æstetiske værdier i 2-tallet. Det er også et symbol på de kreative og kunstneriske sider, man har med sig med 24/6. Den gule kjole er symbol på solar plexus-chakraet, som står for handlekraft, vigør og udholdenhed. I de dybere lag af 24/6 findes slagkraft og avancement, så man rejser sig igen hvis man falder, man bliver ikke demoraliseret. Dronningens hvide kappe symboliserer det rene – gode tanker, gode ord og gode handlinger. Man er optimistisk og gør ting med ren intuition. Dybere i 24/6 ses igen Lykkehjulet (10/1) som her spinder rundt om 6-tallet. Derfor kan man have stor karisma og tiltrækning på folk samt ægte kærlighed eller man kan have voldsomt meget drama i sine relationer – Lykkehjulet drejer den en eller den anden vej ud fra, hvor balanceret numeroskopet er og den skruer op for 6-tallet uanset om det er godt eller dårligt. Den sorte kat symboliserer den stærke udstråling og de mystiske sider, man har. Himlen er blå, der er altså masser af livsglæde, succes og håb.

 

Man er repræsenteret af tallet 25, hvis man er født den 25. i en måned samt hvis man har den i sit numeroskop (hvis man f. eks hedder Christina, Louise, Simone, Torben, Sebastian, Christian, Klausen, Laursen og Nørgaard. Du kan altid se dine navnes talværdier i navne-beregneren).

25 er en nuance af 7-tallet (fordi 2+5 = 7, derfor skriver man 25/7). 7-tallet er Neptuns tal, det står for spiritualitet, clairvoyance, intuition og drømme. 25/7 er et tal, der giver styrke gennem erfaringer og ved at observere andre og begivenheder. 25/7 er et tal for at tage ansvar, det handler om handlekraft og handler om at få ting gjort og op den måde bygger en erfaring som gør, at man bliver klog og som man kan bruge og bygge videre på. Det er en vibration som vokser på en livet igennem. I 25/7 vibrationen har vi 2 5 7 som hovedtal, altså 2 som er forberedelse, planlægning, grundighed, kreativitet og æstetik. Inden vi skal sætte et skib i søen, gør vi forarbejdet og mærker efter, stikker en finger i jorden, er grundige inden vi går videre til næste skridt hvor vi tager fat i folk, tager fat i begivenheder, sætter ting i gang, og inden har vi gjort vores forarbejde så godt at intet kan gå galt når 25/7 står balanceret. Næste tal er 5 tallet – Merkurs tal, som står for kommunikation, penge, business og i det hele taget at kunne med menensker, at kunne kommunikere sine ideer på bedste vis. 2-tallet gør, at vi kan få fat i de rigtige medarbejdere, de rette samarbejdsparntere som kan hjælpe os med at udføre vores missioner, vores planer, vores mål. Vi har til slut 7-tallet, det er Neptun, det handler om intuition, at være menneskekender, være på de rette steder på det rette tidspunkt. Det betyder bl.a, at vi er rigtigt gode med penge fordi vi er gode til at være hvor pengene er. 25/7 er derfor også et tal for struktur, klogskab, autoritet og lederskab. I ubalanceret form kan 25/7 handle om meget drama i sine relationer, at man knokler på livet løs og har mange setbacks undervejs.

Billedresultat for number 25

25 har ikke noget tarotkort. Man mener at mange kort er gået tabt da Alexander af Makedonien invaderede det persiske rige og bl. a brændte de steder, hvor numerologisk og okkult viden blev opbevaret. En del af den numerologiske viden blev bevaret, men har siden dengang været holdt i lukkede kredse af præster og magikere.

 

 

Man er repræsenteret af tallet 26, hvis man er født den 26. i en måned samt hvis man har den i sit numeroskop (hvis man f. eks hedder Christel, Cathrine, Violet og Strecker. Du kan altid se dine navnes talværdier i navne-beregneren).

