I Skorpionens tegn, okt-nov 2018. Transformation.

I Skorpionens tegn, okt-nov 2018. Transformation.

November 2018 bliver en af årets store måneder. Størstedelen af måneden befinder vi os i dybderne af os selv, vore sjæle, vore liv. Vi er i Skorpionens sæson, så det er intenst. Med store muligheder for dyb kærlighed, transformation, healing og en smuk afsked med det, der ikke skal med videre i vores liv.

Skorpionen er et af de 3 vandtegn. Vand er her symboliseret som følelser. Det er tegn, der føler sig frem intuitivt og emotionelt – men hvor dens fæller Krebsen og Fiskene befinder sig i en type vand, er Skorpionen noget helt, helt andet. Hvor Krebsen er som et dejligt varmt karbad lavet af mor og Fiskene et kar af salte tårer er Skorpionen en eller anden balancebom mellem et kar med den største kærlighed og et kar med den reneste gift. Som vi altid balancerer på. Skorpionen er smuk, magnetisk, sexy og magtfuld – det ved vi. Mennesker kommer af sig selv til Skorpioner, når de har brug for en transformation på sjælsniveau. En Skorpion kan stikke til dig og provokere dig til at udforske områder, du måske aldrig ville have gjort på egen hånd. Hvilket nogle gange er magisk og andre gange som at få smeltet kød af sine knogler med en flammekaster.

Der er så mange lag i Skorpion-energien, at jeg slet ikke kan afdække dem alle i et indlæg. Det vigtigste er også, at vi har en fornemmelse af hvad Skorpion-sæson går ud på, energien påvirker os alle så længe Solen er i Skorpionen hvilket den er frem til den 22. november. I år også flankeret af Merkur, Venus i retrograd og selveste Jupiter. Ohøj transformation på dybeste sjælsplan – kommer du der?

Skorpion-energi er varm og kold. På en endnu mere uforudsigelig måde end Tvillingerne, som ikke når Skorpionen til sokkeholderne hvad omskiftelighed angår. Skorpionen er mesteren over dem alle, hvadenten vi taler tøj, hobby eller kærlighed. Og det kan være svært at have med at gøre, det er let at blive forvirret eller frustreret over det i denne måned.

Det er ikke fordi Skorpionen er ond, hvilket den ofte får ry for. Det er meget større end det. Skorpionen mærker alt så dybt, så intenst at den nogle gange må lukke af og have sit ”space” fordi det er for meget. For overvældende. En side, jeg ofte synes er overset med Skorpioner. Det at lukke af er en psykologisk forsvarsmekanisme vi alle besidder, men kun bruger i ekstreme situationer. Det er derfor vi synes det er synd for een person, der dør, men ikke een million personer der dør (!). Vi lukker af for det, der er for meget. Velkommen til Skorpionens dagligdag. Det er også derfor en Skorpion stikker dig så hårdt, at du aldrig glemmer det igen hvis du sårer dem. For at du tilnærmelsesvis kan mærke samme smerte som du påførte dem ved at være illoyal eller forråde dem.

En af mine idag bedste venner har tunge Skorpion-placeringer. Han er samtidigt til dags dato også den eneste der i sin tid hævnede sig på mig i en sådan grad, at jeg næsten ikke troede det var muligt for et menneske at være sådan. Samtidig var det så velfortjent og så intenst, at det gjorde mig ydmyg på et helt nyt plan i forhold til at relatere til andre mennesker. Meget transformerende og utroligt hård periode, der stod på i lang tid. Til han var sikker på, at arbejdet var gjort færdigt. Jeg ved, at han kunne have fortsat i dette og de næste liv uden at kny. En meget hård lektie, en katalysator af de større og jeg er ham evigt taknemmelig for det. Kun en tåbe frygter ikke Skorpionens stik.

Skorpion-sæson kan være ydmygende. For alt er lagt på bordet for alle at se. Skorpionen er en menneskelig X-ray der ser lige igennem andre mennesker. Ser motiver og skjulte følelser. Det kan du om ikke andet nyde, at du kan i denne periode og bruge det til at smide al slags byrde – være det sig relationer, der har overlevet sig selv eller gammel sorg. Mennesker og situationer der bare ikke er gode nok. Det er jo her i Vandtegnenes sæsoner, at tingene dør. Det, der ikke længere skal være, nu siger vi farvel.

