Indlæg på vej til Guldmedlemmer

Indlæg på vej til Guldmedlemmer

De gode datoer for maj 2019 er selvfølgelig på trapperne, og samtidig starter nu serien hvor du som Guldmedlem får en individuel guide til, hvordan enkelte transitter påvirker områder i dit liv, personlighed etc.

Har du ikke allerede dit fødselshoroskop, kan du forberede dig ved f.eks at lære placeringerne at kende på en app som Astromatrix. Du får ikke tolkningerne der eller en forklaring på, hvordan dine egne vibrationer understøtter dit potentiale i verden (som du gør når du køber online hos mig), men du kan på en billig måde her så småt lære hvordan de evigt skiftende planeter har indflydelse på dig og dit liv.

For at tage et eksempel, så rykker Mars i den kommende weekend ind i Tvillingernes tegn. Det kommer der et overordnet indlæg om, men så kommer der også et separat indlæg til Guldmedlemmer, hvor jeg beskriver hvad det betyder i forhold til, hvor du har Tvillingerne placeret i dit fødselshoroskop. Er det Venus, er det ascendanten etc. På den måde er du godt gearet til at bruge energien optimalt og undgå faldgruberne indtil medio maj 2019, hvor Mars skifter igen.

Vi skrives snart 🙂

Louise

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.