26 er en nuance af 8-tallet (fordi 2+6 = 8, derfor skriver man 26/8). Ligesom det ”rene” 8-tal er det repræsenteret af den hårde læremester Saturn. 8´ere har det generelt med at leve med ekstrem succes, velstand og store bedrifter eller at få nogle meget hårde lektioner i livet, nedture og følelsen af at blive ”banket” tilbage og skulle starte forfra igen og igen. En del 8´ere lever midt imellem de to i forskellige perioder og kan være helt på toppen, hvorefter der sker noget der trækker tæppet væk og de så ryger ned igen for derefter at klatre op påny. 26/8 i ubalanceret form er sjældent en heldig talværdi, den giver ofte dårlige venskaber og partnerskaber, at man tager imod råd fra de forkerte og i meget ubalanceret form direkte tiltrækker katastrofer. Jeg havde den selv et væsentligt sted i mit numeroskop før, så jeg kender 26/8 særdeles godt. Det er en vibration, hvor man har rigtigt meget power, handlekraft og styrke og opnår for det meste en masse ting – men i ubalanceret form bliver ”tæppet” så trukket væk under en, ofte når man er på toppen. Numerologien må ikke være frygtbaseret, så dette er ren forklaring og det kan ofte være en lettelse for folk med 26/8. i 26/8 har vi 2-tallet, som er Månens tal for kreativitet, æstetik og planlægning, det hjælper en til at nå succesen. Dybere i 26/8 ligger også 14/5 – et af de store pengetal – og det kan ligge i hver sin ende af spektret, altså at man enten tjener gode penge eller at man har udfordringer på det område. Det afhænger af, hvor balanceret numeroskopet er.Billedresultat for green number 26

26 har ikke noget tarotkort. Man mener at mange kort er gået tabt da Alexander af Makedonien invaderede det persiske rige og bl. a brændte de steder, hvor numerologisk og okkult viden blev opbevaret. En del af den numerologiske viden blev bevaret, men har siden dengang været holdt i lukkede kredse af præster og magikere.

 

Man er repræsenteret af tallet 27, hvis man er født den 27. i en måned samt hvis man har den i sit numeroskop (hvis man f. eks hedder Dorthe, Caroline, Putte, Magdalena, Morten, Uffe, Paulus, Halfdan og Nordahl. Du kan altid se dine navnes talværdier i navne-beregneren).

27 er en nuance af 9-tallet (fordi 2+7 = 9, derfor skriver man 27/9). 9 er Mars´ tal, det står for repræsenterer maskulinitet, lederskab, autoritet, ærlighed, styrke, gennemslagskraft og retfærdighed. 9´ere er efter sigende de ældste sjæle på Jorden, det er dem der har haft flest liv og de kan derfor være svære at overraske, forarge eller sende ud af kurs etc – de har set det hele 117 gange før. I de gamle skrifter står der, at 27/9 er et godt tal som er symboliseret som kongescepteret. Det er et løfte om autoritet, magt og lederskab. Et løfte om belønning igennem et højt intellekt og at man gennem sit kreative sind har sået gode frø som giver en en god høst. En person med dette kommandotal skal følge sine egne ideer og planer, det er et heldigt tal. Vibrationen 27/9 er et tal for lederskab, autoritet og power og at man har et virkeligt højt intellekt. Det har man fordi i tallet 27/9 er tallene 2 og 7 hvor 2 er Månen, kreativitet, forberedelse og at man virkelig er grundig i sit forarbejde, vi har 7 tallet som er tallet for planeten Neptun, det handler om spiritualitet, clairvoyance, at man altid er de rette steder på de rette tidspunkter, at man har en god social magnetisme til at kunne tiltrække de rette mennesker. Man er også menneskekender, så man altid ved hvem der er de rette mennesker. Det betyder altså at med vibrationen 27/9 formår vi at starte et sted og slutte det næste, vi sår gode frø som giver os en god høst og vi er systematiske i vejen dertil. Herudover er struktur i centrum og vi har et højt intellekt med os, der ved hvad der er vejen for os, det gør at vi altid ved hvornår vi skal gå til højre og hvornår vi skal gå til venstre. Vi har 9-tallet som er planeten Mars, det handler om autoritet, styrke, lederskab, handler om at vi formår at uddelegere og bruge de folk, vi har omkring os, til at nå mål på den absolut mest geniale måde. I 27/9 inderst har vi ligeledes talkombinationer, der betyder at selvom vi er stærke ledere, så er vi ikke dumme svin – vi kan godt sætte os ind i hvordan andre folk har det og med stærk empati er vi gode ledere, gode chefer. Herudover indeholder den tal, som står for  healing (den healer kroppen indefra) og clairvoyance samt at man virkelig er genial til at læse mennesker og situationer, man er grundig og får tingene gjort. 27/9 i ubalanceret form kan gøre, at retfærdighedsfølelsen bliver til selvretfærdighed, at man er unødigt hård eller siger tingene unødigt hårdt og ikke mindst kaoskontrol – at man hele tiden må rundt og slukke ildebrande.

