Sten og krystaller for dit stjernetegn

Sten og krystaller for dit stjernetegn

Indlægget er for Guldmedlemmer. Læs mere om, hvordan du bliver Guldmedlem HER.

Krystaller er pæne, men de er langt mere end bare til pynt. Disse gaver fra jorden kan heale, beskytte, berolige og opklare.  Krystaller har individuelle egenskaber som kan bruges til dit stjernetegn (dit Soltegn), men også på andre områder af dit liv. Hvis du kender dit fødselshoroskop, ved du hvilke tegn/egenskaber der regerer på forskellige områder af dit liv såsom kærlighed, venner, familie, job/karriere, relationer, penge, kommunikation, seksualitet, livsformål og meget, meget andet.

Jeg er i gang med min Crystal Reiki Master/Teacher certificering og glæder mig til at kunne dele mere med jer omkring krystallerne, som jeg også bruger i dagligdagen. Jeg kan mærke, at de er stærkt forbundne til de vibrationer, vi arbejder med numerologisk, men jeg kan endnu ikke sætte ord på det.

This content is for Guldmedlem members only.
Log In Register