HORRORSCOPES – Specialtilbud, sælges kun i oktober!

HORRORSCOPES – Specialtilbud, sælges kun i oktober!

I anledning af Halloween udbyder jeg nu horoskoper til specialpris resten af oktober 2018.

Få en fuld rapport over dit potentiale, din karma, livsformål – alt i alt essensen af, hvilke områder der er rigtigt gode for dig at udfordre samt hvor du har skæbne eller vigtige livslektioner. Rapporten er ret præcis og har ry for at være lidt af en øjenåbner. Der ligger mange fordele i at kende sig selv indgående, at kende hele ens “blueprint”.

Vi kommer hele vejen rundt om din personlighed, følelsesliv, hvordan andre opfatter dig, dine evner for at tjene penge/skabe karriere, hvordan du elsker, din handlingskraft/temperament/seksualitet (hvis det ønskes) samt hvor din “genialitet”, dine muligheder for succes og din karma ligger. Endelig får du også en udførlig beskrivelse af dit livsformål ifølge evolutionær astrologi, hvilket kan være til stor hjælp og selvindsigt

Rapporten er 6-8 sider og sendes som PDF på mail.

Bemærk, at jeg har brug for at kende dine fødselsdata (dag-måned-år), fødested og fødselstidspunkt (sidstnævnte skal være korrekt, enten som det står på fødselsattesten eller det evt korrigerede tidspunkt). Disse skrives i tekstfeltet ved bestilling.

Bemærk, at disse ikke indeholder den numerologiske analyse eller fuld navneskiftesession, men kan være gode forløbere da man med fordel kan arbejde indgående med sig selv inden et eventuelt optimalt numerologisk navneskifte.

Bestil dit HORRORSCOPE HER.

 

Dette indlæg har 1 kommentar

  1. Madeliene

    Hej Louise
    Du har tidligere lavet en sommer vejrudsigten til mig og som var rigtig god på tros af manglende fødselstidspunktet, men med et navneskift som du mener er meget forstyrrende for min energi og jeg er nok uvidende men enig i det du beskriver. Jeg syntes fu har nogle rigtige gode point og elsket at læse dine indslag, har meldt mig som guldmedaljen nu kan vi finde en pris og et fornuftigt astrologisk og nummerlogisk sammenfletning

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.