27/9 og 36/9 minder om hinanden med den forskel, at 27/9 er mere diplomatisk og går mere på kompromis i forhold til, hvordan de kommunikerer til folk. 36/9 er mere fuld smadder derudaf, råstyrke og ærlighed, hvor 27/9 tager flere hensyn. I ubalanceret form kan 27/9 dog tage så mange hensyn, at succesen bremses.

27/9 i tarotkortene kaldes Stokkenes Es (”Ace of Wands”). På kortet ses en hånd komme ud af en sky. Hånden holder en regentstok med blade på. Bagest ses et bakket landskab og himlen er blå. Der er bjerge i baggrunden. Regentstokken symboliserer stærkt lederskab, som er velsignet af højere magter. Bladene på stokken symboliserer vækst, ens lederskab skaber vækst. De blade, der svæver i luften symboliserer ens okkulte evner. På kortet ses en å. Der symboliserer flow og det her med, at man starter eet sted og slutter et andet. De projekter, man sætter i gang, bliver systematisk gennemført. Åen er ligeledes symbol på klarhed i vores følelser og at man har et flow af ideer, som bl.a kommer fra 2-tallet. Det grønne landskab symboliserer håb og optimisme og at man har hjertet på rette sted. Man har sig selv med i sine projekter og udfører ideer, man selv synes er spændende og interessante. Træerne er et symbol på vækst, at det man bygger op, bliver en succes.

 

Man er repræsenteret af tallet 28, hvis man er født den 28. i en måned samt hvis man har den i sit numeroskop (hvis man f. eks hedder Susanne, Helene, Platon, Thorkild, Neergaard og Lindgren. Du kan altid se dine navnes talværdier i navne-beregneren).

28 er en nuance af 1-tallet (fordi 2+8 = 10 og 1+0 = 1, derfor skriver man 28/1). 1 er Solens tal, det er den feminine ledervibration. 1-tallet handler om positivitet, optimisme, perfektionisme, håb og vindermentalitet. 28/1 i ubalanceret form er et tal, der kan være ret selvmodsigende. Det symboliserer en person med en lovende fremtid, men som kan se alt blive taget fra ham medmindre han skaber et stærkt forråd til fremtiden. Det kan indikere tab igennem tillid til de forkerte mennesker, modstand og at man kommer i retssager som kan medføre at man skal starte livet forfra igen og igen. Det betyder at 28/1 ubalanceret er et tal er et tal hvor man bygger en masse ting op, man får måske en masse succes hen ad vejen, men så glemmer man måske hvad man siger til folk, man glemmer hvad de har sagt til en, man glemmer hvilke aftaler, man har osv. Det giver tvister, det giver gnidninger mellem en selv og andre, man er en løftebryder som folk bliver rigtigt sure på og i mere ekstreme tilfælde kan det ende i en retssag. Hvis man er i den cyklus, kan man med tiden blive demoraliseret hvilket kan føre til, at man blive aggressiv og får rundsave på albuerne. Man er lidt ligeglad med andre mennesker og er kun interesseret i egen succes og egen vinding. I mere ekstreme tilfælde får man en stor krigermentalitet, derfor bliver 28/1 også kalde for ”rocker-tallet” nogle gange. Et godt eksempel på 28/1 er den amerikanske selvhjælpsguru Anthony Robbins, som har den i sit numeroskop. Hans materiale handler meget om det her med at skulle fremad, at ”awaken the beast inside”, at man bare fjerner det der står i vejen for en. Goldman Sachs og andre amerikanske virksomheder har den også, det er som nævnt et tal hvor man ofte kan ryge i konflikter og/eller retssager. I balanceret form undgår man selvsagt de her konflikter og man kan bygge en ren forretning op, man er ærlig og hæderlig og ved, at business kun er god og holdbar når det kommer begge parter til gode. I 2 og 8 er henholdsvis kreativitet og stor handlekraft og styrke, hvilket 1´eren kun kan nyde godt af. 1 er en meget god ledervibration i sig selv.

