Million-Britta fra Hvidovre

Million-Britta fra Hvidovre

Jeg kan ikke dy mig. Jeg kan simpelthen ikke. Det har kriblet i mig i flere dage.

Britta. Millionøsen fra Hvidovre. På eventyr i Sydafrika og nu på vej til Danmark. Antageligt ufrivilligt. Selvom det ikke er alle og enhver, der kan blive funktionær, så sad Britta i banken – oven på pengetanken. Eller…I ved hvad jeg mener, jeg kan bare ikke få den sang ud af hovedet.

NÅH, kære Britta. Jeg har desværre ikke dit fødselstidspunkt, men jeg har alt det andet så det skal ikke afholde mig fra at se på dit energetiske blueprint. En skøn Trickster-Tvilling, en frihedselskende 1´er med hang til at tiltrække dumme retssager (28/1) (og en kæmpespade af en advokat). Et numeroskop der viser stor kreativitet og evne til virkeligt at tænke ud af (penge-)boksen (adskillige 4 og 13/4), dog også ideer hun til slut bliver offer for (12/3). Mange 5-taller med fokus på penge og lidt  for stor tillid til egne og kosmos´ evner hvad det angår. Potentielt sindslidelse/manglende evne til at tænke klart vil jeg tilføje med en stærk skæbnetalskonflikt op ad 16/7 i solar plexus. Her ligger årsagen til overvægten også. 19/1 ubalanceret i årsvibration giver tendens til at være overdreven positiv omkring tingenes tilstand. Mars i Stenbukken kan være ret god – Mars er eksalteret i Stenbukken og yder altså sit bedste her – men når den bruges uhensigtsmæssigt, er det en total mafia/gangstertype. Hensynsløs. Hvilket Saturn ikke bryder sig om, slet ikke nu hvor han er i Stenbukken frem til 2020 og opfordrer os alle til at huske på integritet, etik og moral. Det er karmisk afbetaling ved kasse 1.

Brittas årstalsrækker er heller ikke helt på hendes side, en større transformationsperiode flankeret af massivt spotlight, som dog kan give hende en bizar form for berømmelse. Måske der laves en film. Måske hun skriver bogen ”Turen går hjem fra Sydafrika” eller ”Økonomi for den gængse husmor med Britta fra Hvidovre”. Jeg ved det ikke. Ud fra hendes årstalsrækker er der dog noget der tyder på, at hun har skjulte fjender eller farer derude – måske nogle stikker hende, nogle der er blevet betalt for at holde kæft tidligere eller sådan noget. Det er hårde tal, øje for øje og tand for tand. Det er 1´eren ikke så glad for. Det gælder også Britta. Ifølge hendes sjælskontrakt, fødelshoroskop og numeroskop er hun smart tænkende, glad for penge, innovativ i sin tankegang og har en særdeles tvivlsom karakter, men hun er ikke stærk. Det er hun sgu ikke. Og det er hendes årstalsrækker heller ikke. Men sådan er det jo, når man ikke følger reglerne.

Krig og fred. Kærlighed. Kokosnødder og kildevand.

Tropesol. Liggestol. Lumumba i det varme sand. Eller postevand på det kolde fængselsgulv.

 

Louise

Dette indlæg har 2 kommentarer

 1. Kristtine

  OH My – en kæmpespade af en advokat. Det er da mildt sagt…..Jesus
  Må jeg spørge…….Hvad betyder det med, om 19/1 står ubalanceret eller ubalanceret? Jeg er selv numerolog, men fra en lidt anden retning, og her taler man ikke om ubalanceret og balanceret. Men det giver meget mening for mig – for jeg synes jeg har mødt mange med 19/1 der præcis har den lidt mere ubalanceret! Stort kh herfra

 2. LouiseF

  Hej Kristtine,
  Tak for din kommentar 🙂
  Når jeg taler balanceret/ubalanceret er det ud fra, at alle tal har et spektrum fra “god” til “dårlig”. Når ens talværdier/navne i numeroskopet understøtter tallet optimalt, får man det bedste ud af det. Det samme gælder omvendt.
  19/1 betyder så, at det er guld værd at have balanceret – man er en god leder, nyder stor frihed og passion i sit arbejde og har let ved at skabe succes af sin kreativitet, for eksempel. Det er jo Solens kort, også et af de største kort inden for tarot. Er det ubalanceret, kommer der for “meget” sol, så man bliver brændt. Det bliver overdrevent optimistisk, sådan lidt “nåh jeg mistede en arm, men hey – jeg har stadig en tilbage!”. Det er derfor at så mange der får den ubalanceret i deres numeroskop (Holm, Larsen etc) har denne der mærkelige fornemmelse af at kunne føle deres potentiale, men ikke rigtigt kunne fange det eller manifestere noget…til gengæld kan man have svært ved at være ærlig omkring, at tingene ikke går så godt som man kunne ønske.
  Mvh
  Louise

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.