Nyhedsbrev udgår indtil videre – her er alternativet

Nyhedsbrev udgår indtil videre – her er alternativet

Jeg må med skam melde, at jeg ikke får sendt de nyhedsbreve ud. Mit nyhedsbrevskreeringssystem er så fancy, at det for længst har overskredet grænserne for hvornår form vinder over funktionalitet. Iøvrigt en af mine kæpheste, som jeg engang kommer til at skrive et langt indlæg om.

Med andre ord er det så besværligt at lave et helt normalt “gammeldags” nyhedsbrev fordi det drukner i topfancy (ligegyldige) funktioner og andet lir, at jeg simpelthen ikke orker at skulle igennem de mange i mine øjne unødvendige trædesten hver gang.

Du kan dog stadig automatisk få en e-mail, når der kommer nye indlæg på siden. Se her hvordan:

Er du på PC/tablet, kan du skrive din emailadresse ind ude til højre på forsiden/alle sider.

Er du på mobil, er den samme funktion at finde nede i bunden på forsiden/alle sider.

På den måde får du besked om alt, der bliver publiceret herfra.

God weekend 🙂

Louise

Dette indlæg har 2 kommentarer

  1. Nineth

    ❤️

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.