Juni 2019 for dit stjernetegn (video for hver enkelt)

Juni 2019 for dit stjernetegn (video for hver enkelt)

Her kommer en personlig video for hvert stjernetegn, hvor du får mere at vide om hvilken indflydelse de kollektive energier har på din dagligdag og person.

Du kan se videoerne for

 • Dit soltegn (“stjernetegn”) for område du kan have mest selvudviklingsfokus, her har du mest indflydelse selv
 • Din ascendant som er din maske udadtil i verdenen og din fysiske krop. Dette er i højere grad forhåndsbestemte/skæbnebetonede begivenheder
 • Din måne som er dit inderste liv, hvordan du personlig og følelsesmæssigt oplever energierne

Kender du hele dit fødselshoroskop, kan du være rigtigt hardcore og se alle videoerne, så du bliver optimalt klædt på til juni 2019.

Du er velkommen til at sende videoerne til nogle du kender, som kunne få glæde af den i forhold til deres tegn – jo flere, desto bedre 🙂

Det er første gang jeg har lavet disse personlige videoer og gør det gerne igen, hvis de bliver vel modtaget (for det er rigtigt meget arbejde og tid, der er i det her), så smid et like og evt kommentar, hvis du gerne vil se det igen.

Jeg finder senere ud af hvordan jeg dechifrerer ift Guldmedlemmer, men for denne gang er alt ihvertfald gratis og tilgængeligt for alle 🙂

Du finder min YouTube-kanal, som du kan abonnere på, HER.

Louise

 

Dette indlæg har 5 kommentarer

 1. Anne Leonora

  Fedt. Tak. 😀

 2. Isabell

  Tusind tak Louise.
  Jeg synes du er super skrap og det er meget, meget relevant for mig, alt det du fortæller. Jeg er tvilling med krebse ascendant og mit liv er inden for de sidste tre uger vendt op og ned. Jeg skal skilles, huset skal sælges, mit job skal jeg højst sandsynligt også ændre på så jeg må sige, at du har ramt så meget plet, t jeg er helt blæst tilbage.
  Du er meget inspirerende og jeg lytter rigtig gerne til det du siger.
  Tusind tak ❤️

 3. Anonym

  Tusind tak Louise
  Jeg har lyttet en del til udenlandske tarotoplæg, hvor mange af dem inddrager både astrologien og klarsyn. Endelig kommer du med en savnet ren astrologisk vejrudsigt, for du er så skarp, og jeg nyder den guiden og forståelse du giver til at arbejde med energierne og lære, fremfor imod. 🙂 Fortsæt endelig med dette!! 🙂
  Tak!

 4. Helle Andersen

  Hej Louise
  Elsker dit væsen, tak for dig..❤️
  Jeg har nu næsten været alle horoskober igennem, (man vil jo gerne vide lidt om, hvad der rører sig/påvirker børn,venner og bekendte, så er det osse nemmere at støtte dem, ing’..
  Syns det er sjovt at kigge tilbage på tidligere tendser, og så se om det ‘passer’.. det gør squ.. stort set ihvertilfald ..

  Jeg er fra 17 sept med tyr i ass og måne i Vandmanden..
  Og først nu fatter jeg at månen er osse vigtig.. så tak for at du lige indledende skrev hvad det betyder vedr sol acc og måne..

  Bortset fra det har det sidste år været CRAYSY vildt og meeget spirituelt udviklende.. (og pisse hårdt).. pardon mit franske..og helt klart at jeg må ha, lagt mit horoskop af dig, måske endda navneændring..sindsygt spændende..
  Tusinde tak for dig og din milde, stille væremåde. .. (ironi kan forekomme..) kærligt ment
  Knus

 5. Mette

  Jeg holder af din umiddelbarhed, ufiltrerede humor og kreative formuleringer. Det føles som en befriende luftfrisker/renser – både når du skriver og taler 🙂
  Du får tingene ned på jorden, som punkterer og balancerer det til tider ret tunge.
  Tak for dit arbejde!
  Hilsen Mette

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.