Hvilken grundvibration er jeg?

Hvilken grundvibration er jeg?

Er du helt ny inden for numerologi, vil jeg anbefale at du starter med at kigge på din grundvibration. Det er den dag, du er født.

Grundvibrationen er altid stærkest i en menneskes personlighed. Numerologen ser så på, om ens navne hjælper en til at få det fulde potentiale ud af ens grundvibration eller om navnene ligefrem modarbejder potentialet.

Du kan læse om din grundvibration her:

Født mellem den 1. og den  9. i måneden

Født mellem den 10. og den 20. i måneden

Født mellem den 21. og den  31. i måneden

Du kan også læse om den måned, du er født i. Er du f. eks født i marts, kigger du under tallet “3” fordi marts er den 3. måned. Det vil fortælle lidt mere om, hvordan omverdenen opfatter dig.

Intet af dette kan erstatte en fuld analyse, som er langt mere omfattende og dybdegående, men det kan måske hjælpe dig lidt på vej. Jeg laver desværre ikke separate analyser da jeg kigger på hele dit energifelt, bl. a også astrologisk samt ud fra de eksisterende transitter og hvordan de påvirker dig. Derudover er der et helt psykologisk energifelt der medvirker til, hvordan man opfatter og går sin skæbnevej. Det er det Nian og jeg hjælper med i sessioner, læs og book HER.

 

God fornøjelse 🙂

 

Dette indlæg har 2 kommentarer

 1. Kaere Louise, hvordan forholder man sig lige til bogstaverne ø og æ, som i Frøkjær, i numerologien? bliver de erstattet af oe og ae eller blot af o og a?? …synes jeg endt op med et par forskellige udfold paa navne analyser paa den konto…

  Tak for dit input!

  KH Julie

 2. Hej Julie,
  Det er et godt spørgsmål. Meget er blevet testet på den konto. Du kan se talværdierne for de specielle danske bogstaver i min navneberegner her på siden (tast det ind i feltet), det er de talværdier der statistisk og “oldnumerologisk” har vist sig at være korrekte.
  Mvh
  Louise

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Luk menu
×
×

Kurv

Universal Goals