Iværksætter efterår 2018?

Iværksætter efterår 2018?

Går du med en iværksætter i maven, anbefaler jeg kraftigt at du giver dig selv og din virksomhed de bedste muligheder fra starten ved at få et rent numeroskop til din virksomhed. I modsætning til mennesker, dyr o.a kan vi her selv bestemme grundvibrationen, altså hvilken dag virksomheden “fødes” hvilket giver os helt andre muligheder i forhold til at skabe noget med stærkt potentiale fra starten.

I september og oktober 2018 har vi gode vejrforhold numerologisk og astrologisk, så book en session hvis du er klar til at registrere virksomhed fra efteråret 2018. 

Læs mere om rent virksomhedsnumeroskop her og bemærk, at der altid er rabat til alle, der har foretaget et numerologisk navneskifte gennem mig tidligere. Dette gives da min vision er en fremtid, hvor vi for det første ikke arbejder mere end vi hver især har lyst til og for det andet hver især arbejder med vores passion. Vi har hver en lille plads i verden, og herfra kan vi byde ind med det, der er unikt ved os. Det er det, vi har brug for i verden, ikke mennesker der slæber sig afsted i drænende jobs fordi “man jo er nødt til at tjene penge”. Jeg har selv brugt mange år på at designe min livsstil 100% efter mine egne ønsker, og fik virkeligt “elmotor” på cyklen da jeg også fik balanceret virksomhedsnumeroskop udover mit personlige numeroskop, selvfølgelig.

Spørg, hvis der er noget 🙂

Louise

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.