Medarbejder med jordforbindelse søges

Medarbejder med jordforbindelse søges

Jeg må kaste håndklædet. Der går alt for meget tid til administration efterhånden som virksomheden vokser, ikke mindst til Guldmedlemsnetværket der har passeret de 100 brugere og kun vokser dag for dag – med dertilhørende naturligt behov for at kunne servicere medlemmerne og deres forespørgsler. Da jeg ikke selv har tid til at kreere det indhold, der skal udgives, søger jeg nu en fresh administrativ medarbejder, ca 10 timer om ugen (timetallet vil antageligvis stige).

 

Du må

– Først og fremmest være tech- og internet-savvy. Det er det vigtigste i forhold til online community (Guldmedlemsnetværket)

– Kunne håndtere almindelige forespørgsler på mail og tlf

– Booke og løbe diverse ærinder

– Stå for eventplanlægning- og afvikling (fra sommer 2019)

– Assistere mig på udflugt

– Kunne begå dig godt på engelsk, skriftligt såvel som mundtligt

– Være fleksibel, selvstændig og eventyrlysten 🙂

Da jeg før uden held har søgt en medarbejder og godt kan huske processen, har jeg et oprigtigt ønske om en, der har kendskab til virksomheden, som minimum min blog. Du skal være interesseret for alvor og opfylde ovenstående krav. Meget af arbejdet foregår pt digitalt, hvorfor flyvende arbejdsplads er tilfældet, men som det ser ud nu vil vi antageligvis bosætte os et sted i løbet af forår/sommer 2019 (KBH).

Send en mail med det du synes jeg skal vide til louise@universalgoals.dk. Er der et match, kommer der svar. Al information behandles selvfølgelig som altid fortroligt.

Louise

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.