Tarotkort og talværdierne 32/5, 36/9 og 37/1

Tarotkort og talværdierne 32/5, 36/9 og 37/1

Som tidligere lovet kommer her de sidste tre talværdier, der lægger sig direkte op ad kendte tarotkort.

Du kan læse om din talværdi i forhold til din fødselsdato- og måned ved at læse om tallene fra 1-9, 10-20 og 21-31. Hvis du er heldig, finder du også en forklaring på dine navne her (se dine navnes talværdier i beregneren).

Da man i dette solsystem ikke kan være født den 32., 36. eller 37. i en måned ligesom der ej heller er så mange måneder, står disse tre tarotkort for sig. Man kan dog være repræsenteret af de her talværdier gennem sit numeroskop, typisk i et af sine navne.

Husk, at nedenstående ikke kan udgøre det for en komplet numerologisk navne-analyse. Dit navn, fødselsdag- og fødemåned og sågar dine navne er kun en lille del af numeroskopet. Det kræver solid viden og erfaring at kunne tolke tallene i dybden og give en præcis analyse. Ligeledes er det ikke anbefalelsesværdigt at man selv prøver at finde frem til at korrekt numerologisk navn, man kan gøre mere skade end gavn ved et ukorrekt navneskifte.

Numeroskopets opbygning. I en individuel analyse står personens tal istedet for beskrivelserne af f. eks livstema, øverste venstre aura etc. Det højeste selv – sjælens egenskaber – lægges for sig og tolkes individuelt (kan ikke ses på billedet ovenfor). Et enkelt navn, fødselsdag og fødselsmåned er altså kun en lille del af et større og mere komplekst billede.

 

32/5

Man er repræsenteret af tallet 32, hvis man f. eks hedder Pernille, Elsebeth, Johannes, Sylvester, Rasmussen, Johansen, Kristiansen eller Østergaard. Du kan altid se dine navnes talværdier i navne-beregneren.

 

Dette tal har magiske evner, ligesom de andre 5-taller (5, 14/5 og 23/5). 32/5 er et såkaldt kejser-tal da nogle af de største kejsere og ledere i verdenshistorien har haft den talværdi i deres numeroskop, heriblandt Augustus Caesar, Darius den Store, Cyrus den Store og de russiske tsarer Romanov. Det er ofte forbundet med kommunikation, kombinationer af mennesker og nationer. Det er heldigt hvis personen, det repræsenterer, følger sin egen dømmekraft og meninger. Hvis ikke, er der sandsynlighed for at vedkommendes planer og mål bliver kørt i sænk af andre menneskers stædighed og dumhed. Dette er et heldigt tal når det står balanceret, hvor man ofte er en inspiration for andre mennesker pga den succes man har inden for et givent område (eller flere områder). I ubalanceret form kan man vibrere på en måde, så folk istedet synes, at man praler eller blærer sig for meget med alle de penge, man har tjent eller lignende, hvor man har det hele lidt for meget i munden. I balanceret form vil de samme mennesker spørge, hvordan man dog har tjent alle de penge og så kan man være en inspiration.

Billedresultat for six of wands

 

32/5 i tarotkortene svarer til Seks Stokke (”Six of Wands”). På tarotkortet ses Augustus Caesar vende hjem fra slaget ved Actium, hvis han langt om længe har besejret sine ærkerivaler Marcus Antonius og Cleopatra. Han er på vej mod sin kroning som den første romerske kejser af Romerriget, som altid har været en republik. Han er iført en rød kappe, har en laurbærkrans på hovedet og holder en regentstik med en laurbærkrans på toppen. Hesten er hvid og er tildækket af en grøn silkekappe. Bagved ses han to generaler Gaius Maecenas og Marcus Agrippa. De holder alle stokke i vejret. Symbolikken er, at Augustus fremviser sin succes og bliver hædret for sin sejr. Det kan også være sejr på ”markedspladsen”, man bliver hædret for og inspirerer folk med. Det er dette, som folk kan opfatte som pralende, hvis man har et ubalanceret numeroskop og folk synes, at man bare er en blærerøv, der fører sig frem. De to generaler er Caesars barndomsvenner, de har altid stået bag ham. Symbolikken er, at vi med 32/5 balanceret har tætte venner, der bakker os op og loyale relationer. At man har generaler under sig viser, hvor stort et lederpotentiale, man har. man kan være leder for kæmpe virksomheder med mange tusinde medarbejdere på tværs af landegrænser. Laurbærkransene er et symbol på sejr. Den hvide hest symboliserer rene intentioner, gode tanker og gode handlinger. Den grønne silkekappe er et symbol på hjertechakraet, man har hjertet med i det man gør og det sidder på det rette sted. 32/5 er en klassisk verdenserobrer.

