Den store numerologiske guide til at finde sin passion

Den store numerologiske guide til at finde sin passion

(Bemærk, at artiklen er for guldmedlemmer. For 89 DKK/måned kan du få adgang til den stadigt voksende database med dybdegående materiale om numerologi og astrologi. Se link i menuen ovenfor :))

En væsentlig del af livet i vor tid handler om at finde sin passion og gøre det til en god karrierevej. At finde netop det, man allerhelst vil og arbejde med sin passion. Når man arbejder med sin passion, føles det aldrig som arbejde. Og her kan numerologien samt astrologien hjælpe dig godt på vej.

Følgende guide kan hjælpe dig på vej ud fra de numerologiske talværdier, du har med dig fra fødslen. Det er en enklere guide, som kan hjælpe lidt på vej. Jeg tager altid relevante numerologiske og astrologiske aspekter med i en kundes analyse, f. eks livsformål, karrierehus og relevante aspekter hertil. Det kan være utroligt opklarende og hjælpe en i den rigtige retning.

Guiden indeholder information om alle talværdier i måneden, altså fra den 1. – 31. Er du født den 13., så kig under tallet 13 osv. Her kan du læse om, hvad der er specifikt for netop dit tal (f. eks den 13.) og hvilke berømtheder, der også var født den dag.

This content is for Guldmedlem members only.
Log In Register