PRODUKTNYHED: Udlejning af mødelokaler

PRODUKTNYHED: Udlejning af mødelokaler

KÆRE VENNER, DETTE VAR EN APRILSNAR – TAK FORDI I LEGEDE MED 🙂

———————————————————————

Leder du efter et sted at afholde din næste fabulous begivenhed? Look no further, vi er nemlig klar med vores nyeste produkt i rækken: Udlejning af energimødelokaler!

Det er ingen hemmelighed, at vi har meget plads at boltre os på, så hvorfor ikke dele den med andre?

Fra 1. april 2021 kan du nu leje følgende lokaler hos Universal Goals på Parislran Alle i Hvidovre:

 

Sol-lokalet:

Må kun bruges til positive begivenheder. Her er 30 grader året rundt. Frokostbuffet´en består af ”Ananas på 101 måder”.

Bemærk, at Sol-lokalet skal efterlades med samme høje energi som det blev overleveret i. FAbUloUs til forfremmelser og frierier. Fyringer bør foretages i Saturn-lokalet.

 

Merkur-lokalet:

Mødelokale på internettet. Facetime os for mere information. Best i test til pressemøder og digitale sammenkomster, hvor man kun ønsker at klæde overkroppen på.

 

Venus-lokalet:

Nyd en lykkelig  begivenhed i dette hjerteformede rum, hvor selv møblerne er lavet af candy floss. Vælger du en fuld mødepakke består frokosten her af fuld buffet med alt hvad hjertet kan begære og vi har sørget for, at intet af det sætter sig på hofterne 😉

Vores motto er: “A moment on the lips, but never on the hips” 😉

 

Jupiter-lokalet:

Til lynbryllupper og shot-konkurrencer. Kan max lejes i 45 minutter. Alle får en gavepose med den nyeste iPad samt gaavekort på 10.000kr til Magasin med hjem. Også hvis de bare går forbi eller har hørt om det.

 

Saturn-lokalet:

Arbejdslokale. Medbring selv tømmer til at bygge din stol og skrivebord. Respekter venligst skiltene overalt, som tydeligt erklærer at det er forbudt at grine herinde. Lejes ikke ud til umodne mennesker, du vil skulle gennemgå flere personlighedstests og kunne vise overskud fra din virksomhed fra hele sidste Saturn-runde for at komme i betragtning. Skulle du komme igennem nåleøjet, starter en bureaukratisk proces hvor du skal udfylde formularer i 3 kopier og får svar fra panelet 3 måneder senere. Kommer du ikke igennem er det din egen skyld. Læs venligt denne beskrivelse igen for at sikre, at vi ikke skal spilde unødige ressourcer på dumme spørgsmål. Skide millenials.

 

Uranus-lokalet:

Dette evigt foranderlige rum regner sig rigtigt godt til kreative processer og f. eks brainstorming. Bør ikke udlejes til mennesker med helbredsproblemer da det af og til vender på hovedet.

 

Neptun-lokalet:

Godt til gravid-yoga. Vandsengene må ikke berøres. Frokosten indtages med trefork, vi skal have ristede havfruehaler, kæmperejer og andre oxymoroner.

 

Pluto-lokalet:

Pluto-lokalet er så hemmeligt, at det ikke er til at finde. Udlejes derfor billigt.

 

Interesseret?

Kontakt os på parislran@universalgoals.dk. Bemærk, at tilbuddet kun gælder idag!

 

Dette indlæg har 2 kommentarer

  1. Anemya

    Interessant og smukke omgivelser, ja tak til at være en del af listen for at komme i betragtning for at leje lokalerne. Anemya Dalsgård

  2. Helena

    Det er fame sjawt..

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.