 

36/9

Man er repræsenteret af tallet 36, hvis man f. eks hedder Henriette, Thorstein, Svendsen og Jørgensen. Du kan altid se dine navnes talværdier i navne-beregneren.

36/9 er en ekstremt kraftfuld talværdi, den handler om at man har autoritet, magt og lederskab. Der er ret meget power i den da den kun består af powertal, så man kan godt være sådan en der sparker døren ind og siger ”her er mit fede produkt – køb det” og så synes folk bare at en og ens produkt er megafedt. I modsætning til den lidt mere bløde og diplomatiske 27/9  er den ret kick-ass og handler i højere grad om, at man er skarp, klog, intellektuel, god til at skære igenne og gennemskue situationer. 36/9 har ligeledes dybereliggende tal for at være et rigtigt familiemenneske og ville have sammenhold. Man har karisma, charme og er måske meget belæst. Det er i høj grad et tal for akademisk viden, teorier etc. Med 3-tallet har man ligeledes humoren  med sig ligesom man er en slagkraftig strateg.

Billedresultat for ace of swords

I tarotkortene er 36/9 repræsenteret af Sværdenes Es (”Ace of Swords”). På kortet ses en hånd, der kommer ”ud af det blå”. Den holder et sværd med dobbeltklinge. På toppen af sværdet ses en svævende kongekrone, til venstre en olivengren og til højre et palmeblad. Der er ildgløder på siden af sværdet. Himlen er blå og længere nede ses blå og lilla bjerge. Kongekronene er et symbol på ultimativ hæder, ære og succes. Olivengrenen og palmebladet symboliserer fred mellem mennesker og nationer (6-tallet, der skaber sammenhold og familiefølelse). Sværdet repræsenterer 9-tallet – intet står i vejen for ens succes. Det kan være lidt af en ”tromleværdi” i ubalanceret form. Med sværdet tilintegør man sine fjender og tager magt og herredømme for at skabe en bedre verden med fred. I ubalanceret form kan man gøre dette ud af egoisme. 9-tallet og sværdet betyder også, at vi i balanceret form står for retfærdighed. At vi står op for de svage, for os selv og beskytter andre. Vi ønsker at skabe en bedre verden for alle og ikke kun for de priviligerede, de rige fra de rette familier osv, men for alle uanset køn, kultur, livsstil og baggrund. Derfor har folk repræsenteret af 36/9 en meget stærk vilje, man kæmper for det man tror på og intet står i vejen for at opnå gode ting i verden. Ting, der tjenere et højere formål for hele menneskeheden, f. eks menneskerettigheder. Himlen repræsenterer knivskarp intuition, der leder os til succes og vi har karisma til at tryllebinde folket. Gløderne omkring sværdet repræsenterer dette og vi antænder folks lidenskaber. Dette kan i ubalanceret form betyde, at man er diktatorisk, tyrannisk og spiller folk ud mod hinanden.

 

Man er repræsenteret af tallet 37, hvis man f. eks hedder Konstantin, Leopold, Montserrat, Bernadette, Stephanie, Pedersen, Petersen, Thomassen og Poulsen. Du kan altid se dine navnes talværdier i navne-beregneren.

