Kroppens astrologi

Kroppens astrologi

ARTIKLEN ER FOR GULDMEDLEMMER. SE HER, HVORDAN DU KAN BLIVE GULDMEDLEM

Har du hørt om kroppens astrologi?

Hvert stjernetegn hersker over et bestemt område af din krop. Alt afhængig af dit fødselshoroskop og de aspekter, der dannes planeter og tegn imellem, kan meget forklares hvad dit helbred angår.

Nedenfor kan du læse hvilke tegn og huse, der hersker over hvilke områder i din krop. Har du tidligere været til session hos mig eller fået tilsendt din numerologiske og astrologiske analyse, kan du finde al information om dig selv i forhold til nedenstående.

Når vi taler transitter (se diverse tidligere indlæg specielt for Guldmedlemmer, f. eks Neptun i retrograd og lignende), taler vi ofte om at ascendanten (den maske, du viser omverdenen) er den mest skæbnebetonede del i dit liv og i en given transit. Her er det forudbestemte ting, der sker, hvor du i dit Soltegn (”stjernetegn”) har mere fri vilje og derfor større indflydelse selv.

Når vi taler kroppens astrologi og sensitive områder på din krop, så er dit Månetegn også meget vigtigt. Har du f. eks Månen i Tyren, har du måske en mere sensitiv bugspytkirtel eller oftere ondt i halsen. Kender du ikke dit Månetegn, skal jeg nok finde det for dig uden beregning (gælder for Guldmedlemmer). Send fødselsdato- og sted til mig HER.

This content is for Guldmedlem members only.
Log In Register