Om måneds-videoerne

Om måneds-videoerne

Nå, da vi tilsyneladende skal igennem det samme og det samme igen hver måned, kommer her basale retningslinjer for månedsvideoer:

Først og fremmest tak til jer, der sætter pris på dem og kommer med god feedback. Jeg er glad for, at I kan bruge det. Det er jo derfor, jeg laver dem.

Til jer, der ikke besidder almene manerer (ja, nu bliver hun rigtigt Stenbukke-agtig):

1) Lad da være med at skrive og brokke jer over, at “jeres” video ikke er kommet op endnu. Det tager meget lang tid at lave og loade de videoer og jeg har – utroligt nok – andet at lave end at servicere jer gratis. De kommer når de kommer. Brug hellere ventetiden på at kigge AOF-kataloget igennem for kurser for basale, sociale færdigheder eller se, om I for en gangs skyld I jeres liv selv kan bidrage med noget et sted i verden. I er simpelthen så øv, at I ikke fatter det. Det er helt vildt. Til jer vedhæfter jeg her en hilsen fra mit kæledyr “The Fucktopus”.

2) Jeg svarer ikke på spørgsmål vedr individuelle energifelter. Videoerne er lavet ud fra det fundamentale horoskop for alle tegn. Det er meget komplekst at lave for den enkelte, og man kan have transitter der understøtter eller endda overruler urhoroskopets transitter. De temaer, jeg nævner i videoen, vil dog altid være grundlæggende for hvert tegn i den sæson.

Jeg lægger op til, at man selv lærer noget om sit energifelt. Hvis de kollektive videoer er gode nok til dig, så er det helt fint, men du kan selv studere dine placeringer og transitter og som nævnt før er der idag endda gratis app´s (bl.a Astromatrix). Det er svært, men virkeligt lærerigt og kan bruges til at forklare meget i ens liv og dagligdag. Hvis du er Guldmedlem, kommer løbende info til databasen.

Jeg er mest interesseret i at nå ud til så mange mennesker som muligt, her er mine ressourcer brugt bedst hvor jeg som før nævnt også går mere og mere væk fra personlige analyser og sessioner.

For august 2019: Vi er næsten igennem “ild og vand” (høhø), Skorpionen er snart klar og så kommer de andre løbende. Se for din sol, måne, ascendant eller for alle dine placeringer HER. Send også gerne til en ven.

Louise

Dette indlæg har 10 kommentarer

 1. Isabell Damø

  Tusind tak for dine altid underholdende, interessante og meget præcise tolkninger og videoer. Jeg glææææder mig altid til, at du ligger nye ting op. Som tvilling snakker jeg selv som et vandfald og springer ofte lidt rundt i emner, og det er sjovt og en fryd at du gør det samme . Jeg sætter stor, stor pris på dit store arbejde. Jeg opdagede i maj at jeg skulle skilles, og det var der jeg ramlede ind i dine oplæg, som passede på både mig og min ex. Så meget at jeg, når alt omkring solgt hus og flytning er på plads, så skal jeg have bestilt en tid hos dig. Du er edder brodere mig DYGTIG
  Tak. Kh Isabell

 2. Laila

  Kære Louise

  Tusinde, tusinde tak for al din kloge, interessante info. Du er så morsom! Og du er så omsorgsfuld i alle dine videoer for hvert tegn, synes jeg.
  Tak!
  Og os, her på den anden side, er da dybt privilligerede, med al den viden, du deler med os og verden.
  Du er sej!

  Jeg har delt, så godt jeg kan, din hjemmeside med andre.

  Ha’ en dejlig sommer!

  Hilsner fra en tyr, der er lidt Uranus udfordret med alle disse nye astro info, på den gode måde

 3. Anette Nielsen

  Hørt! Ja du er knald hamrende go og sjov og skøn, elsker at jeg har fundet dig engang tilbage i marts i år, eller var det først i april;-)))) Oplever så mange spot on ting i dine skriv og videoer, nåhhh ja og i mit horoskop<3
  TAK for din gavmildhed
  Hilsner Anette

 4. Annbritt

  Haha. AOF-kataloget. Hahahaha. Tak for det hele, love you.

 5. Anette Nielsen

  Ihhh kan jo se jeg “kender” Laila lidt, så feeddtttt

 6. Dorte

  Kære Louise,

  Jeg syntes at du er fabulous…! You had me at.. 2 stk langemand i hvert sit næsebor, under din forklaring af vandmanden tid inden juni …
  Det er stort det du gør og jeg er dybt taknemmelig

 7. BetinaAngela

  Tak for dit store arbejde ❤️
  Du er endda på ferie.☀️
  Og det er ikke engang august endnu så du er i god tid med videoerne.
  Du hjalp mig igennem eclipserne. Tak Louise

 8. Mette

  Godt Brølt

 9. Anonym

  Hej Louise
  Atter et godt indlæg, jeg læser hver gang en ny video er, det er must for en Stenbuk i denne periode, har hverken tid til tv eller ‘ude og hjemme’ du er så underholdende på en morsom og begavet måde. ‍♀️Tak
  Elze Semine

 10. Marianne

  Tak for skøn tale/reprimande og mange grin og god info , ikke mindst
  Det hele virker så genkendeligt
  fra en stenbuk

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.