Husk LIVE-udsendelse om år 2020 søndag den 10. november!

Husk LIVE-udsendelse om år 2020 søndag den 10. november!

Kære venner,

Husk, at vi ses imorgen søndag den 10. november 2019 klokken 13.00 på Universal Goals Facebook-side, hvor Louise sender LIVE og fortæller om hvad vi kan forvente os af energierne i år 2020!

Du finder siden lige HER og selve begivenheden HER. Her kan du få notifikationer, når LIVE-videoen starter kl 13.00 :). Her kommer videoen selvfølgelig også til at ligge efterfølgende, hvis du vil se den senere.

Vi skal snakke om de kollektive transitter, hvad kan vi forvente på globalt plan i forhold til lande, politik, økonomi m.m og så kommer der selvfølgelig en lille oversigt over hvad 2020 har i vente for de enkelte tegn.

Har du spørgsmål (gerne noget flere kan få glæde af at kende svaret på), så skriv til mig her i kommentarfeltet eller kontakt mig HER (du kan selvfølgelig sagtens være anonym, bare skriv hvad jeg skal kalde dig :)).

Vi ses kl 13!

Louise

Dette indlæg har 1 kommentar

 1. Laila

  Kæreste Louise

  Tak for alt det du tilbyder. Vil glæde mig til at se live videoen!

  Jeg har et spørgsmål, noget jeg har tænkt over, flere gange i forbindelse med dine info.

  Det handler om måneknuder. De individuelle. Som modsat de kollektive, står samme sted i vores horoskoper, hele livet.
  Jeg bruger min egen placering som eksempel, ellers er det lidt svært at beskrive.
  Som jeg har lært det, er den sydlige måneknude, det, vi har med fra vores tidligere liv, og som fylder i første del af vores liv/inkarnation, nu, her på Jorden.

  Den nordlige måneknude, er det vi skal bevæge os hen imod, lære, i det her liv. Og som rækker ind, i det næste.

  Min sydlige måneknude i det her liv, ligger i Tvillingens tegn, 7 hus, og min nordlige, selvfølgelig derfor, i Skyttens tegn, 1 hus.

  Men i min næste inkarnation, vil min nordlige måneknude så selvsagt blive min sydlige – det jeg kommer fra i det her liv. Og så bliver Tvillingen – min nordlige måneknude – det jeg skal lære. Men det har jeg jo lært, i forrige inkarnation?

  Skal man / vi alle, zig zagge mellem to soltegn, i forhold til måneknuder, i mange inkarnationer/for altid?

  Jeg kan ikke gå det til at gå op! Og vil være taknemmelig for din hjælp.

  Masser af gode hilsener! Fra Laila:)

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.