PRODUKTNYHED: Årstalsrækker 3 år frem

PRODUKTNYHED: Årstalsrækker 3 år frem

Nu kan du få din energi-“vejrudsigt” for de næste 3 år.

Læs mere og bestil HER. Prisen er 599 DKK, bestilles i shoppen :).

Fortolkninger og analyse ud fra dit numeroskop (navne og fødselsdata). Alle mennesker står på et givent tidspunkt i nogle talværdier, der handler om nogle bestemte livsområder.

Om man får det gode eller mindre gode ende af spektret ud af sine talværdier, afhænger blandt andet af ens numeroskop. Uanset om man har rent numeroskop eller ej, kan det være rart at se, hvad der venter forude. Det gør, at man er forberedt på f. eks en længere karmisk periode, større forandringer og lignende. Man lider ikke i lige så høj grad under noget, hvis man ved hvad det handler om. Lidelsen ligger i overraskelsen. Det er min erfaring.

Alle årstalsrækker kommer på et Excelark og det er her beskrevet overordnet hvilken skæbnerytme, du ligger i og altså hvilken periode du er i overordnet – måske en, der varer i årevis – hvor længe den varer, de enkelte perioder i løbet af året og årets tema. Din livsbane er allerede lagt på de større planer, hvor længe du er om at nå til et givent punkt har med din frie vilje at gøre. Hvor mange omveje, man tager. Er du klar til at gå din egen, rette vej, så er du også klar til rent numeroskop. Du kan eventuelt starte med en analyse for at blive klogere på dig selv og din livsvej.

Årstalsrækker laves 3 år frem. Har du skiftet navn inden for de seneste 2 år, har jeg behov for at vide det til tolkningen. Derudover har jeg brug for dit fulde navn, som det står i Folkeregisteret samt dine fødselsdata (dag-måned-år). Disse skrives i feltet “bemærkninger” når man bestiller. Ventetiden er 2-4 dage.

I en fuld session med navneskifte er årstalsrækker altid inkluderede 5 år frem.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.