Nymåne i Vædderen, april 2019. Øvebane.

Nymåne i Vædderen, april 2019. Øvebane.

Jeg har lavet to videoer om disse ret interessante, men ikke lette tider vi står i. Se dem HER på Universal Goals Facebookside.

Her er lidt noter jeg glemte at få med der kl 7 en afrikansk morgen:

Det handler stadig om relationer, vi er på vej hele vejen rundt om vægtens cirkel, det startede ved fuldmånen i marts. Læs om det her og om kulminationen den 19. april.

Det kan meget vel føles som om vi går hen over de samme ting igen og igen, selv om troede at det her lå fast, at vi havde aftalt hvad og hvordan noget skulle være, forhandlet færdigt, skrevet kontrakt og så alligevel er jeg tilbage i en tidligere fase.

Der er en pointe i det hvis du føler sådan, vi går igennem de her mini cyklusser fordi vi lærer noget mere hver gang eller måske stadig har noget at lære. Derfor falder tingene selvfølgelig på plads til sidst, men måske et andet sted end forventet. Det er hele pointen med alt det her forvirring, vi lærer noget mere for hver ‘runde’, men det er på øvebane. Vi ender ikke nødvendigvis i det, vi kører rundt i nu, så det bør ikke nødvendigvis opfattes som en investering.

Vi er ligeledes midtvejs imellem eklipse i Krebs/Stenbuk i henholdsvis januar og juli måned 2019, så tingene kan meget vel skifte her.

Jeg kommer med noget om Jupiter retrograd på skrift og selvfølgelig hvad det betyder for alle tegn til guldmedlemmer

God weekend:-)

Louise

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.