Køb kurset på vores uddannelsesplatform lige HER.
Du kan nu lære alt om grundlæggende astrologi hvor og hvornår det passer dig!
Kurset er til dig der ønsker at lære astrologi fra bunden, så du kan navigere optimalt i din hverdag og dit liv. Det giver en allround viden om hvem du er og hvilke karmiske læringer du har i dette liv. Dette gør, at du spilder færre ressourcer og istedet styrer i den retning, du har inkarneret for – det er også her, du er i dit es.
Du kan også bruge kurset til at analysere på andre mennesker (for bedre at forstå dem fra dit perspektiv), familie, venner, børn etc eller lande, dyr, begivenheder og meget andet. Alt levende eller registreret har et fødselshoroskop og kan give os store indsigter i hvorfor noget er som det er.
Er du terapeut, coach, energiarbejder eller andet er det også et kursus for dig, der ønsker ekstra indsigt i din klient.
Du har adgang til dette massive selvstudie/opslagsværk 24/7 fra mobil, tablet eller computer. Prisen er 599 kr. Du køber kurset lige HER, så kommer du til Universal Goals  uddannelsesplatform hos Thinkific. Hvis du scroller ned på siden derinde, kan du se hvad kurset indeholder der i høj grad kan bruges som opslagsværk i mange år fremover. Her er alle tænkelige og utænkelige placeringer og aspekter i fødselshoroskopet nævnt ligesom du selvfølgelig får al grundlæggende viden.

 

Bemærk, at du skal bruge fødselshoroskopet for at kunne tolke hvordan man bruger det i praksis. Der er i kurset lagt vægt på at kunne omsætte det til hverdagsbrug så man kan forstå, hvordan det udspiller sig i ens liv. Du kan lægge et let og overskueligt horoskop lige HER. Der er engelsk oversættelse i kurset, jeg kender desværre ikke til en dansk generator som også er let og overskuelig. Det er komplekst at lægge et fødselshoroskop, så vi er heldige at computere kan hjælpe med det. Der er oversættelser i kurset.

At kende sit fødselshoroskop giver en fremragende detaljeret billede af ens personlighed og et stjernekort der viser vejen til den højeste, karmiske vej i dette liv. Styrker, svagheder, udfordringer, hjælpemidler og meget andet. Hvis du vil lære dig selv og måske andre bedre at kende, anbefaler jeg at du kigger på astrologien – måske i samspil med andet, det kan være en fordel for terapeuter, coaches, spirituelle guider og meget andet.

Kurset er forfattet personligt af Louise Falkenberg.

Ved spørgsmål eller problemer, kontakter du os selvfølgelig bare HER.