Billedresultat for number 28

28 har ikke noget tarotkort. Man mener at mange kort er gået tabt da Alexander af Makedonien invaderede det persiske rige og bl. a brændte de steder, hvor numerologisk og okkult viden blev opbevaret. En del af den numerologiske viden blev bevaret, men har siden dengang været holdt i lukkede kredse af præster og magikere.

 

Man er repræsenteret af tallet 29, hvis man er født den 29. i en måned samt hvis man har den i sit numeroskop (hvis man f. eks hedder Michelle, Annette, Frederik og Phillip. Du kan altid se dine navnes talværdier i navne-beregneren)

29 er en nuance af 2-tallet (fordi 2+9= 11 og 1+1=2, derfor skriver man 29/2). 2 er Månens tal. Det er planeten for kreativitet, æstetik, livsglæde, livsglæde, mildhed og blidhed. Det er også i høj grad et tal for at være en, der gerne vil have det godt, sjovt og nyde livet, hvilket er tilfældet når det står balanceret. 29/2 i ubalanceret form er en lidt hårdere og ofte mere uheldig udgave af 2-tallet. Det er en talværdi, der kan indikere usikkerhed, bedrageri og at man bliver offer for andres forræderi. Ligesom 28/1 kan her også ligge retssager, uventede farer og upålidelige venner og relationer. 29/2 er et tal der handler om at man er et oprigtigt godt menneske, en der vil det bedste for andre mennesker og har de bedste intentioner, men at man oplever at  blive taget ved næsen igen og igen indtil man bliver rigtigt vred. Man kan være en, der gør en masse godt for at please andre, men at de f. eks ikke sætter pris på det og bare latterliggør en istedet. 2 og 9 er nogle meget modstridende tal, 2 er det mildeste og blideste tal og 9 er tal for krigermentalitet og aggressivitet – det er ild og vand, der mødes. Ilden får vandet til at koge og vandet slukker ilden, det er en evig cyklus i ubalanceret form. Numerologien må ikke være frygtbaseret, jeg vælger dog at skrive det her ærligt da min erfaring er, at de fleste mennesker bare er glade for at få at vide, at det ikke er dem der er noget ”galt” med. I balanceret form er man en 2´er med virkeligt meget handlekraft, struktur, organisationsevner etc hvilket er godt da 2´eren kan være lidt ”hovedet under armen”-agtig som det her kreative og indlevende væsen, en 2´er nu engang er (læs evt under 2´eren).Billedresultat for number 29

29 har ikke noget tarotkort. Man mener at mange kort er gået tabt da Alexander af Makedonien invaderede det persiske rige og bl. a brændte de steder, hvor numerologisk og okkult viden blev opbevaret. En del af den numerologiske viden blev bevaret, men har siden dengang været holdt i lukkede kredse af præster og magikere.

 

Man er repræsenteret af tallet 30, hvis man er født den 30. i en måned samt hvis man har den i sit numeroskop (hvis man f. eks hedder Christiane, Katherine, Roxanne, Torsten, Yousef, Lennon, Andersen, Lopez og Sigersted).

