R. I. P., Master Fatman

R. I. P., Master Fatman

Jeg kunne simpelthen ikke huske, hvad han hed, men han ville bare igennem. Jeg var på vej i seng igår aftes, men indlægget med Venus i Fiskene trængte sig på i en sådan grad, at jeg måtte sætte mig og skrive det. Det var nemlig især det her med “kosmisk kærlighed”, der blev ved med at komme ind, og jeg kunne huske ham den store dj, der talte om det engang, jeg kunne tydeligt se ham for mig, men kunne simpelthen ikke huske hans navn.

Og så læser jeg, at han er død i nat. Om det var en sidste hilsen, det ved jeg ikke. Om han var svindler eller ej, ved jeg heller ikke. Men et stort hjerte og store drømme, det havde han. Der bliver nu endnu mere kosmisk kærlighed på den anden side.

Hvil i fred, Master.

Louise

Dette indlæg har 2 kommentarer

  1. Anonym

    Jah hvil i fred smukke hjerteOg god rejse
    Tak for dine skriv ❤️Louise❤️Kh

  2. Anonym

    Et farvestrålende personlighed, sad i søndags og så en genudsendelse med Master Fatman, han var på Bornholm. God rejse til den anden side RIP ♥️

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.