DER ER IKKE FLERE LEDIGE TIDER I 2021 OG 2022 KAN IKKE BOOKES PT DA ER ER STRUKTUR-ÆNDRINGER BL.A PÅ HJEMMESIDEN. TILMELD DIG NYHEDSBREVET FOR YDERLIGERE INFORMATION NÅR DER LUKKES OP IGEN 🙂

 

PERSONLIG SESSION: 25 MINUTTER MED LOUISE (ONLINE)

Du kan nu booke 25 minutter med Louise, hvor vi taler om og analyserer dit skæbnefelt astrologisk og numerologisk og ser på hvad der rører sig i dit liv.

Book og bestil din session nederst på siden. Hvis tiden ikke er grøn, er den ikke ledig – find i det tilfælde den næste ledige tid.

Sessionen med Louise er for dig der:

  • Ønsker at kende din skæbnevej i dette liv og den optimale måde for dig at gå den
  • De læringer, du har inkarneret for at opnå
  • Står i stampe på et eller flere livsområder, det kan være job, karriere, kærlighed, business, venner, selvværd etc og har brug for at sparring til næste skridt på vejen ud fra de nuværende energi-transitter. Der er gode og dårlige tidspunkter at handle eller fokusere på de forskellige livsområder, og vi kan spilde meget tid og mange kræfter på ikke at bruge energifeltet optimalt.

Hav gerne dine spørgsmål klar inden. Jeg kan også godt tale om dit felt, både generelt og hvad der venter forude hvis du hellere vil det 🙂

Pris: 599 kr som betales nedenfor. Bemærk, at med online-betaling er der ekstra EU-sikkerhedsregler der skal overholdes, derfor får du også en sms med en kode eller skal bruge nøgle-app på din telefon. Kontakt mig hvis du har problemer, det gør du HER.

Når du har betalt får du en bekræftelsesmail med al praktisk info. Hvis den IKKE kommer i din indbakke, så tjek din spam-folder og er den heller ikke der, så kontakt mig.

Husk at kontakte Louise senest dagen inden på Facebook messenger her: https://www.facebook.com/louise.b.dohn . Har du ikke Facebook Messenger, kontakt mig på louise@universalgoals.dk inden du bestiller, så ser vi om ikke vi kan finde et alternativ.

Jeg ringer dig op når det er din tid. Jeg bruger videokamera-knappen, så vi kan se hinanden, det er klart det bedste 🙂

Du er velkommen til at optage samtalen, det kan være godt at høre den igen og igen. Facebook messenger kan desværre ikke gøre det, så du skal have et ekstra device, f. eks en diktafon eller telefon (de fleste smart phones har indbyggede diktafoner i dag).

Ved aflysning af session skal dette ske senest 12 timer inden afholdelse. Ved senere aflysning refunderes sessionen ikke medmindre det er muligt at finde en anden der kan tage pladsen. Giv derfor besked så hurtigt som muligt hvis du ved, at du mod forventning ikke kan komme. Aflysning skal ske over mail på session@universalgoals.dk.

Hvis jeg allerede har dine fødsels- og navnedata behøver du ikke at sende dem igen, bare skriv hvem du er i tekstfeltet (husk at skrive dine gamle navne hvis du har skiftet navn hos mig).

Klik på en dato, vælg derefter en tid i feltet nedenfor og udfyld de sidste felter inden du bestiller og betaler med kort.

Bemærk: hvis en dato eller tid ikke er tilgængelig, er det fordi der er fuldt booket.

HUSK at afgive den nødvendige information som Louise skal bruge for at lægge dit personlige numeroskop (dine vibrationer sat op i en matrix der giver overblik) og dit fødselshoroskop inden sessionen. De felter med en “stjerne” er obligatoriske felter. Har du brug for hjælp eller har du spørgsmål, så kontakt mig HER.

Jeg glæder mig til at se dig og dykke ned i dit unikke energifelt!

Louise