30 er en nuance af 3-tallet (fordi 3+0=3, derfor skriver man 30/3). 3-tallet er Jupiters tal, det står for retfærdighed, humor, strategi, klogskab, held, teoretisk lærdom, slagkraft, kløgt, perfektionisme og ikke mindst vindermentalitet. 3-tallet siges at tilhøre de ældre sjæle på Jorden, sjæle der har haft mange liv. Derfor har man set det hele mange gange før og kan virke arrogant på andre. Tallet arbejder på det mentale plan, folk med 30/3 er ofte folk, der ønsker at sætte det materielle til side for det mentale. Om det er et heldigt eller uheldigt tal afhænger af personens brug af sine tanker. 30/3 er et tal hvor vi har 3 tallet – klogskab, intelligens, man har måske læst en masse bøger. 3´erens videnn kommer primært igennem akademisk viden og med 3 tallet har man også en stærk vindermentalitet. Så er der 0´et, det er tallet for kosmos det er alt der er i vores univers, det er en cirkel som ingen begyndelse eller slutning har, så lidt ligesom ved 10-1 og 20-2 er det altså et tal hvor man downloader hele kosmos, man får en masse indsigter, en masse viden på et højere guddommeligt plan. Problemet er i ubalanceret form, at vibrationen 3 ”forurener” den information, man får ind, den forvrænger det og det gør at man måske overfortolker det,. Man får altså en eller anden clairvoyant indsigt, men så siger 3-tallet, at ”jeg har læst det er og” eller ”vi er opdraget med det og det”, hvilket hurtigt bliver til ”det er faktisk sådan her, det er” istedet og så har man forvrænget det kosmiske budskab. Derfor kan folk med 30/3 godt føle sig mentalt overlegne i forhold til andre, føle at de har en større og stærkere spiritualitet end alle andre og at de derfor er bedre end andre mennesker. Dybere i 30/3 ligger et 9-tal, som i ubalanceret form handler om at man vil styre og dominere. Der kan være tendens til at synes, at ”alt var bedre i gamle dage” fordi menneskene var som de altid havde været, en mands rolle er det og det, en kvindes rolle er det og det osv, hvilket kan give sig udslag i mandschauvinisme (også hvis man er en kvinde, jeg kender bare ikke ordet for det – men en, der synes at det med kønsroller bare er det bedste og at den moderne verden ikke er helt så god og fungerer lige så godt som i gamle dage). Mange historieprofessorer, filosoffer, forfattere (bl.a H.C Andersen) og lærere har f. eks 30/3. I balanceret form får man det bedste fra begge verdener – man har det heldige og intellektuelle 3-tal, men samtidig har man 0´et med sig og får altså de her clairvoyante beskeder og har en virkeligt skarp intuition.Billedresultat for number 30

30 har ikke noget tarotkort. Man mener at mange kort er gået tabt da Alexander af Makedonien invaderede det persiske rige og bl. a brændte de steder, hvor numerologisk og okkult viden blev opbevaret. En del af den numerologiske viden blev bevaret, men har siden dengang været holdt i lukkede kredse af præster og magikere.

 

Man er repræsenteret af tallet 31, hvis man er født den 31. i en måned samt hvis man har den i sit numeroskop (hvis man f. eks hedder Mercedes, Francesca, Lenette, Kenneth, Lærkesen og Schwartz. Du kan altid se dine navnes talværdier i navne-beregneren)

31 er en nuance af 4-tallet (fordi 3+1=4, derfor skriver man 31/4). 4 er Uranus´ tal og står for innovation, nytænkning, nysgerrighed og forandring. At man er god til at tænke ud af boksen og elsker at være anderledes (4-tallet). 31/4 i ubalanceret form kan dog forstærke dette og man kan have problemer med det sociale, at man på en eller anden måde føler sig uden for fællesskabet. I meget ubalanceret form kan man være ekstremt introvert, det er en klassisk ”nørd”-vibration og for mentale lidelser etc. Det er et tal for virkeligt høj intelligens, hvor man sikkert er vildt dygtig til et eller andet og har klæbehjerne, men går for sig selv. Den kloge dreng eller pige i klassen, en som måske også er meget genert. 31/4 er en spejlvending af 13/4 og det er på grund af dybereliggende kombinationer, at 13/4 godt kan socialt, men 31/4 ikke kan i lige så høj grad. I mildere grad kan man være forvirret og distræt, at man render rundt og leder efter sine briller selv om man har dem i panden o lign. Man forvirrer sig selv og andre. 31/4 er dog også tal for skyhøj genialitet, nogle af de største gennem tiden har haft denne vibration med sig. Det er altså genialitet på bekostning af socialt samvær. I balanceret form får man som ved alle andre talværdier det bedste ud af den og vil have det langt nemmere socialt.

Billedresultat for number 31

31 har ikke noget tarotkort. Man mener at mange kort er gået tabt da Alexander af Makedonien invaderede det persiske rige og bl. a brændte de steder, hvor numerologisk og okkult viden blev opbevaret. En del af den numerologiske viden blev bevaret, men har siden dengang været holdt i lukkede kredse af præster og magikere.

 

 

Der er flere tarotkort end ovenstående, men da de går fra 32 og op, hører de ikke hjemme under grundvibrationerne. De er beskrevet HER.