NUSTROLOGISKE SOMMERSESSIONER 2017

NUSTROLOGISKE SOMMERSESSIONER 2017

  • Post author:
  • Post category:Session

I juli og august 2017 afholder jeg personlige sessioner i nustrologi. Vi ser på din sjælskontrakt fra en numerologisk vinkel og på dit fødselshoroskop fra en astrologisk vinkel. Blandingen af disse kan give et meget præcist billede af dit livsformål, udfordringer etc. Er der et område, du ønsker belyst mere end andre (karriere, kærlighed, sociale, følelsesliv, afhængigheder eller hvad det måtte være), så lad mig gerne vide det inden. Vi kommer ind på alle de områder, du ønsker.

Prisen er 1499 kr. Sessionen varer ca 3 timer, hvor vi gennemgår

  • Dit Højeste Selv (sjælsniveau)
  • Dit Højere Selv (din ”kontrakt” for dette liv)
  • Dit numeroskop. Vi ser på om dine navne understøtter din sjælskontrakt i forhold til karriere, selvværd, kærlighed, livssyn, sociale færdigheder, evner, familie, pengeflow etc.
  • De astrologiske aspekter i forhold til din sjælskontrakt og inkarnation. Vi ser på, hvordan Solen, Månen og de andre planeter griber ind i dit liv.

Du skal som minimum kende din fødselsdato (dag-måned-år) og vide, hvilke navne du er registreret med i Folkeregisteret. Hvis du også ved, hvilken by du er født og på hvilket tidspunkt, kan analysen blive mere detaljeret.

Rent numeroskop, navnelister til inspiration og oversigt med forklaringer er inkluderet i prisen. Du får din egen mappe indeholdende disse. Du er velkommen til at optage sessionen med diktafon. Der er som altid 100% tilfredshedsgaranti eller pengene tilbage samt åben hotline på mail efterfølgende. En numerologisk navne-analyse kan være overfældende og vi sidder selvfølgelig i et trygt og roligt rum. Et numerologisk navneskifte kan være udfordrende, især i transformationsprocessen, så ingen bliver nogensinde overladt til sig selv.

Sessionerne foregår i Vanløse og på Frederiksberg. Kontakt mig på louise@universalgoals.dk for at bestille tid eller hvis du har spørgsmål. Bemærk, at jeg er i udlandet nogle uger, hvorfor ikke alle datoer er tilgængelige. Alle data behandles selvfølgelig fortroligt.

NB Det er meget vigtigt, at du føler, at du har forstået dig selv hele vejen rundt og at du er helt med på, hvad et numerologisk navneskifte kan betyde for dig. Vi tager den tid, der er behov for. Erfaringsmæssigt tager det i gennemsnit 3 timer, så det er godt at sætte den tid af 🙂

Jeg glæder mig til at se dig 🙂

Louise