Saturn direkte den 18. september 2019. Ugens jordskælv.

Saturn direkte den 18. september 2019. Ugens jordskælv.

Saturn vågner nu af sine mange måneders Tornerose-søvn og er spændt på, hvad der er foregået bag lukkede døre siden april 2019. I dit liv, hos ledelsen, på det globale plan. Og nu kommer de eksterne manifesteringer, der med garanti vil få dig op af stolen mere end een gang det kommende års tid. Når Pluto om et par uger også vågner, kommer alle hemmelighederne også frem. Og transformationen til en verden bygget på Pluto/Saturn-principper vil være i gang de næste mange år.

Principper som integritet, ansvar, moral og ikke mindst autenticitet. Som nævnt adskillige gange, vil alt der er opnået eller forsøgt opnået gennem uholdbare tilgange, falde i stor stil. Gennem korruption, løgn, snyd, bedrag, falske forhåbninger, illusioner, tomme løfter, trusler, uærlighed, nepotisme, omnipotens, fejlrettet loyalitet, seksuelle ydelser og hvad man ellers kan komme på. Tro mig, det vil styrte i gruset. Og du kommer nok til måbende at tabe kaffekoppen mere en een gang i denne proces.

Hvis du da ikke selv står på arenaen. Selvfølgelig iklædt det stærke kampudstyr og den mest autentiske hær.

The game is on.

Og du er med.

Uanset om du vil det eller ej.

Selv hvis du ikke slås mod nogen som sådan, men forstår at energierne frem til slutningen af 2020 er så stærke, at du kan bryde igennem med dine største drømme, så er det nu du skal lave det sidste tjek for at se, om dine vinger er stærke nok til at bære eller om skal der bygges mere på dem inden 2020. Bare rolig, Saturn og Pluto skal nok hjælpe dig med det test-run.

Det er ikke Ikaros-myten, jeg henviser til. Han styrtede i havet fordi hans vinger ikke var stærke nok og han fløj for tæt på solen. Hovmod står for fald, det ved vi, men det betyder ikke at man ikke kan flyve højt (!). Du skal være være sikker på, at vingerne kan bære. Og at målet er ægte. Ikke dit oppustede ego.

Som nævnt 117 gange, kan jeg kun anbefale alle at bygge huse af mursten. Bygge alt i ens liv så solidt og autentisk funderet som overhovedet muligt. Job, firma, karriere, venskaber, parforhold, ægteskab, personlighed, fremtoning. Som lovet mange gange falder korthusene i dit liv totalt fra hinanden jo tættere vi kommer på den konjunktion i januar 2020. Det er en garanti. Det er det alt det her handler om.

Det skal være solidt. Kvalitativt. Ægte. The real deal.

Der er arbejde at gøre og kun meget kort tid at gøre det i.

Det her er gravitational pull. Rumraketten affyres. Du har fået den bedst mulige affyringsrampe og brændstof til at bygge noget for i mange år, måske resten af dit liv.

I dit, mit og vores fælles liv, kan vi regne med afslutninger de steder, hvor der bliver ledet uden at tro, at der er konsekvenser. Hvor man har tradition for at lede som er man hævet over loven og måske har sluppet afsted med det i mange år. Ja, tyranni, diktatur etc. Det er store cyklusser der slutter her. Især når det kommer til magt, som er Saturn og Plutos områder.

Verden ændrer sig. Hastigt. Verdensledere, lande, business, økonomi (jo der er en kæmpekrise på vej,det er en transformation, noget jeg ville tage meget alvorligt i forhold til min egen økonomi hvis jeg var en der læste det her indlæg), politik. Kollektiv bevidsthed.

Når Saturn vågner, kan der ikke bare være jordskælv i dagligdagen, men også frustrerende begivenheder. Hvis man ikke kender Saturns principper vil jeg her tilføje, at der kan være forskellige former for frustration, og det er måske meget godt at kende forskellen.

Der er friktion, hvor man forstår at ok – her skal jeg oppe mig, lære noget mere, optimere mine kompetencer for f. eks at bygge noget større, bedre eller kunne sidde med ved det store bord. Det ville typisk være en kvadrat i astrologisk forstand.

Så er der den type frustration, hvor man kæmper mod kræfter der er stærkere end een selv (Saturn/Pluto astrologisk) og derfor forgæves bruger sin energi og ressourcer. Ofte fordi man kæmper mod sit eget ”højere selv” (Uranus), altså din højere intelligens der godt ved hvilket vej du skal i denne inkarnation og som ikke kan vente på, at du får det ind i dit jordiske grødhoved.

Ved en stationering som denne den 18. september og Plutos den 1. oktober 2019 kan man ret tydeligt se forskel. Man ser sig selv sidde og forsøge at stoppe den firkantede klods ned i det runde hul. Og kan allerhøjst græde krokodilletårer over det fake, der falder i ens liv.

Det var falsk.

And you know it.

Et andet Saturnsk princip er at forsøge at gøre tingene sværere end de er. Pas på med det her. Det hænger sammen med, at man tillægger resultatet højere værdi hvis det har været meget svært eller surt at opnå. Saturn vil se dig i din højeste potens, ja, men ingen grund til at skyde gråspurve med kanoner.

Værdien ligger i den manifestering, vi alle bliver presset til nu og i de kommende måneder. Og tingene er meget lettere end vi tror, især mens heppekoret Jupiter i Skytten stadig er i effekt.

Det skal ligeledes nævnes, at Saturn bevæger sig meget langsomt og bliver på 14 grader af Stenbukken de næste 2 måneders tid. Ja, her bliver du presset til at yde dit ypperste, så find gerne ud af hvor det er i dit energifelt og hvilke aspekter, der dannes til de 14 grader. Vil du se hvor Saturn/Pluto-konjunktionen 2020 rammer for dig, hvor du (også) kan regne med massivt energiindfald og ansvarskrav de næste 15 måneder, find 17-27 grader af Stenbukken (eller aspekter hertil) i dit fødselshoroskop.

Du kan læse om Saturn i Stenbukken 2017-2020 HER. Er man Vandmand, skal man begynde at forberede sig på at få en smagsprøve på Saturns indtog fra marts-juli 2020 (!). Gå du bare i gang med at blive så voksen som muligt allerede nu, så får du en lettere transit og kan opbygge på de fantastiske energier i 3 år istedet for at bruge tiden på først der at skulle bygge dit fundament. Det er totalt spild af tid og gode energier, især fordi du alligevel vil blive tvunget til det.

Er du Guldmedlem, kan du HER se hvad Saturn i Stenbukken betyder for dig.

For samme Guldmedlemmer kan man HER få at vide, hvilke aspekter planeterne danner til hinanden (i forhold til de 2 måneder på 14 grader af Stenbukken og konjunktionen).

For alle andre: may the Lord have mercy on us.

Ha ha.

Just kidding.

Det er jo bare Saturn. Saturn giver os hvad vi fortjener. På godt og ondt.

Louise

 

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.