I de gamle skrifter står der, at 37/1 er et tal med en slagkraftig styrke på sin helt egen måde, det er et tal for gode venskaber, kærlighed og tiltrækning af det modsatte køn. Det er et godt tal for partnerskab af alle slags. Et meget heldigt tal. 37/1 er et kejsertal da store kejsere har haft denne vibration, bl.a Kleopatra og Augustus Cæsar (han havde det i sit efternavn Octavianus), den første russiske tsar Peter den Store, som også havde den i sit efternavn. 37/1 handler om at man er virkeligt forførende, man har en meget stærk social magnetisme, man er virkelig en som alle vil hænge ud med, man er ekstremt populær – vel at mærke hvis den står balanceret. Når den står ubalanceret, så er det det med at man er det kun i perioder og folk elsker en noget af tiden og andre dele af tiden er man ikke så spændende. Pengemæssigt er 37/1 også en magnet for penge, det betyder at på samme måde som man har social magnetisme, så har man også monetær magnetisme. Det betyder at når den er balanceret, så vælter pengene ind i stride strømme så man tror at det er løgn. Ubalanceret har man penge i perioder og er måske meget uansvarlig med sin økonomi, man går ud og køber den dyreste Gucci-jakke til 30.000 og har 0 kr til resten af måneden. Balanceret har man nok penge til at man kan bruge penge lidt som man har lyst, så 37/1 er også en rockstjerne vibration.  Mange stjerner har den, bl.a Lady Gaga, Rasmus Seebach osv. En vibration hvor man er lidt rockn roll derudaf, folk elsker en og man kan slippe afsted med hvad som helst på den fede måde. Man er som nævnt dybt forførende, har rigtigt gode venskaber, er populær, har fantastisk udstråling. Cæsar blev den første romerske kejser fordi alle folk bare elskede ham, de havde haft 500 år med demokrati, men det kunne han gøre en ende på ved at indføre en kejserstat med sig selv som kejser fordi folket bare elskede ham.

 I tarotkortene svarer 37/1 til Bægrenes Es (”Ace of Cups”). På kortet ses hånden, der kommer ud af en sky og holder en guldpokal. Pokalen flyder over med fem vandstråler, som flyder ned i søen nederst i billedet. På søen er der åkander og røde lotusblomster. Vandet er roligt. Over pokalen er en hvid due med et kryds-emblem. Guldpokalen symboliserer den ultimative velstand, succes og hæder. Man kan skabe succes, tjene mange penge hvis det er det man vil og man er i tæt kontakt med sine følelser. De fem vandstråler symboliserer vores fem sanser, som er i overflod og overskud. Vi har nok af alt, vi sakl bruge og kun gode ting kommer til os. Overskud i kærlighed, penge og velvære betyder også, at man har overskud til at være generøs hvilket igen vil blive gengældt fem gange. lotusblomsterne symboliserer denne her store magt, hvorfor den kaldes en ”kejservibration”.  I oldtidens persiske imperium og i Babylon blev kongernes konger portrætteret med en lotusblomst i hånden. Det symboliserer en retfærdig leder. Med 37/1 har man potentialet til at blive en stor og karismatisk leder, som folk ser op til. Dybereliggende i 37/1 er vores stærke spiritualitet, som står i en ”jordbunden” kombination. Vi har altså jordforbindelse og er klippefaste. Vi bruger den stærke spiritualitet til at guide os på rette vej og vi bruger den på en god måde. Den hvide due og pokalen symboliserer den fred, man skaber mellem mennesker og nationer. Kryds-emblemet er forbindelsen mellem det maskuline og de femiinine, man har en stærk social magnetisme, er populær og elsket af alle. Det betyder også et ekstremt godt kærligheds- og sexliv.  Man får lige præcis den partner, man ønsker sig og passer bedst sammen med. I ubalanceret form kan alt dette betyde, at man går ind og ud af forhold, at man har ustabile finanser og at det er så som så med populariteten.