Venus i Skytten okt-nov 2021. Det smukkeste eventyr.

Venus i Skytten okt-nov 2021. Det smukkeste eventyr.

Venus går i dag i Skyttens tegn, og det er et af de absolutte højdepunkter her i efteråret. Venus elsker at være i optimistiske Jupiters tegn, hvor der er glæde, eventyr og entusiasme.
 
Det er et friskt pust der kommer ind her og som nævnt i vejrudsigten for oktober kan mange af de issues, man havde op til nymånen i går pludseligt fordufte. Solen skinner, fuglene synger og livet har gode udsigter. Det er forår i oktober.
 
Der er meget lidt dårligt at sige om Venus i Skytten, det er som nævnt en festlig og fantastisk transit, men der er som altid mulige fælder man kan falde i her og det er især i starten af transitten.
 
Vi har nemlig Skytten siddende på den Sydlige Måneknude, og det er det vi efterlader. Venus møder også Månen i Skytten den kommende weekend, og de kommer begge forbi denne portal hvor man smider noget ud, smider noget fra sig.
 
Det er ikke Skytter, vi skal smide ud, men som altid den lavere udviklede version af Skytten, og det vil for de flestes vedkommende handle om narrativer.
 
Narra-hvafornoget?
 
Narrativer. Historier. De fortællinger der styrer vores liv. De briller vi ser verden med. Måske begrænsende overbevisninger. Og de kan være svære at få øje på selv.
 
De sørgelige narrativer bør man virkelig smide her. Historien om at være det sorte får eller den triste type. Den, der altid snubler på målstregen, den der altid er brudepige og aldrig brud, eller hvad man siger på dansk. Og videre i den dur.
 
Romantiske fantasier, især noget der handler om en der er i fortiden – åhh det er min rigtige, ægte kærlighed (nej) eller om hvad der kan ske i fremtiden. Drømmene og fantasierne om en, man ikke kan få. Det må man lære snarere har med traume-respons, tilknytningsmønstre og den slags at gøre. Måske emotionel forstyrrelse. It is not true love.
 
Offerrollen kan være skøn at befinde sig i og er der tendens til at romantisere en dårlig situation, man befinder sig i, er det verdens bedste tidspunkt bare at smide det. Bare stoppe. Ud med Romeo, Julie og alle Disney-narrativer. Bye bye.

 
På det mere lette plan kan man også risikere at være lidt for over-optimistisk, lidt for langt ude i fremtiden. Vær varsom med at annoncere noget for tidligt her, især i business.
 
Saturn stationerer for at gå direkte hen over weekenden også, så man kan samle helt og aldeles unødvendig karma op her. Ingen grund til at få besværlige konsekvenser, man skal måske lige være helt sikker eller endda vente lidt. Meget kan nå at ændre sig endnu her i 2021, hvor vi primært smider ud.
 
Der er så meget sjovt, nyt og spændende her, så ingen grund til at blive i en gammel cyklus, der er uhensigtsmæssig. Ulykkelig, endda.
 
Det er helt ok at skabe et smukt og let liv for sig selv. Helt ok at trives. Det er helt, helt ok. Også selv om din familie eller slægt eller omgivelser har eller havde det hårdt.
 
Forleden var der en ny pige på det hold, hvor jeg danser. Hun nød tydeligvis at være der og da jeg hilste på hende fortalte hun, at hun egentlig var på vej over til en spinning-time, men var kommet forbi vores sal og havde hørt hvor sjovt vi havde det. Derfor lavede hun lige en hurtig exit og kom ind til os i stedet.
 
Sværere behøver det ikke at være. Et hurtigt exit mod det, der er sjovere. Her ligger det smukkeste eventyr.
 
Louise
 
Venus er i Skytten 7. oktober – 5. november 2021.
 
Er du Guldmedlem, kan du logge ind på din profil og se hvilket livsområde der her aktiveres for dig 🙂

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.