Jeg anbefaler at gå ind i det. Det gør jeg. Hvis man ”cutter” af, som Skorpionen nogle gange gør, så er det fordi noget gør ondt. Se på, hvad det er. Ikke gennem logik eller analyse. Skorpioner ved. De ved bare. De behøver ikke at tænke noget igennem. De føler. De bruger deres instinkter. Du ser sandheden i denne måned. Den er in – your  – face. Også selv om den ikke er, hvad du havde forestillet dig. Stol på din intuition i alle sammenhænge, den er bedre end nogensinde før.

Skorpion-sæson er karmisk, især med de aspekter vi har nu. Det handler stadig om kærlighed og relationer og værdier. Hvor er vi ikke de samme længere, hvor har vi skiftet nydelse og værdier? Her kan skabes transformerende forhold, der varer livet ud. Forbindelser på sjælsniveau. Dyb kærlighed, der om noget også gør en ydmyg. Jo dybere og mere intens, jo mere paraderne kommer ned og gammel frygt og uhensigtsmæssige mønstre kan heales og forsvinde i lyset.

Skorpionen kommer efter Vægten i Zodiakken. Der, hvor vi har lært om relationer til andre, som Skorpionen så opløser. Fasen, der starter herefter (med Skytten videre til Stenbukken, Vandmanden og Fiskene for igen at opløses) er den transpersonelle fase. Det er en del af den evolutionære cyklus. Skorpionen er derfor også en form for ego-død. Der, hvor egoet ikke skal være fremherskende. Ego er fint som styresystem, men må ikke stå i vejen for sjælsudvikling.

Det er en utroligt smuk tid på året. En smuk afsked med fortiden på godt og ondt og velkommen til det nye. Vi har meget store energimæssige skift i november – jeg skal nok skrive om det og taler sikkert om det i søndagsLIVE den 28.10 – og der er meget lysere tider forude end vi har haft i lang, lang tid. Der er noget at glæde sig til.

Det er naturligt at føle, at det måske er lidt stort, intenst eller overvældende. Og specielt, at man ikke er klar. Egoet ikke føler sig klar. Med den store fuldmåne vi havde i Tyren i samspil med Uranus forleden er det vores højere bevidsthed, der styrer os i denne periode. Skorpionen er kræfter, der er større end os, større end vores frie vilje. For at sikre din sjæls videreudvikling her på jorden. Og det er som sagt en meget skæbnebetonet tid, så der er måske grænser for, hvor meget vi selv kan gøre til og fra.

Gode ting at gøre i Skorpion-sæson:

 • Fysisk healing eller renselse. Skorpionen ”stikker” for at forny din forbindelse til kroppen.
 • Følesesmæssig og mental detox.
 • Rengøring af hjemmet, det kan både være rod, støv og uvelkomne astrale entiteter.
 • Og endelig at få healet og clearet uddaterede relationer eller relations-mønstre. Skorpionen hersker over liv, død og genfødsel. Hvad enten det er i forholdet til dig selv, din partner, dine venner, din familie etc.

Måtte Skorpionens sæson give dig transformation, healing, magisk forløsning og smukke, smukke nye begyndelser.

Louise

 

 

Dette indlæg har 5 kommentarer

 1. Annasofia

  Louise, du er en mester også rent sprogligt. Det er altid en sand fornøjelse ar læse dine indlæg, men dette må være min favorit. Jeg har store forventninger til november

 2. Sine

  Wow og tak. Det var pæne ord om skorpionen.
  Jeg er meget spændt på hvad tiden bringer.

 3. Roselina

  Tak for et virkeligt godt skriv. Du formidler det tydeligt. Jeg føler mig godt klædt på til at gå ind i november.

 4. kate

  wow tak her er jo alt jeg søger ,

 5. S

  Hvor er dette dog bare rigtigt – det er som om, du har skrevet indlægget direkte til mig og mit liv de her par uger. Du har nogle helt særlige gaver og evner Louise.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.