Daglig energi-vejrudsigt for oktober 2019

Daglig energi-vejrudsigt for oktober 2019

Her får du alle energierne i oktober 2019 – dag for dag. Bedre forberedelse findes ikke!

Efterhånden som vi nærmer os Skorpionens sæson, bliver det dybere og mørkere. Temaer som sex, penge, magt, død, intimitet, delte ressourcer og okkultisme er alle dele af Skorpionens energi, som vil fylde en stor del af oktober og november. Ja, det er derfor Halloween ligger på denne tid af året. I oktober vil tre af de personlige planeter (som er tættest på os og derfor har størst indflydelse) være i Skorpionens tegn, hvilket forstærker denne kraftfulde og stærkt transformerende energi.

Skorpionens planethersker Pluto vil ligeledes gå direkte, hvorfor den kommende tid vil være præget af eksterne forandringer som resultat af det indre arbejde, vi har gjort siden foråret 2019. Formår man at bruge denne energi optimalt er der store muligheder for dybe indsigter og gennembrud, men for andre der er til det mere ”lette” når det kommer til dybde og følelser, de måske mørkere og mere hemmelige eller endda tabubelagte temaer i livet, bør forberede sig på at få den rå sandhed serveret. Vores allerinderste ønsker kan komme for en dag på det mest overraskende måder.

I 2019 er oktober dog også stærkt præget af Uranus i Skorpionens oppositions-tegn, nemlig Tyren, hvilket krydrer det hele med meget pludselige indsigter og forandringer, der kan komme ud af det blå. Kvadrater til Pluto og Saturn præsenterer os for besværligheder og pres indefra eller udefra, hvilket kan være en anelse stressende, men er lige nøjagtigt det der skal til for at bryde ud af hensigtsmæssige mønstre.

Gode indgangsvinkler for oktober 2019 er at søge substans i hverdagen, dybe og stærke relationer med andre, se (eller få evt professionel hjælp til at se på) hvad der blokerer dig fra at gå dybt i relationer og intimitet samt hvor du hurtigst kan få afviklet eventuel gæld. Der er mange, mange dejlige aspekter i oktober, men ikke meget tid til at fjolle rundt eller ignorere blinde vinkler.

The Real Deal has begun.

I indlægget får du alle aspekter dag for dag i oktober 2019 så du ved hvornår energierne understøtter at stifte noget, afvikle noget, forhandle, præsentere, skabe, sælge, ansøge, feste, networke, brunche, gifte dig og en hel masse andet. Indlægget er for Guldmedlemmer.

This content is for Guldmedlem members only.
Log In Register