Du kan nu købe onlinekurset “Kærlighed og Astrologi – introduktion til synastri”

Du kan nu købe onlinekurset “Kærlighed og Astrologi – introduktion til synastri”

KØB KURSET “ASTROLOGI OG KÆRLIGHED – INTRODUKTION TIL SYNASTRI” LIGE HER

———————–

Kurset er selvstudie og for dig der ønsker at blive klogere på dit eget kærlighedssprog samt analysere nuværende, kommende eller måske tidligere partnere astrologisk – det er særdeles oplysende at kunne læse synastri.

Synastri er analysen af forbindelserne mellem to personers fødselshoroskoper så man kan se hvordan de påvirker hinanden følelsesmæssigt, i forhold til fysisk tiltrækning, lyst til forpligtelse, samtaleforhold, magi og meget andet.

Synastri kan bruges i alle relationer, dette kursus er primært en introduktion til måden man analyserer på så man kan gøre det selv. Det er derfor anbefalesesværdigt at kende sit fødselshoroskop så man kender sit eget kærlighedssprog. Er du helt ny inden for astrologi er det bedst at du starter med kurset “Astrologi for begyndere” som du finder lige HER.

Bemærk, at “Astrologi og kærlighed” er et introkursus for dig der ønsker at vide hvad planeter og placeringer betyder hinanden imellem. Du finder kurset HER og hvis du scroller ned kan du se hvad det indeholder. Da det er en introduktion til måden at analysere på er prisen også kun 149,-.

Kurset er udviklet af Louise Falkenberg som også vil optræde i adskillige videoer. Eller faktisk dem alle sammen.

Har du tidligere købt et kursus hos Universal Goals logger du bare ind og køber kurset.

Spørgsmål eller problemer? Kom med dem HER.

God fornøjelse 🙂

Louise

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.